Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tylko przescieradlo kupie, kolderka poduszka ochraniacz nie potrzebne od razu. moze ten ochraniacz z racji tego ze bedziemy w ikei kupie zeby miec. mam ta poduszke klin i starczy aha i te waleczki. na poczatek staarczy.
ona doczytalam ze jak jednoczesniej aplikuje luteine to taka reakcja zachodzi! a gin mowil ze to bezpieczne... -
nick nieaktualny
-
Lilla My wrote:Kasiarzynka - właśnie wróciłam ze sklepu i zdecydujemy się chyba jednak na X-Lander XA, chociaż nie ukrywam, że ten Jedo najbardziej mi się podoba. X-Lander ze względów praktycznych wygrywa, a to dlatego, że mamy niewielkie auto (Peugeot 206) i złożony stelaż zmieści się do bagażnika.
Też mam X-lander -
Lilla My wrote:Uciekam za chwilę na szybką wizytę do położnej. Od kilku dni bardzo słabo czuję ruchy, czasami w ogóle - lepiej niech sprawdzi na KTG
Nie masz co się denerwować, gdy moja ciąża była taka mała jak Twoja też mało co czułam nie raz 5 dni nie czułam w ogóle, to jest normalne, dzidzia się ma gdzie schować jeszcze, możesz się zacząć denerwować jak będziesz w 28 tyg i nie będziesz przez dzień cały czuła ruchów. -
snoopy_etka wrote:Ja nie wiem, jak leży mój Gucio, a usg dopiero 7 lipca
Lekarza dziś podpytam, bo mam też krótką szyjkę i może to absurdalne, ale boję się, że mały tak kopiąc może ją skracać naciskiem...
-
Mam nadzieję, że Anima do nas wróci.
Dziewczyny, jeśli chodzi o wózki Jedo, to na stronie producenta jest info o promocji na wózki Fyn. Dzwoniłam do sklepu, w którym chce zamawiać i rzeczywiście okazało się, że w czerwcu Fyn jest 150 zł taniej. Miałam zamawiać na początku lipca, ale w takim razie zamówię pod koniec czerwca. Jest też jakaś promocja na foteliki Jedo, ale nie pytałam jaka, bo będę kupować inny.
Z tego co zrozumiałam na stronie to zmienili też sposób mocowania gondoli i spacerówki (mnie to nie przeszkadzało, ale któraś pisała że jej nie pasował). Tylko chyba nie dotyczy to wózków Classic.Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Ania M dzięki za informację, przynajmniej wiem, żeby na pewno zapytać o to lekarza. Też się zastanawiam,czy nie pójść wcześniej na jakieś usg- tak dla świętego spokoju. Zobaczymy co będzie po wizycie.
Co do ochraniaczy, to ja kupię w komplecie całą pościel i do wózka i do łożeczka, a mały i tak będzie najpierw spać w kołysce.
-
nick nieaktualnyCzarna_88 wrote:sigma mam pytanie co do wózków z jakiej firmy wrzuciłaś zdjęcia tych wózeczków bo są śliczne ?
ja zdecydowałam się na model Barletta, ale wrzucałam też dla porównania fotki 2 innych modeli tej firmy z tą samą tapicerką, także nie jestem tak w 100% pewna o które zdjęcia Ci chodzi, ale raczej Adamex Barletta
Właśnie do mnie dzwonili ze sklepu, 604K mają na stanie, 603K prawdopodobnie do miesiąca, o ile producent się wyrobi, jutro będzie facet wiedziałaaach, wszystko się sprzysięga przeciw mojemu 603!!!
pogadam z mężem jak wróci
Czarna_88 lubi tę wiadomość
-
U mnie ostatnie dwa dni tez były takie, ze mała ruszala się zdecywanie mniej... myślę, ze to tez było wynikiem tych upałów, bo dziś już co jakiś czas daje mamusi kopniaczka
A nie ma któraś może numeru do Animy, żeby dopisać czy wszystko w porządku? -
nick nieaktualny