Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dzisiaj biodra bolały w nocy ;/ Chciałabym już się ułożyć na brzuchu, przekręcać się bez kombinowania jak to zrobić żeby nie naciągać mięśni brzucha, czy aby dziecku na pewno jest wygodnie i czy jak śpię troszkę na plecach to nic jej się nie dzieje. Dobrze, że chociaż na siusiu wstaję raz albo i wcale
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:A jeszcze mam pytanie do tych dziewczyn co się teraz bronią. Co ubieracie? zamawiałyście może jakąś spódniczkę ciążową? Nie mam się w co ubrać na 9 lipca:( W żadną moją koszulę białą nie wejdę, o spódniczkach już nie wspominając.
moja siostra ma obronę w czwartek, i tez jest w ciazy, ostatnio w h&m kupiła fajną koszule biała, luźną i przewiewną. -
Kasiarzynka wrote:A właśnie, czym się golicie na dole? Ja przed ciążą używałam pianki veet, aktualnie przestałam. Niby na opakowaniu nie ma napisane że nie dla ciężarnych, ale to przecież taka chemia! Używam zwykłych maszynek tylko włosy duuużo szybciej odrastają
.
Nigdy się nie goliłam na dole i nie będę. -
I właśnie dzwoniła moja mama, jest u babci w Kucębowie i mówi że na strychu znalazła wór ciuszków po sobie i swoim rodzeństwie oraz po nas
właśnie zabrała się za ich pranie i mam mi przywieźć
nawet nie wiedziałam że takie skarby babcia ma na strychu.
-
bento wrote:Kasiarzynka Mam to samo z obracaniem się na plecy, a jak obudzę się w takiej pozycji to zaraz sobie wkręcam, że jakąś tam żyłę uciskam i rozmyślam o tym resztę nocy...
Czy któraś z Was nie wstaje w nocy do toalety? Mi się zdarza bardzo sporadycznie, a piję na prawdę dużo również przed snem.
Ja nie wstaję w nocyjeśli coś mnie czasem obudzi, to wtedy idę do toalety, ale nigdy nie jest to tak, że muszę i że to potrzeba mnie obudziła. Piję dużo, odwiedzam wc przed pójściem spać i rano jak wstanę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:A jeszcze mam pytanie do tych dziewczyn co się teraz bronią. Co ubieracie? zamawiałyście może jakąś spódniczkę ciążową? Nie mam się w co ubrać na 9 lipca:( W żadną moją koszulę białą nie wejdę, o spódniczkach już nie wspominając.
Co so koszul go ja mialam na zakladke w pierwszej ciazy i srednio sie sprawdzila. Moze to kwestia producenta ale ciezko bylo piers wyjac. Teraz chce kipic dwie rozponane ale po srodku nie na bokach jak w tych wyzej. -
bento ja też wstaję w nocy.i niestety ale tak ze 3 razy to średnio,jak dużo wypiję przed snem to i z 5.mała dalej kopie po pęcherzu,wczoraj musiałam wyjść z zakupów na siku bo nie szło wytrzymać.
dżuls z rożków to szytych na zamówienie nie miałam.jeden dostałam razem z pościelą od znajomych od których kupowaliśmy łóżeczko.miał twardą wkładkę i bardzo go sobie chwaliliśmy.a taki kupiony na allegro był znów miękki,średnio nam przypadł do gustu no i kolorki szybko się sprały. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo bardzo dawnoo nie pisałam
widzę ze temat koszul nocnych, ja już jakiś czas temu zakupiłam ładną długą piżamkę po czym z m uświadomiliśmy sobie w domu że przecież nie ma guzików do rozpinania i jak tu karmić i tym sposobem dalej nie mam odpowiedniej piżamki.
Ja sie na szczęście broniłam w lutym więc brzuszka jeszcze nie było
-
magdalenkaihelenka wrote:a kupujecie śpiworki do spania czy kołderki? ponoć na początek lepsze są spiworki,ale moze ktos wie cos na ten temat lepiej? i jaki najlepiej kupic?
my mamy kocyki i kocyko-kolderke minky i spiworek. W dzien to moze byc kocyk/kolderka, ale na noc spiworek koniecznie, zeby na glowie nie wyladowal. Przy synku sie sprawdzilo. Spiworek kupilam w smyku, fajny, mieciutki.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka