Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry z rana dzisiaj mam dzień załatwiania
na początek poszukanie i dostanie się do dentysty koniecznie dziś, następnie wypis ze szpitala, kupienie potrzebnych rzeczy do zrobienia na logopedie mama zaliczenie jutro i muszę pomoc logopedyczna zrobić
także dzień pełen spraw
w międzyczasie jak się uda odwiedzić koleżankę z sali z którą leżałam bo utrzymujemy kontakt ze sobą
trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 07:09
-
nick nieaktualnyHej
padlam wczoraj jak długa hehe zmęczona bo mąż zrobił wycieczkę, nie liczył się tylko z tym że ja boję się wody i wszelkiego przechodzenia nad nią
Odnośnie wózka, nie mam dla małej żadnego typu prócz wysokiego abym z mężem garba nie dostala, nie mam modelu koloru
Wiem że będzie używany bo nie opłaca bam się nowego.
Któraś z was napisała o mydelniczce w tym wózku co sigma pokazała, Mi się podoba ale widzę że taki coś sezonowy jest bo dużo kobiet w moim mieście ma takie furyMonkey lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek
sigma no i najważniejsze ze decyzja podjętaja również w ciąży jestem strasznie nie zdecydowana, źle mi z tym
my właśnie widzieliśmy "na żywo" ten jaśniejszy i bardzo się nam spodobał
za ile kupujesz jeśli mogę wiedzieć?
bo u nas w sklepie jest za 1600zł, ale kolegi z pracy zięć sprzedaje wózki i ma roan bass też nowość z tego roku za 1300 (3w1) (na allegro około 1600 2w1)i tak się wahamy właśnie miedzy tym roan bassem a barlettąto naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
cześć
faktycznie noc była cieżka, grzmoty, duchota i pies chowający się pod nasze łóżko..
ale nareszcie jest chłodniej. Cieszę się, bo od piętku czeka na mnie prasowanie 3 prań ubranek Malutkiej. Kiedy zabieracie się za torbe do szpitala? Nie wiem, czy 29 tydzień to nie za wcześnie, ale chyba wolę, by była przygotowana.
Udanych wizyt! -
Hej Kobietki:)
My po wypoczynku weekendowym na działce
Zwolniłam tempo i powiem Wam, że aż ciężko mi się w tym odnaleźć, bo uwielbiam być aktywna, no ale Dzidzia ważniejsza.
Dziś wizytujemy o 10.30))) Czekam z niecierpliwością ! Oby Ola pozostała nadal Olą
Miłego dzionka i trzymam kciuki za pozostałe wizytujące !agniesja, alutka, agatka196, Lady Savage, Sigma lubią tę wiadomość
Córcia
-
marlenak_me wrote:cześć
faktycznie noc była cieżka, grzmoty, duchota i pies chowający się pod nasze łóżko..
ale nareszcie jest chłodniej. Cieszę się, bo od piętku czeka na mnie prasowanie 3 prań ubranek Malutkiej. Kiedy zabieracie się za torbe do szpitala? Nie wiem, czy 29 tydzień to nie za wcześnie, ale chyba wolę, by była przygotowana.
Udanych wizyt!
jak tylko kupie rzeczy potrzebne to spakuje. różne sa przypadki, a spakowana może stać i nic jej nie będzie. -
4me wrote:Jak ja patrzę na znajomych to widzę cos innego.
Naprawde wszyscy w wieku okolo 1,5 roku wymieniają spacerowki i kupują takie lzejsze, skladane (jednoczęściowe). Maja dość tych stelaży z gleboko- spacerowego wózka
Wybór tych spacerowek tez jest różny od tanich parasolek do droższych wypasionych- ale dalej lżejszych i mniejszych
Takze czy naprawde duza spacerowka jest potrzebna to ja nie jestem przekonana
Popieram. U nas spacerowka z wozka 3w1 sluzyla tylko od 6mz do roku, czyli raptem pare miesiecy. Co z tego, ze duza, szeroka, jak wielka, a przede wszystkim miejsca na dluzsze nogi nie bylo
.
Dzuls gratulacje!
Mnie tez cieszyla taka samoobsluga, wiec doskonale rozumiem.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Tak szczerze, patrze na te wasze wozki i mam wrazenie, ze wszystkie sa takie same
Malo tego, mam wrazenie, ze ostatnio jakas moda na taki typ i czern/szarosc panuje
, wszedzie dookola podobne jezdza.
diatomka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Witam sie w 26 tc
Sledze Was...staram siena bierząco jednak ciężko nabrać mi weny do napisania-jestem zmęczona remontem ale to juz końcówka malowanie i dopiecie drobnych szczegółów zostało...
Po ostatnim poście z pytaniem obył duży odzew...i postanowilam zaszaleć...było super
:*
-
Dzien dobry
u mnie cale szczescie coraz lepiej , w sensie ze z bolem po wyrostku, rana jeszcze ciagnie ale z dnia na dzien coraz mniej.
Czekam na wyniki posiewu, potem kontrola szyjki i jak dalej bedzie sie skracac to zaloza krazek. Co troche chodza podlaczaja ktg wiec tutaj chociaz dbaja o nas..
I wiem ze bedzie dobrze , musi byc!
I jestem na pojedynczej sali wiec czuje sie jak krolowa, mam tu wszystkooby mnie juz nie przeniesli do normalnej sali, jakos wole sama
-
Witam,
4me Ja w takim użytkowaniu codziennym wolę właśnie taką dużą spacerówkę. Duży kosz, pompowane koła, dużo miejsca dla dziecka to dla mnie są niepodważalne plusy. Jednak tak jak dla Syna tak i teraz dla Córci będziemy mieli też spacerówkę- parasolkę, która przyda się na jakieś wyjazdy, a przede wszystkim nie będzie zajmowała duuużo miejsca w bagażniku itp.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Dominka92 Dużo zdrówka dla Was.
4me lubi tę wiadomość