Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w słoneczny weekend
Ogarnęłam całą chatę i zaraz wybywamy do rodziców, także będę was tylko podczytywać
Co do ubranek, to wiem, że na początku najbardziej sprawdzają się bodziaki i pajacyki, a potem bodziaki i spodenki. Z tego względu nie zamierzam inwestować w koszulki, kaftaniki i śpiochy, bo za dużo z tym zabawy i potem leży. Na początek wystarczy 4-5 kompletów na 56, a potem się zobaczy. Chyba, że mały urodzi się długi - to najwyżej będą na prezenty dla innych mam
-
nick nieaktualny
-
Bo ja wiem. Przeciez te smoki wszystkie sa ortodontyczne, maja specyficzny ksztalt i sa male potem coraz wieksze. Moim priorytertem bylo szybki odstawienie smoka i wg mnie sie udalo nawet na to ze piersia nie karmilam i teraz tez nie zamierzam. Latwiej chyba dzieciom karmionym piersia wlasnie nie dawac wcale:) ale czasem sie tak nie da.
Moja kolezanka jest logopeda i drdawek dostawala jak widzialas Tyma ze smokiem. Ale nie zwracalam uwagi, poczekam az sama bedzie miala dziecko i ksiazkowe madrosci nijak sie maja do zycia;)PannaB lubi tę wiadomość
-
Strasznie mnie boli kręgosłup i miednica ;/ masakra jakaś, jak tak dalej pójdzie do sobie łyknę tabletkę przeciw bólową. Schylać się to już od wczoraj nie mogę, normalnie coraz gorzej z moją kondycją.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 13:23
-
diatomka wrote:Bo ja wiem. Przeciez te smoki wszystkie sa ortodontyczne, maja specyficzny ksztalt i sa male potem coraz wieksze. Moim priorytertem bylo szybki odstawienie smoka i wg mnie sie udalo nawet na to ze piersia nie karmilam i teraz tez nie zamierzam. Latwiej chyba dzieciom karmionym piersia wlasnie nie dawac wcale:) ale czasem sie tak nie da.
Moja kolezanka jest logopeda i drdawek dostawala jak widzialas Tyma ze smokiem. Ale nie zwracalam uwagi, poczekam az sama bedzie miala dziecko i ksiazkowe madrosci nijak sie maja do zycia;)
moja mama tez jest logopeda i nie dawala siostrze od poczatku smoka ale jak ta zazela ssac kciuka to jej podmienila na smoka bo kciuk to najgorsze co moze byc tak mowilai wcale nie mowi teraz ze smoki zle wiec chyba niektore te logopedki przesadzaja :PPP
diatomka lubi tę wiadomość
-
Nie oszukujmy się też, że smoczki 20 lat temu były takie same jak teraz. Może te nie są cudowne i nie powodują wad zgryzu, ale na pewno kształt mają bardziej anatomiczny i są lepsze niż kiedyś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 13:46
PannaB, Dżuls, diatomka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!