Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.ona. wrote:PannaB - ja mam kocyk x2, śpiworek, prześcieradło x2, poduszkę klin i jakiś rożek po synku (ale pewnie nie będę używać, bo wtedy też mi jakoś nie podpasował). Koniec
. Do wózka jak będzie zimno to kombinezon + kocyk.
dziekuje Wam za odp:) -
Ja narazie mam tylko dwa kocyki polarowe i jeden taki cieplejszy A pościel będę zamawiać na allegro .
-
To ja mam tak z tymi moimi z allegro, byłam w nich wczoraj i są fajowe, przyjemnie mi w nich chłodno i ogólnie bardzo wygodnie. Muszę je jeszcze ze dwa razy uprać, ale już wstępnie myślę, żeby kupić sobie kolejne.
aldonaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie po raz drugi, właśnie wróciłam z Czapur ;/ troszkę jestem zła na tego mojego, bo mieliśmy jechać tylko po blat ;/ tym czasem pojechaliśmy po blat i potem to Czapur, bo on koniecznie teraz musi ten blat zrobić. Na pytanie jak długo to potrwa: no 2 godzinki /;/ 2 godzinki?! Od 9 do teraz to trwało, jestem głodna, zmęczona, egzamin mam w czwartek ;/ i znowu się na niego dziś nie pouczę ;/ do tego toalety ciągle nie mamy, tzn mamy ale nie ma jeszcze wody, więc co chwile po sąsiadach latałam ;/ wkurw na maksa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Postanowiliśmy jednak kupić małemu lepszy wózek. Planuję głównie nosić w chustach, ale wiadomo, że wózek jednak się przydaje. Porównałam różnicę w komforcie jazdy tym naszym biednym wózkiem-po-taniości i normalnym sklepowym, i różnica jest ogromna, więc kupujemy wózekZachwycił mnie Adamex barletta, jest miękki jak kaczuszka, na 20 cm podest wjeżdża bez podważania ani podnoszenia, po prostu lekko naciskam rączkę i podwójny amortyzator pozwala poderwać przednie koła bez wysiłku, do tego świetnie się prowadzi, skręca w miejscu i jest mega lekki (coś koło 12 kg rama + gondola).
I teraz pytanko: Czy któraś z Was w końcu go kupiła?bo widziałam, że ileś stron temu była dyskusja nt barletty, ale nie wiem na czym w końcu stanęło
Staraczka, przyznaj się komu podpadłaś i czymWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 16:34
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
2 dni nie całe mnie nie było a tu tyle do nadrobienia...
my po egzaminach i po weselui jedno i drugie jak najbardziej pozytywne
Helenka w trakcie mojej odpowiedzi cały czas dawała mi kopniaczki na szczęście
jutro Was nadrobie bo teraz dopiero co wróciłam z uczelni i padam, musze odespaćskabarka, Lady Savage, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka ale wiesz co jest dziwne z tymi Twoimi nie lubię:
1. Ty swoich nie widzisz, my widzimy i ja tyle nie widzę przy Twoich postach na naszym wątku qiec to chyba musi być inny
2. Mozna chyba dać tylko 1 nie lubię do każdego postu qiec albo dużo piszesz postów albo to nie jedna osobawiem slabo Cie pocieszylam