X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma mi się podoba 604K i ten ostatni oba z biala rama:) to metal wiec brud tak samo schodzi jak z czarnej ramy:) a ten pierwszy mi się w ogole nie podoba okropny jak dla mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Ciekawe czy rama jest malowana piaskowo, czy kolor jest wtapiany w stal. I jaki jest kolor bazy. No bo tak. Jesli baza bedzie srebrna, taka najczesciej jest kolorystyka stali, a rama bedzie malowana to kazde zadrapanie bedzie sie swiecic na srebrno. A jesli kolor bedzie wtapiany to i przy czarnej i przy bialej ramie rysa bedzie w tym samym kolorze co rama. No i wiadomo, ze przy ramie bialej nawet jesli zadrapanie bedzie nie widoczne to kurz bedzie osiadal w tych rysach, a to juz widoczne bedzie- tego mozna uniknac przy ramie czarnej. :)
    Zapewne chodzi Ci o malowanie proszkowe i na mokro nie ma czegos takiego jak piaskowe i wtapiane :)Zazwyczaj ramy wózka wykonywane sa z czarnej stali gdyż jest to tanszy materiał a tak samo wytrzymaly jak srebrny. I patrząc tym tropem to masz racje zadrapania będą bardziej widoczne na białej ramie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek, dzięki za fotę!!!!
    Cholera, ładny jest! :D i cały mój wybór znowu szlag trafił... :D

Czarna rama jest do wyboru w tych kolorach, które mają białą albo czarną "mydelniczkę" (tzn. plastik na spodzie gondoli), przynajmniej ja to tak rozumiem. 604K ma dół gondoli biały, więc raczej do czarnej ramy go nie wsadzą, bo pasowałoby to jak pięść do nosa :P
    No i ja wątpię, żeby rama to była w ogóle stal - pewnie aluminium, skoro rama waży 6,2 kg ;)

Oj laski, wy o myciu metalu, ja o czym innym :D
    Brud schodzi tak samo, ale ja na pewno nie będę myła tej ramy codziennie - mając malutkie dziecko będę miała lepsze rzeczy do roboty ;-) a jak rama będzie brudna, to znacznie lepiej będzie wyglądała brudna czarna, niż brudna biała (brr) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa grrr :D
    Znalazłam fotkę "na żywo" innego modelu adamexa - pajero alu len w kolorze 603K właśnie, podejrzewam, że to ten sam kolor dokładnie co w barletcie, bo 604K też wygląda podobnie.
    Prezentuje się to tak:
    604222424187_1_1000x700_wozek-3w1-adamex-pajero-alu-eko-len-kolor-604k-bialy-stelaz-radom.jpg
    603228991711_1_644x461_wozek-adamex-jogger-alu-eko-len-3w1-kolor-603k-radom.jpg
    Faktycznie na tych fotkach 604 wygląda lepiej! Masakraaaa :D

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:06

wiaraczynicuda lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma na mam barlette 88l z białą rama. Podobaly mi sie te z materialem z grubym splotem, ale majac doświadczenie z naroznikiem, ktory strasznie sie pruje na szwach, balam sie ze material ten bedzie sie strasznie haczyl.

W wozku póki co jestem zakochana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 20:57

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Mozjaka sorry!!! Dałam "nie lubię" z rozmachu zamiast "lubię"! :P
    Coraz bardziej mi się podoba jaśniejsza opcja patrząc na te fotki. Czuję się taka niedecyzyjna... ;) w tej ciąży w ogóle mam kłopot z podejmowaniem decyzji, czasem sama nie wiem co chcę na obiad... ;)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:07

Sigma lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Nooo! Lepiej, lepiej :P
    idz juz spac, bo widze ze noc bedzie pelna rozwazan i moze byc za krotka :D
    Ja mam jutro egzamin! ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam pokaze jutro mój wozek :) Bo mamy odłożony i jutro kupujemy :)

Sigma, Mozjaka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    A ja Wam pokaze jutro mój wozek :) Bo mamy odłożony i jutro kupujemy :)
    Poookaż jaki :D

Mozjaka, a co jeszcze powiesz o wózku, oprócz tego, że jesteś zadowolona? :) Na pewno miałaś troszkę więcej czasu, żeby się mu przyjrzeć, pobawić się nim itd. :)
    Co jest dołączone w zestawie? Jest moskitiera albo firaneczki? Ocieplacze na ręce?

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:07

Sigma lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odkryłam dziś, że OLX jest źródłem wszystkiego ! można tam nabyć NOWE NIEUŻYWANE butelki za pół ceny ! nabyłam dziś też nocnik za 1zł nowy i nakładkę na toakete też za 1zł nową :D i za darmo przewijak sztywny, który ma co prawda otarcia, ale kupię na nieg prześcieradełko i będzie git! Polecam, zanim coś kupicie zobaczcie OLX. :)

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec tak:
    W torbie dolaczone sa ocieplacze na rece, ktore przypina sie do raczki; przewijak wielkosci gondoli; folia od deszczu; moskitiera; firanka do gondoli,ktora sie wpina pod daszek.

Torbe na spodzie wozka mozna cala odpiac i pewnie wyprac.

Gondola ma dwustopniowe otwieranie(albo zamknieta albo calkowicie otwarta, prY czym material jest na tyle sztywny ze kat przy zamknieciu wynosi ok 25-30 stopni)

W gondoli mozna uniesc oparcie pokretlem ktore znajduje sie od spodu wozka (wazne zeby je wcisnac przed kreceniem bo bez tego mozna je urwac)

Spacerowka ma podnozek z ekoskory wiec nie ma ryzyka ze sie material pobrudzi

Zarkwno spacerowka jak i gondola wpina sie blyskawicznie.

Nie wiem co jeszcze ciebie interesuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 21:16

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki Sigma specjalnie dla Ciebie :)
    Gondola 897ec43b7163a3a7m.png
    i spacerówka
    82dd5799551eaed5m.png

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka, dzięki!
    Nie przyuważyłam w sklepie tego dwustopniowego otwierania gondoli :) Fajnie, że w zestawie są dołączone i moskitiera, i firanka i ocieplacze na ręce :) przewijak i folię przyuważyłam ;) a uchwyt na butelkę/napój? W smyku był zamontowany na wózku, jest też w standardzie? :)
    W jakim stopniu tapicerka ze spacerówki jest zdejmowana/nadająca się do delikatnego wyprania?

Wiaraczynicuda - zupełnie nie w moim stylu wózek, ale ważne, że Ty jesteś zadowolona :) oby Wam dobrze służył :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma jugro rozloze spacerowke bo nie sprawdzalam jej az tak dokladnie i dam ci znac. Wiem natomiast ze mozna zdjac cały wewnetrznym material lacznie z bokami tak ze w srodku zostaje sam plastik i wydaje mi sie ze mozna go wyprac.

Uchwyt na picie jest w wyposażeniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 21:30

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Sigma jugro rozloze spacerowke bo nie sprawdzalam jej az tak dokladnie i dam ci znac. Wiem natomiast ze mozna zdjac cały wewnetrznym material lacznie z bokami tak ze w srodku zostaje sam plastik i wydaje mi sie ze mozna go wyprac.

Uchwyt na picie jest w wyposażeniu.
    Ooo no to super :)
    Coraz bardziej wydaje mi się, że Barletta to bardzo dobry wybór :)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie wróciliśmy z pikniku od męża z pracy i zapatrzyłam się na wózek firmy Jedo. Co o tym myślicie?

http://dino.sklep.pl/nowy/promocja-wozek-jedo-fyn-4ds-memo-special-edition-2015-spacerowka-gondola-fotelik-berbero-kurier-gratis-p-20454.html

Kolor 300 albo 309: http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola/jedo_memo_se_15/jedo.htm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 21:38

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam do domku mąż zabrał mnie na pyszna pizzę :-D

Większość z was już ma wózki kupione albo upatrzone a ja nawet nie wiem jaki chce :-( Nie umie się zdecydować na żaden ach....

Sigma ładny ten wozeczek 603... Jak dobrze zapamiętałam

Staraczka faktycznie dużo masz tych "nie lubie "

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 1256 1257 1258 1259 1260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ