Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ tymi nie lubię, to niestety można je nabijać tak samo jak lajki - sprawdziłam to na tym poście la_lenki, który wyznaczyła w celu sprawdzenia
jak się kliknie "nie lubię" to zlicza 1 nie lubię, potem klikam "lubię" i pokazuje się na dole "Sigma lubi to", potem daję znowu "nie lubię" i znika napis że sigma lubi, a pojawia się... kolejny punkt do "nie lubię". Czyli klikając w nieskończoność na przemian lubię/nie lubię mogę podbijać licznik "nie lubię" w nieskończoność. Strasznie to niedopracowane, na pewno to jeszcze będą zmieniać.
Po namyśle chyba odpuścimy białe ramy, bo pewnie są trudniejsze w utrzymaniu w czystości? Jak uważacie? -
Mi się w miarę podoba 604K, choć wolałabym cały ciemno szary. 80L tez niezły, raczej z czarną ramą, bo mi się praktyczniejsza wydaje.
603K zupełnie nie w moim stylu, strasznie nie lubię tych wstawek jak z płaszcza.
Ale tylko luźno rzucam, każdy na co innego zwraca uwagę. Ja akurat aż tak nie przykładałam wagi do koloru i tak jak nie lubię koloru pomarańczowego, to wózek kupiłam szaro-pomarańczowy
No ale ja w zamierzeniu chcę w obecnym używać rewelacyjnej gondoli, a spacerówkę kupić inną, więc szukałam głównie według ceny, kolor przełknęłabym prawie każdy. -
nick nieaktualnyHaha la_lenka, mąż też mówi, że ten melanż wygląda jak ze starego płaszcza
a mi się właśnie bardzo podoba
603K mógłby być trochę jaśniejszy, ale z drugiej strony ten granat z czarną ramą ma całą tapicerkę w 1 kolorze - i to mi się chyba niezbyt podoba. Jeeezu, już nie wiem naprawdę! -
Mi sie strasznie podobają białe ramy- wiem, ze to moda ale cóż uleglam jej
Mysle, ze zarówno biala jak i czarna rama sa malowane wiec jesli zadrapiesz to będzie schodzic tak samo niezależnie od koloru. A jak sie po prostu pobrudzi- cóż to metal, przetrze sie a jak ładnie wygląda
Dziiiizasss zrobiłam sobie wieczór uwolnionych cycków - jak mi dobrze!!! Nosze ciągle po domu sportowe staniki i jest w miarę ok ale ogólnie to biust w nich atrakcyjnie nie wygląda wiec jak wychodzę to zakładam takie zwyczajne. Kupilam sobie juz dwa nowe odkąd mi urosl i w każdym czuje sie beeeeeznadziejnie- wszystko mnie ciśnie i uwiera... Dzis mam w dupie cycki jak u Pani z Afryki- woooolnoscchyba pierwszy raz od poczatku ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 17:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski, widzę, że wszystkie jesteście za 604ką
A ja jednak chyba wezmę 603, ze względu na ten kolor ramy. Biała jest ładna, ale jeśli mam ją po każdym spacerze myć, to dziękuję bardzo
a znowu przecież nie tak trudno o ubłocenie wózka jesienią, szczególnie od dołu - no i na białym niestety mega wszystko widać. Czarna rama to mniej widoczny brud i zarysowania (biały rysuje się tak samo, ale jeśli wetrze się kurz/brud w zarysowania, to robi się ciemna rysa którą trudno wyczyścić, na czarnym brud będzie tę rysę zakrywał
)
Granaty odrzucam, bo kolor tapicerki mają zbyt jednolity, więc zostaje 603. Nie jestem pewna, czy nie będzie troszkę za ciemny... żałuję, że nie mam możliwości obejrzenia tego koloru na żywo.
edit: Do jutra daję sobie jeszcze czas na przespanie się z wyborem, jutro zamawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 18:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, tak sobie siedzie, próbuje się nauczyć czegokolwiek na ten egzamin czwartkowy i jakaś taka radość mnie ogarnęła że jeszcze tylko 52 dni i mam ciążę donoszoną
hmm jejku takie maleństwo wziąć i przytulić, ach nie mogę się doczekać
-
nick nieaktualny