WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:

Btw, móWIcie też o goleniu się z pomocą męża. Czy tylko ja sobie tego nie wyobrażam? :D
    Bym chyba pękła ze śmiechu :D Jest ciężko, ale na razie daję radę :P Do gina chodzę odstawiona jak na randkę :P

ja narazie gole sie sama i tez sobie nei wyobrażam żeby mąż w tym uczestniczył ale już sie oferował w razie co ;)
    mi też włosy na nogach rosną o wiele wolniej i sa cieńsze.

Anitka podziwiam Cie ze codziennie golisz bikini, mi by się nie chciało.

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laktator ponoć można dostać na receptę, np. przy atopowym zapaleniu skóry dziecka itp. może warto spytać lekarza po porodzie, czy nie da rady wypisać recepty?;)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:06

easymum lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:17

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś ma ochotę to grupa nazywa się wrześniowe ciężarówki 2015

Kiedyś tam dolaczylam jak tu były wzmianki o grupie na fb, tam jest jeszcze anulka jak się nie mylę bo czasami dubluje pytania to o co tu pyta również tam jest :)

Także ten, nie będę pisała już o maluszku chyba że zapytacie :)

Idę do mamy na jakiegoś schabowego, jak mi mięso nie podchodzilo tak teraz bym jadła i jadła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Zgadzam się z moką. Ja nie wyobrażam sobie zostawienia tego wszystkiego mężowi. Nie rozumiem też podejścia babć, że niby wszystko kupuje się po porodzie. Kiedyś tak było i brało się co było, bo było bardzo mało, a teraz jest wybór i czemu nie skorzystać, skoro można wybrać sobie coś fajnego i mieć już w domu gotowe na bobasa. Ale ogólnie ja po ostatniej akcji babci męża (tej z imieniem) jestem na wszystkie babcie cięta i wkurza mnie ich PRLowski mental, na zasadzie "my miałyśmy kijowo, to wy też powinnyście mieć, więc bujajcie się z zakupami do samego porodu", a ogólnie to "chętnie się do wszystkiego niepytana wpieprzę, czy wam się to podoba, czy nie".

Btw, móWIcie też o goleniu się z pomocą męża. Czy tylko ja sobie tego nie wyobrażam? :D
    Bym chyba pękła ze śmiechu :D Jest ciężko, ale na razie daję radę :P Do gina chodzę odstawiona jak na randkę :P

he he he nie tylko Ty...:) :)

Dżuls lubi tę wiadomość

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, skoro są takie opcje, to chyba rzeczywście poczekam z laktatorem do porodu i wtedy będę wiedziała co potrzebuję :)

Odnośnie włosów na nogach, to czytałam w necie że szczególnie przy chłopcach rosną szybciej i są ciemniejsze, a u mnie też cienkie i duuużo wonie rosną - spokojnie mogę je golić co kilka dni.

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:37

.ona., kapturnica lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przyjechałam kurier z moimi koszulami do szpitala. Wzięłam M i są ok. Teraz troszkę luźne, ale jeszcze urośniemy.

Wzięłam takie dwie:

http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i5283228922.html

Z tej aukcji wybrałam granat szare serce

http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i5046408298.html

Z tej wzięłam chaber.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie Dziewczyny jakiegos sprzedawce do polecenia z pieluchami tetrowymi?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:09

Dżuls, Kasiarzynka, Natka88, Dominka92, karolcia87 lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:38

8pdp47e.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ja wzięłam od tego samego sprzedawcy, tylko ja chciałam bez żadnych aplikacji i wzięłam te
    http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-l-hit-i4863715625.html
    Też mi już przyszły i są bardzo fajniutkie

Trzymam kciuki za dzieciaczka, 680 gram to taka kruszynka jeszcze

Wlaśnie zakończylam akcje depilacje i nawet mi się udało, ale łatwe to nie było, no i zaraz śmigam do gina

• bento Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Widzę, że temat włosów powrócił :-)

Czy Wam też tak źle się śpi? Ja całą noc się kręcę z boku na bok, bolą mnie biodra i jakoś ciężko mi oddychać. Wstaje o 5 nie dlatego, że nie chce mi się spać, ale po prostu już jestem umęczona tym leżeniem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:29

sRUqp2.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:
    Dominika, no właśnie ten różowy jest przepiękny :)
    Nie wiem jednak czy nie będziemy planować 2giej ciąży i jak będzie chłopak, to jednak wolę mieć kolor neutralny :)
    My tez planujemy jeszcze jedno, ale wtedy bede sie martwic jak wyjdzie chlopak :P
    Sprzedam gdzies w komis w razie co czy na necie

relgzbmhh8tsviez.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:17

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    A wygodne są te guziki przy ciągłym rozpinaniu/zapinaniu? Ja waham się właśnie między taką z guzikami, a taką z dekoltem na zakładkę i sama nie wiem co wybrać.

Ja nie brałam na zakładkę, bo mam duże piersi i moja siostra mówi, że u nas się to nie sprawdza. Piersi co chwilę wychodzą na wierzch:P Właśnie przymierzyłam czy te guziki jakoś nie będą uwierać, ale nie, są idealnie w tym miejscu co powinny, a i nie ma problemów z odpięciem ich.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dominka straszna porażka. A jak by ktoś nie miał pieniędzy?

Tak czytałam na innym wątku, że warto wcześniej kupić np. wózek czy materac i wywietrzyć, bo nieźle nowością śmierdzą.

Nancy to prawda ja od ponad miesiąca mam wózek w domu A jak wejdę do sypialni, tam gdzie stoi. Dalej czuję zapach nowości. Dziś mój M wystawił go na balkon.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka Mam to samo z obracaniem się na plecy, a jak obudzę się w takiej pozycji to zaraz sobie wkręcam, że jakąś tam żyłę uciskam i rozmyślam o tym resztę nocy...
    Czy któraś z Was nie wstaje w nocy do toalety? Mi się zdarza bardzo sporadycznie, a piję na prawdę dużo również przed snem.

sRUqp2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze mam pytanie do tych dziewczyn co się teraz bronią. Co ubieracie? zamawiałyście może jakąś spódniczkę ciążową? Nie mam się w co ubrać na 9 lipca:( W żadną moją koszulę białą nie wejdę, o spódniczkach już nie wspominając.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 1275 1276 1277 1278 1279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ