Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w słoneczny weekend
Ogarnęłam całą chatę i zaraz wybywamy do rodziców, także będę was tylko podczytywać 
Co do ubranek, to wiem, że na początku najbardziej sprawdzają się bodziaki i pajacyki, a potem bodziaki i spodenki. Z tego względu nie zamierzam inwestować w koszulki, kaftaniki i śpiochy, bo za dużo z tym zabawy i potem leży. Na początek wystarczy 4-5 kompletów na 56, a potem się zobaczy. Chyba, że mały urodzi się długi - to najwyżej będą na prezenty dla innych mam
-
nick nieaktualny
-
Bo ja wiem. Przeciez te smoki wszystkie sa ortodontyczne, maja specyficzny ksztalt i sa male potem coraz wieksze. Moim priorytertem bylo szybki odstawienie smoka i wg mnie sie udalo nawet na to ze piersia nie karmilam i teraz tez nie zamierzam. Latwiej chyba dzieciom karmionym piersia wlasnie nie dawac wcale:) ale czasem sie tak nie da.
Moja kolezanka jest logopeda i drdawek dostawala jak widzialas Tyma ze smokiem. Ale nie zwracalam uwagi, poczekam az sama bedzie miala dziecko i ksiazkowe madrosci nijak sie maja do zycia;)
PannaB lubi tę wiadomość
-
Strasznie mnie boli kręgosłup i miednica ;/ masakra jakaś, jak tak dalej pójdzie do sobie łyknę tabletkę przeciw bólową. Schylać się to już od wczoraj nie mogę, normalnie coraz gorzej z moją kondycją.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 13:23
-
diatomka wrote:Bo ja wiem. Przeciez te smoki wszystkie sa ortodontyczne, maja specyficzny ksztalt i sa male potem coraz wieksze. Moim priorytertem bylo szybki odstawienie smoka i wg mnie sie udalo nawet na to ze piersia nie karmilam i teraz tez nie zamierzam. Latwiej chyba dzieciom karmionym piersia wlasnie nie dawac wcale:) ale czasem sie tak nie da.
Moja kolezanka jest logopeda i drdawek dostawala jak widzialas Tyma ze smokiem. Ale nie zwracalam uwagi, poczekam az sama bedzie miala dziecko i ksiazkowe madrosci nijak sie maja do zycia;)
moja mama tez jest logopeda i nie dawala siostrze od poczatku smoka ale jak ta zazela ssac kciuka to jej podmienila na smoka bo kciuk to najgorsze co moze byc tak mowila
i wcale nie mowi teraz ze smoki zle wiec chyba niektore te logopedki przesadzaja :PPP
diatomka lubi tę wiadomość
-
Nie oszukujmy się też, że smoczki 20 lat temu były takie same jak teraz. Może te nie są cudowne i nie powodują wad zgryzu, ale na pewno kształt mają bardziej anatomiczny i są lepsze niż kiedyś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 13:46
PannaB, Dżuls, diatomka lubią tę wiadomość
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!

na 56 mam bodajże jedne jakieś cieniutkie spodenki tylko, takie rozciągliwe, na 62 mam może z 8 sztuk? Może 10. Na 68 chyba jedne tylko na razie.