Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysnoopy_etka wrote:Dzwoniłam i kazał na IP na wszelki wypadek, czekam teraz na poczekalni. Tętno ok, zaraz lekarz powinien zjeść. Mam nadzieję, ŻE będzie dobrze i mnie nie zostawią... Jutro mam urodziny i nie chciałbym spędzać ich na patologii
-
My mamy kołderke bo była w zestawie do łóżeczka, ale na poczatku też bedziemy używać śpiworka, rożka i kocyków.
-
AA my dzisiaj otwieramy Picoclo i opijamy studniówkę
Nie wiem kiedy to tak zleciało
aldonaa, kasig, Dżuls lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:snoopy_etka: zazdroszczę bo już się zastanawiam czy ze mną coś nie tak. Nie powiem fajnie jest kupić taki maleńki ciuszek ale ja nadal czerpię największą przyjemność jak sobie kupię coś nowego
Boże mam nadzieję, że zaraz nie rozpętam dyskusji o wyrodnych matkach
A swoje dziecko juz bardzo kocham wiadomo
-
Dziewczyny jeżeli chodzi o zakupy to jestem przytłoczona tym wszystkim, wybór jest tak ogromny, że męczy mnie to trochę. Nad wszystkim trzeba się zastanowić, jakie pieluchy z miliona dostępnych wybrać, które smoczki lepsze, który kocyk bardziej naturalny, a materacyk zdrowszy... Jest tego za dużo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 14:58
-
Natka88 wrote:Nancy, ja mam nadzieje sie zmiescic na obrone w sukienke odcieta pod biustem, a jak sie nie uda, to zaloze czarne leginsy i biala, luzna koszule. Nic innego nie wymysle.
Ja mam w czw egzamin, i nie mam się w co ubrać, a wolę się uczyć niż latać i na szybko teraz coś znaleść ubiorę się w sukienkę tą jeansową, najwyzej przeproszę prof. za taki a nie inny strój. -
magdalenkaihelenka wrote:a kupujecie śpiworki do spania czy kołderki? ponoć na początek lepsze są spiworki,ale moze ktos wie cos na ten temat lepiej? i jaki najlepiej kupic?
Ja mam kupioną kołderkę, rożek i śpiworekNie wiem co się sprawdzi lepiej...
magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
magdalenkaihelenka wrote:a kupujecie śpiworki do spania czy kołderki? ponoć na początek lepsze są spiworki,ale moze ktos wie cos na ten temat lepiej? i jaki najlepiej kupic?
Ja kupiłam śpiworek, liczę na to że jak urodzę to noce będą jeszcze ciepłe, ale na wszelki wypadek mam też i kocyk ciepły, więc dzidzia nie zmarznie, jeśli chodzi o kołderkę to mam kupioną, aczkolwiek dopiero ją użyję jak będzie się robić zimno. -
Lady Savage wrote:Siedzę uczę się a tu nagle jebudu i mokra bluzka, zalewam się siarą
A wszystkie wkładki laktacyjne w Czpurach.
ja juz koncze 1 opakowanie wkladek bo ich uzywam jjz hoho bo nie dawalo rady bardzo wczesnie u mnie byla juz kolo 16 tygodnia -
nick nieaktualnyNadrobiłam co pisałyście, uff
No więc ja rożka ani otulacza nie kupuję. Mam kocyki i śpiworek, myślę że rolę owijki robiącej z dziecka burrito spełni mi chustabo dzieci lubią ciasno, a w chuście ciasno, więc powinno pasować. Najwyżej zawinę ciasno w kocyk/pieluchę, ale myślę, że rożek to nie jest rzecz pierwszej potrzeby
Co do golenia - ja nie widzę nic śmiesznego w proszeniu męża o pomoc, kurna tak się dzisiaj nasapałam, namęczyłam i pozacinałam, tak mnie bolały biodra i tak ciężko było mi cokolwiek zobaczyć, że absolutnie następnym razem proszę o to męża. Najwyżej jak mnie potnie to i tak będzie lepiej, niż jakbym się sama pocięła i nasapała przy tym
Snoopy_etka - dobrze, że pojechałaś. Szpital to nic przyjemnego, ale skoro coś jest nie tak z wewn. ujściem szyjki, to lepiej niech pomagająa przy okazji maly dostał sterydy i już będziesz spokojna, że w razie czego płucka dadzą radę
Aha, fakt, Staszicapytam bo raz byłam na IP w 17 tc i właśnie na Jaczewskiego - masakra tam była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:15
-
nick nieaktualny
-
snoopy_etka wrote:No i zostałam
coś z wewnętrznym ujściem szyjki nie tak. Dostałam sterydy na płucka malenstwa i pompę z magnezem...
Sigma, ja na staszica jestem, bo stąd mój lekarz.
Nie martw się. Wszystko będzie dobrze, niech przebadają dobrze. Grr znowu u nas szpital. -
snoopy_etka wrote:No i zostałam
coś z wewnętrznym ujściem szyjki nie tak. Dostałam sterydy na płucka malenstwa i pompę z magnezem...
Sigma, ja na staszica jestem, bo stąd mój lekarz.
Trzymaj się w tym szpitalu i nie martw się!Wiem, urodziny na patologii to nic przyjemnego, ale najważniejsze żeby z maleństwem było wszystko w porządku. Wypuszczą Cię ze szpitala, to będziesz świętować najwyżej troszkę spóźnione (a może jutro wyjdziesz)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:25