Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:
Lady Ty kiedyś pisałaś, że czułaś dyskomfort po goleniu, może spróbuj kremem do depilacji? W sumie nie wiem czy można stosować w ciąży, hm. Nie wiem czy na porodówce Cię nie dopadną z maszynką, a to dopiero może być nieprzyjemne. Chociaż pewnie możesz zadecydować o swoim ciele i na siłę Cię nie ogolą..
Tak to ja, wyskoczyło mi masę krostek, swędziało strasznie przez 2 tyg się męczyłam. Jeśli chodzi o golenie, to będąc w szpitalu ostatnio na patologii wypytałam o to i wiem że w moim szpitalu nie golą. -
Lady Savage wrote:Tak to ja, wyskoczyło mi masę krostek, swędziało strasznie przez 2 tyg się męczyłam. Jeśli chodzi o golenie, to będąc w szpitalu ostatnio na patologii wypytałam o to i wiem że w moim szpitalu nie golą.
No to dobrze, bo mogło by być nieprzyjemnie jeżeli nie robisz tego na co dzień.
Dobra my tu gadu gadu o goleniu Bożeny, a dom się sam nie posprząta. Uciekam od Was na godzinkę hehe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wróciłam od gina i generalnie odczucia po wizycie mam mieszane, synuś waży 1219 gram, przepływy ok szyjka ok, stópki też jeszcze urosły i mają już 6cm
niestety oprócz podejrzenia cukrzycy mam też wielowodzie, co najprawdopodobniej spowodowane jest właśnie cukrzycą. Jutro mam powtórzyć krzywą cukrową tym razem z obciążeniem 75g glukozy a w poniedziałek do diabetologa. Martwi mnie też to, że lekarz zwrócił uwagę jak leżałam na kozetce że bardzo twardnieje mi macica i kazał brać 5 razy dziennie magnez, a jak się nie poprawi to szpital, a ja tego twardnienia kompletnie nie czułam, mam wrażenie że mam tak cały czas
ach wiecznie coś
-
Lady Savage wrote:Czemu takie zdziwienie
mnie dziwią dziewczyny co golą
kiedyś się nie golono w ogóle i było gites. Super czasy.
Ja sobie nie wyobrażam Np kontaktów intymnych z Full bush experience
Ale spokojnie ja Ciebie nie oceniam po prostu się zdziwiłam- to Ty czy Twój partner macie byc zadowoleni a nie jano ewentualnie lekarz albo polozna w obecnej sytuacji
skabarka, Lady Savage, kapturnica lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:
natka ale fajnie, myslalam ze tylko ja mam bugaboo bo nikt nie zwraca uwage na moje postyy:)
Tez cameleon?Malo popularny na forum wozek, jeszcze tylko jedna dziewczyna się przyznala, ze go kupila;)
Snoopy, bedzie dobrze:) Najważniejsze, ze jestes pod fachowa opieka!
Lady, w którym szpitalu chcesz rodzic?
Terazsięuda:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie czytałam jak lady pisała że ma puszcze
tzn nie depiluje się, ja czasami pasek zostawialam, spojenie ok czasami mi się nie chce Ale wejście zawsze muszę bo takie owłosione to dla mnie nie higieniczne trochę jest
Myślę że lady zostanie poddana depilacji przed porodem -
4me wrote:Pewnie sie juz nie dowiemy skoro usunela konto.
Ale jesli nie bylo żadnych kwasow tu na forum- a raczej nie bylo to nie wróży to dobrze
Kurczę martwię się o animę. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.
Anima prosimy bardzo jeżeli to czytasz daj znać co tam u Ciebie. -
nick nieaktualnymoka89 wrote:kiedyś dużo rzeczy robiło się inaczej.. pod pachami też się kobiety nie goliły, a włosy na nogach wystawały przez rajstopy xD
teraz też niektórym wystają, jak miałam praktyki w jednym ze szpitali to była pielęgniarka z mega buszem na nogach... mogła chociaz spodnie nosić a nie spódnice bo mało estetycznie to wyglądało.