X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to jest dobry wybór, bo jest Twój. Nawet jakbyśmy powiedzieli, ze jest brzydka to Tobie się podoba i tyle :-)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:05

Nancy87, 4me, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Ogarniam się na wizytę:) Trzymajcie kciuki:)

Lilla My lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana dzisiaj mam dzień załatwiania :-/ na początek poszukanie i dostanie się do dentysty koniecznie dziś, następnie wypis ze szpitala, kupienie potrzebnych rzeczy do zrobienia na logopedie mama zaliczenie jutro i muszę pomoc logopedyczna zrobić :-) także dzień pełen spraw :-) w międzyczasie jak się uda odwiedzić koleżankę z sali z którą leżałam bo utrzymujemy kontakt ze sobą :-) trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 07:09

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    padlam wczoraj jak długa hehe zmęczona bo mąż zrobił wycieczkę, nie liczył się tylko z tym że ja boję się wody i wszelkiego przechodzenia nad nią :D

Odnośnie wózka, nie mam dla małej żadnego typu prócz wysokiego abym z mężem garba nie dostala, nie mam modelu koloru :D
    Wiem że będzie używany bo nie opłaca bam się nowego.
    Któraś z was napisała o mydelniczce w tym wózku co sigma pokazała, Mi się podoba ale widzę że taki coś sezonowy jest bo dużo kobiet w moim mieście ma takie fury :)

Monkey lubi tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. ☺Szybka kawka, poranna toaleta i zbieram się na wizytę do lekarza. ☺Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Trzymam kciuki. ☺

Lilla My, Nancy87 lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie mamusie :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :)

sigma no i najważniejsze ze decyzja podjęta :) ja również w ciąży jestem strasznie nie zdecydowana, źle mi z tym :D
    my właśnie widzieliśmy "na żywo" ten jaśniejszy i bardzo się nam spodobał:)

za ile kupujesz jeśli mogę wiedzieć?:)

bo u nas w sklepie jest za 1600zł, ale kolegi z pracy zięć sprzedaje wózki i ma roan bass też nowość z tego roku za 1300 (3w1) (na allegro około 1600 2w1)i tak się wahamy właśnie miedzy tym roan bassem a barlettą :)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:17

Kucykowa, agatka196 lubią tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ale noc przekichana wrecz:( dusilam sie az mnie brzuch z wysilku zaczal pobolewax

Ania M zgadzam sie z Toba w kwestii wozka, dlatego ja mam spacerowke kubelkowa i nie mialam potrzeby zmieniac na lzejszy czy mniejszy:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć
    faktycznie noc była cieżka, grzmoty, duchota i pies chowający się pod nasze łóżko..
    ale nareszcie jest chłodniej. Cieszę się, bo od piętku czeka na mnie prasowanie 3 prań ubranek Malutkiej. Kiedy zabieracie się za torbe do szpitala? Nie wiem, czy 29 tydzień to nie za wcześnie, ale chyba wolę, by była przygotowana.

Udanych wizyt!

720fbe94f2.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki:)

My po wypoczynku weekendowym na działce :)
    Zwolniłam tempo i powiem Wam, że aż ciężko mi się w tym odnaleźć, bo uwielbiam być aktywna, no ale Dzidzia ważniejsza.

Dziś wizytujemy o 10.30 :)))) Czekam z niecierpliwością ! Oby Ola pozostała nadal Olą :)

Miłego dzionka i trzymam kciuki za pozostałe wizytujące !

agniesja, alutka, agatka196, Lady Savage, Sigma lubią tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    cześć
    faktycznie noc była cieżka, grzmoty, duchota i pies chowający się pod nasze łóżko..
    ale nareszcie jest chłodniej. Cieszę się, bo od piętku czeka na mnie prasowanie 3 prań ubranek Malutkiej. Kiedy zabieracie się za torbe do szpitala? Nie wiem, czy 29 tydzień to nie za wcześnie, ale chyba wolę, by była przygotowana.

Udanych wizyt!

jak tylko kupie rzeczy potrzebne to spakuje. różne sa przypadki, a spakowana może stać i nic jej nie będzie.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Jak ja patrzę na znajomych to widzę cos innego.
    Naprawde wszyscy w wieku okolo 1,5 roku wymieniają spacerowki i kupują takie lzejsze, skladane (jednoczęściowe). Maja dość tych stelaży z gleboko- spacerowego wózka ;)
    Wybór tych spacerowek tez jest różny od tanich parasolek do droższych wypasionych- ale dalej lżejszych i mniejszych ;)

Takze czy naprawde duza spacerowka jest potrzebna to ja nie jestem przekonana ;)

Popieram :). U nas spacerowka z wozka 3w1 sluzyla tylko od 6mz do roku, czyli raptem pare miesiecy. Co z tego, ze duza, szeroka, jak wielka, a przede wszystkim miejsca na dluzsze nogi nie bylo ;).

Dzuls gratulacje! :D
    Mnie tez cieszyla taka samoobsluga, wiec doskonale rozumiem ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w poczekalni. Zaczęłam się stresować. Oby było wszystko dobrze. Synuś nie śpi:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak szczerze, patrze na te wasze wozki i mam wrazenie, ze wszystkie sa takie same :D Malo tego, mam wrazenie, ze ostatnio jakas moda na taki typ i czern/szarosc panuje ;), wszedzie dookola podobne jezdza.

diatomka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 26 tc :)
    Sledze Was...staram siena bierząco jednak ciężko nabrać mi weny do napisania-jestem zmęczona remontem ale to juz końcówka malowanie i dopiecie drobnych szczegółów zostało...
    Po ostatnim poście z pytaniem o <3 był duży odzew...i postanowilam zaszaleć...było super :P:*

74disg18xt1q3yyo.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) u mnie cale szczescie coraz lepiej , w sensie ze z bolem po wyrostku, rana jeszcze ciagnie ale z dnia na dzien coraz mniej.
    Czekam na wyniki posiewu, potem kontrola szyjki i jak dalej bedzie sie skracac to zaloza krazek. Co troche chodza podlaczaja ktg wiec tutaj chociaz dbaja o nas.. :)
    I wiem ze bedzie dobrze , musi byc! :)
    I jestem na pojedynczej sali wiec czuje sie jak krolowa, mam tu wszystko :D oby mnie juz nie przeniesli do normalnej sali, jakos wole sama :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

4me Ja w takim użytkowaniu codziennym wolę właśnie taką dużą spacerówkę. Duży kosz, pompowane koła, dużo miejsca dla dziecka to dla mnie są niepodważalne plusy. Jednak tak jak dla Syna tak i teraz dla Córci będziemy mieli też spacerówkę- parasolkę, która przyda się na jakieś wyjazdy, a przede wszystkim nie będzie zajmowała duuużo miejsca w bagażniku itp.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Dominka92 Dużo zdrówka dla Was.

4me lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i jutro zaczynam III trymestr :-D
    Fajnie to brzmi :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:00

Gusiak, Lady Savage, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
‹‹ 1258 1259 1260 1261 1262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ