Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry wszystkim
Ja dzis moze wyjde do domku w koncu, chociaz ledwo chodze ale zawsze to w domu lepiej. I dzis bylo normalne jedzenie od kilku dni, jestem tak wyglodniala ze juz czekam na obiad :p
Szwy strasznie ciagna,ale jest coraz lepiej. Wkurza mnie tylko to ze od zabiegu mowie im ze chce zeby ginekolog obejrzal mala i szyjke. I co? I nic! Zero reakcji. Bede dzis musiala zadzwonic do mojego gina i sie umowic jak najszybciej bo ten szpital to jakis cyrk. Rozumiem ze na chirurgii nie zajmuja sie ginekologia ale powinni tez zamartwic sie o zycie mojego dziecka a nie tylko czy rana sie goi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 08:40
-
Lady ważne abyś w aptece poprosiła o magnez lek, a nie to dziadostwo jakie wszystkim wciskają czyli magnez suplement diety. Do leków należy m.in. magne b6, maglek (najtańszy i skuteczny). Na używam magnezu - leku który rozpuszcza sie w ustach bo wchłanianie przez ślinianki jest najlepsze (z firmy fin club). To musujące świństwo sobie odpuść. Nic nie daje tylko szkodzi.
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Dzien dobry!
Dominiko zdrowka. A nie bedziesz musial jeszcze przez jakis czas byc na diecie? -
nick nieaktualnyDiatomka tacy są lekarze ze bagatelizuja, mój dopiero oznajmił mi że nie mam owulacji jak przyszłam po pozytywnym teście ale nie mówiłam nic
Bóle miesiaczkowe mam raz w miesiącu.
Wczoraj wieczorem czułam chyba skurcze przepowiadajace, takie coś pulsujace w środku czułam trwało może 2min -
Witam i ja. Słonko za oknem właśnie zjadłam śniadanie na balkonie a teraz się ubieramy
dziś jest trochę wiaterek ale chyba będzie ciepło. Jutro idę na jeden dzień do szpitala na badania. Czeka mnie krzywa cukrowa ech.Milego słonecznego dnia i przyjemnego wypoczynku
-
Sigma wrote:Porozwieszamy bankowo ogłoszenia, jeśli jutro nie wróci. Właśnie nie przechodziłam toksoplazmozy i to też mnie stresuje trochę, bo z takiej wyprawy może przytargać, o ile w ogóle się znajdzieKubuś
-
nick nieaktualny
-
jeju wszystkie cos boli ;/ dobrze ze mam wizyte w piatek to sie podpytam co z tymi bolami jak na miesiączkę, przewaznie sa wieczorem ale juz sama nie wiem. Mam nadzieje ze to faktycznie macica sie powiększa a nie łożysko odrywa bo tez cos takiego czytałam
a tak trochę z innej beczki wczoraj na olx upolowałam przewijak drewniany z przewijakiem miękkim i prześcieradełkami za 50 zł, ja to mam szczęście do okazji -
Hej brzuchatki
u nas nawet troszkę chłodniej jak na razie i baaardzo dobrze
Ja w nocy musiałam wstać wziąć pranie z balkonu bo zaczęło padać i jak już wstałam to musiałam zjeść kanapkę z serem później dalej czereśnie i na koniec arbuza i poszłam spać dalej hehe
Idę robić śniadanie bo trochę pospałam dzisiaj długo , a później może jakieś ciasto na osłodę
Natka88 lubi tę wiadomość
-
Chyba to już taki czas, że będziemy obolałe. Mi jest coraz ciężej. Wczoraj pierwszy raz spuchły mi stopy. Nie mogę długo siedzieć w jednej pozycji, co chwilę się przekręcam. W nocy ciągam za sobą tego rogala w jedną i drugą stronę hehe.
U nas dzisiaj naprawdę gorąco:) Ja idę zaraz zobaczyć za jakąś farbą do daily, strasznie szybko mi schodzi teraz kolor. -
Dzień dobry,
Ja dziś powitałam dzień wreszcie w dobrym humorzeJakoś ostatnie 2-3 dni ciągle chciało mi się płakać i jakaś podenerwowana byłam.
Dodatkowy ładunek pozytywnej energii dały mi gofry na śniadanie
W temacie bóli ja miewam rano, do czasu aż się nie rozruszam czuję biodra. Czasami w nocy trochę plecy jak się źle ułożę.
Sigma Powodzenia w poszukiwaniach kota, mam nadzieję że odnajdzie się cały i zdrowy.
Sigma lubi tę wiadomość
-
To ja będę wyjatkiem
na szczęście nic mnie nie boli i dodam że uwielbiam te upały
może trochę poxniej będą mi przeszkadzały ale na razie ciesze się z każdego upalnego dnia
. Młody dziś przechodzi samego siebie. Kopie tak mocno że nie mogę spac
to chyba za wczorajsza imprezę urodzinową znajomych
mana nie dala mu spac to teraz on się rewanżuje
-
Dołączam do obolałych. Mało co mnie nie boli, odpukać brzuch mnie nie boli i nie bolał. Za to spanie na lewym boku masakra. Ostatnio ciągle włącza mi się alarm, że jak się przewrócę na plecy albo na prawy bok - co prawda z wielkim trudem
, żeby zmienić pozycję znowu na lewy bok. Generalnie kilka godzin na lewym boku skutkuje bólem nóg
. Błędne koło
.
Ciepłolubna jestem, ale szczerze upały w ciąży nie dla mnie. Z synem w upały już chodziłam na spacer (urodził się w maju), jak dla mnie to jednak fajniejszy miesiąc na poród.
To sobie ponarzekałam.
Wszystkim życzę dobrej niedzieli. U nas w planach też nic nie robienie
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyA ja witam się w 29 tygodniu, ostatnia dwójeczka!
Dziewczyny, jasne, że dam ogłoszenia! To dla mnie najbardziej oczywista sprawa. Choć póki co liczę na to, że kocur jest gdzieś w pobliżu, że po prostu się zaszył do cienia bo gorąco, ale nie odszedł daleko. Mam nadzieję.
W życiu nie myślałam, że zgubię kota. Pies ma czipa, jest wpisany do bazy danych, ma obróżkę z adresówką dodatkowo i z informacją o czipie... no bo przecież jak się urwie na spacerze, czy cokolwiek - a kot zawsze siedział w mieszkaniu, jak wychodził to tylko u mnie na rękach, więc nawet nie pomyślałam, że potrzebna będzie adresówka albo czipowanieech...
Dzisiaj pierwszy raz miałam problem z goleniem nógzwykle robiłam to pod prysznicem, a dzisiaj wlazłam do wanny i cholera utrzymać nogę i górę ciała w pionie to już wyzwanie z takim brzuchem. Jedną nogę dałam radę, na drugą zawołałam męża i mówię: Trzymaj
I stał i trzymał
aldonaa, Czarna_88 lubią tę wiadomość