Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
snoopy_etka wrote:No i zostałam
coś z wewnętrznym ujściem szyjki nie tak. Dostałam sterydy na płucka malenstwa i pompę z magnezem...
Sigma, ja na staszica jestem, bo stąd mój lekarz. -
Nancy87 wrote:A jeszcze mam pytanie do tych dziewczyn co się teraz bronią. Co ubieracie? zamawiałyście może jakąś spódniczkę ciążową? Nie mam się w co ubrać na 9 lipca:( W żadną moją koszulę białą nie wejdę, o spódniczkach już nie wspominając.
Nancy ja też 9 lipca się bronie i idę w tym co mam specjalnie nie będę kupować stroju galowego na jeden raz, później wystawie zdjęcie -
anulka20 wrote:Nancy ja też 9 lipca się bronie i idę w tym co mam specjalnie nie będę kupować stroju galowego na jeden raz, później wystawie zdjęcie
OOO wstaw, chętnie popatrzę i może się zainspirujęZnalazłam taką sukienkę na allegro i myślę, czy może być, czy jest za bardzo zwyczajna.
Chodzi o czarny kolor. Mierzyłam się centymetrem, to bym miała leciutko przed kolano.
http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-oliwia-z-kolnierzykiem-40-l-i5402192749.htmlSigma, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
coś z wewnętrznym ujściem szyjki nie tak. Dostałam sterydy na płucka malenstwa i pompę z magnezem...
Sigma, ja na staszica jestem, bo stąd mój lekarz. -
Sigma, ja na staszica jestem, bo stąd mój lekarz.
Nie martw się, dobrze że pojechałaś, skontrolują, poobserwują, będzie ok. Trzymajcie się dzielnie -
magdalenkaihelenka wrote:Nancy,mi sie ta sukienka podoba, juz kiedys ja oglądałam, wydaje mi się zę na obronę się nada
My mamy dziwnego dziekana, który wręcz wymaga żeby kobieta miała czarną spódniczkę do kolan i białą bluzkę z kołnierzykiem i długim rękawem, no ale trudno. W ciąży musi mi wybaczyć hehe.
A chętnie bym jeszcze wyskoczyła w tej sukience na wesele 8 sierpnia:P Nie jest jakaś weselna, ale też nie będę nic kupować na jeden raz. -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:My mamy dziwnego dziekana, który wręcz wymaga żeby kobieta miała czarną spódniczkę do kolan i białą bluzkę z kołnierzykiem i długim rękawem, no ale trudno. W ciąży musi mi wybaczyć hehe.
A chętnie bym jeszcze wyskoczyła w tej sukience na wesele 8 sierpnia:P Nie jest jakaś weselna, ale też nie będę nic kupować na jeden raz.
myslę, ze przyciągniesz uwagę brzuszkiem i nie będą zwracać uwagi na sukienkę, a na weselu też każdy zrozumie, ze nie bedziesz nie wiadomo jak ubrana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w 26tc
Wczoraj miałam obciążenie glukozą i wyszła superwięc nic tylko się cieszyć
a bałam się,że będę miała wysoki poziom cukru, bo lubię słodkie pojeść,a miałam po godzinię 86 mg/dl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:00
Dżuls, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha widzę
czekaj, potestuję jeszcze, nie obraź się ok?
OKK działa!!! teraz można cofnąć licznik, jak przypadkiem kliknę "nie lubię" to po wciśnięciu "lubię" nie nabija w nieskończoność licznika tylko odejmuje ten punkt
Szukasz Staraczka hejtera?daj znać jak znajdziesz
Czy ktoś wie co z Animą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:04
-
PannaB wrote:dziewczyny a z butelek warto kupic taki zestaw?
http://allegro.pl/avent-zestaw-startowy-butelki-butelka-smoczek-i5397302265.html
Ja bym na początek wzięła 1 sztukę, a nie od razu 4, czy ile tam w zestawie jest. Nigdy nie wiesz, czy maluchowi akurat ta butelka podpasuje.
Kuzynka nie tak dawno wspominała, że przerobili z 5 typów/firm butelek i dopiero jedna z nich młodemu przypasowała, także tego... sama widzisz
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Nancy87 wrote:A jeszcze mam pytanie do tych dziewczyn co się teraz bronią. Co ubieracie? zamawiałyście może jakąś spódniczkę ciążową? Nie mam się w co ubrać na 9 lipca:( W żadną moją koszulę białą nie wejdę, o spódniczkach już nie wspominając.
Takie z lekkiego materiału, troche eleganckie- spokojnie i na obronę a pozniej na codzien. Super w nich wyglądam brzuszek- wiązane sznurczkiem. Kolorów mnostwo- granat, krem, lososiowy i w jakies maziaje. No naprawde byly super- musialam sie mocno powtsrzymywac by nie kupic
ale niestety mam saving plan przez remont i kupuje tylko to bez czego obejdc sie nie mogę. Tal jak krótkie gacie dzis w C&A- polecam sa meeeega wygodne, przewiewne, regulowane na sznurek- o cudo za 49,90
Ta sukienka z H&M byla cos po okolo 129- jak na to jak wyglądała to warta swojej cenyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:16
Sigma lubi tę wiadomość