Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w ten słoneczny poranek. To mój to jest boroczek. Od stycznia post. Ale już go uswiadamiam, że po 35 tygodniu to sama będę nalegac i kusić. Dzień w dzień. Moje libido spadło strasznie. Ale jak sobie przypominam w pierwszej ciąży też nie było seksu ą to było 13 lat temu. ☺
-
Witam się z rana
zapowiada się kolejny gorący dzień.... W nocy spać za bardzo nie mogłam bo tak.ciepło i duszn było teraz siedzę na balkonie bo mam jeszcze cień
-
nick nieaktualny
-
Ale mój młody pięknie moim brzuszkiem ruszał aż się wzruszylam normalnie
nie mogę się doczekać kiedy go wezmę w ramiona i przytule
-
nick nieaktualny
-
La lenka ja po laparo bralam piec miesiecy lek , ktory wprowadzil mnie w menopauze wiec z przytulanek nie bylo szans na dzidzie. Ale wiem ze wielu dziewczynom sie udaje zajsc w ciaze.
Madziaratmed mowisz o polspiochach? Ja tak ubieralam malego wlasnie bo najwgodniej z malenstwem. Ja mam tego z 20 sztuk -
nick nieaktualnyHeja. Wrocilam z miasta z reklamowka czeresni, takiego mi smaka narobilyscie oatatnio.
U mnie przy noworodku sprawdzily sie, znienawidzone przez niektorych, kaftaniki i spiochy a potem body i polapiochy. Teraz tez zamierzan tak mala ubierac.
Milego dnia -
nick nieaktualnyCześć
Zgubiliśmy kota...
Zawsze na noc zostawiamy okno otwarte w sypialni, wczoraj zostawiliśmy dodatkowo w kuchni... a kuchnia i sypialnia są na 1 ścianie, okna obok siebie, identyczny układ z parapetem itd. - myśleliśmy, że kot nie wylezie, skoro z sypialni nie wychodzi. Mamy wysoki parter nad garażami, kot zwykle wieczorami wychodził na parapet zewnętrzny i sobie siedział, po czym nudził się i wracał spać. Dziś rano okazało się, że kota w domu brakpodejrzewam, że siedział na oknie w kuchni, zasnął, rozluźnił się i spadł
bo innej opcji nie widzę.
Mąż łaził i go szukał, ale ani śladu po kocie - zresztą jest tak gorąco, że pewnie musiał się kocur gdzieś zaszyć do cienia. Za jakiś czas ja pójdę poszukać, może do mnie przyjdzie... Biedny kot
A najgorzej, że to był kot niewychodzący, nie ma obroży z adresówką, nie był zakrapiany kropelkami na pchły ani kleszcze, bo nie miał ich skąd złapać (pies wychodzi i jest zakrapiany, więc nie przynosi nic). Przecież jak mi wróci za tydzień albo dwa zakleszczony, zarobaczony i z toksoplazmozą, to co ja zrobię... ;( -
nick nieaktualnyCo do ubranek - my też stawiamy na bodziaki i spodenki (bez stópek) głównie, ze 2 sztuki półśpiochów też mamy. Śpiochów nie mamy wcale, bo jakoś nie widzę tego
a pajace mamy do spania ze 2 tylko. Najwyżej będziemy kupować na bieżąco jeśli uznamy to za wygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 11:32
-
Sigma wrote:Co do ubranek - my też stawiamy na bodziaki i spodenki (bez stópek) głównie, ze 2 sztuki półśpiochów też mamy. Śpiochów nie mamy wcale, bo jakoś nie widzę tego
a pajace mamy do spania ze 2 tylko. Najwyżej będziemy kupować na bieżąco jeśli uznamy to za wygodne
a ile masz sztuk z poszczególnych rozmiarów?? -
Ja mam dużo spiochow bodziakow kawtanikow też trochę i pajacykow... Cieszę się z tego że prawie to wszystko dostałAm a nowych dużo nie kupowaliśmy.