Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:Mi przy goleniu ostatnio pomagał m bo ciężko tak samej wywijać kiedy nic nie widać
A po zwykłej maszynce i piance wyskakiwały krostki dlatego teraz używam takie elektrycznej (końcówka goląca miałam w zestawie do depilatora) i teraz nie wyobrażam sobie innej. Jest gładko, nic nie piecze i nie ma krostek
Kiti, jakiej firmy depi to ma? Nie spotkałam, a dobrze brzmi -
nick nieaktualny
-
Ja też wysyłałam zawsze SMS co potrzebuje a i tak połowy nie było i wszystko dosłownie wrzucone do tej torby. Aż wstyd było wyciągać. A raz dostałam tam koszule taka cala rozścieta jak szlafrok i tylko sznureczek pod szyja do zawiązania i przez cały oddział musiałam w takiej koszuli paradować do badania.
Ja muszę torbę troszkę przeprać i juz coś do nie wrzucę bo nigdy nic nie wiadomo.
W domu też sypiam w koszulkach Rafała już się skarży że wszystkie mu zlumpiłam i nie ma w czym chodzić na siłownię.
A mi od soboty cukry się rozjechały totalnie. Musze zapisać się do dr bo nie ładnie to wygląda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa śpię w samych majtach, ewentualnie jak mi chłodniej to bokserka na góre i tyle. Ale ja tak sypiam od wiosny do jesieni, nie lubie piżam ani koszul
koszul to już w ogóle nie znoszę, bo mi podjeżdżają aż do talii jak śpię i potem uwierają
planuję do porodu kupić ze 2 taniutkie męskie t-shirty na allegro, takie zwykłe cienkie bawełniaki w rozmiarze jakimś 4XL albo coś. takie, żebym je miała swobodnie zakrywające brzuch i tyłek, a nie za długiemyślę, że się sprawdzi
-
easymum wrote:Kiti, jakiej firmy depi to ma? Nie spotkałam, a dobrze brzmi
Co prawda nie wiem jakiego depilatora uzywa Kiti, ale ja mam braun silk epil i tez ma taka glowice golaca. Mam tendencje do wszelakich oodraznien skory, a po nim nim mi nie wychodzi:)
Nie mogę spac, od jakiegoś tygodnia przewracam sie z boku na bok, a potem w dzień odsypiam:/easymum lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
U mnie też dziś sen przerywany... trzyma mnie to przeziębienie, ale w sumie nie to jest najgorsze... budzę się w nocy z powodu tych dziąseł, swedzialy mnie jak cholera... wczoraj kupiłam w aptece żel dla dzieci na ząbkowanie i dzięki temu udaje mi się to jakoś przetrwać
A co z koszul to własne w zeszly weekend jedna kupiłam - tak awaryjnie, żeby była bo i u mnie jest deficyt wszelkiego rodzaju piżam etc... ;p
W szafie juz na szykowne kapciochy i koszula... bo jeszcze do zeszłej soboty jechała bym goła i bosa
Jak wczoraj się rozwinął temat depilacji...
Póki co daje rade sama, aczkolwiek tez musze przyznać, ze trochę to zajmuje i lecę 'na czuja'
ps. Powodzenia na dzisiejszych wizytach -
Wczoraj byłam cały dzień na poszukiwaniu sukienki i.... dupa...
W ogóle praktycznie nic mi się nie podoba... we wszystkim czuje się zle i beznadziejne... tzn. Byłam w wawie i tam a i owszem w happymum jest kilka fajnych sukienek i nawet spoko leżą, ale.... dać 260 zl za sukienkę, której później juz więcej nie włożę... no jakoś mnie nie przekonuje...
Jedyna normalna w której czułam się naprawdę nieźle i w miarę okey to krój tulipan, tyle ze jedyna dostępna sukienka w tym kroju jest czarna ... mąż troszkę na ten czarny marudzi, ale nie wiem czy uda mi się znaleźć coś lepszego -
nick nieaktualnya ja już nei śpie bo moja kochana teściowa jak wstaje to musi cały dom na nogi postawić... masakra, gada ni to do psów ni to sama do siebie,żeby jeszcze robiła to cicho a nie cały dom musi słyszeć.
Maż poszedł biegać rano i jak wrócił to ja już placki ziemniaczane z wczoraj wcinałam, jak mu powiedziałam czemu nie śpie to zaczął sie śmiac i mówi "następnym razem jak bedzi etak gadac to wezwij pogotowie". bardzo smieszne.... -
nick nieaktualny
-
Magdalenaihelenka mnie tekst Twojego męża nieźle rozbawił
Próbuje ratować jakoś sytuacje, chociaż na Twoim miejscu domyślam się, ze do śmiechu Ci nie było
Ja wczoraj też zrobiłam sobie zapas na dzisiejszy dzień... czeka na mnie w lodówce po kilogramie czeresni i truskawek
Nie mam w ogóle apetytu przez ta chorobę to się chociaż będę zapachac owocami...
W ogóle to widziałam, ze np. tak jak u mnie znow skończyły ceny truskawek w górę... były już po 3...3,50, a wczoraj jak szukałam to najtańsze po 4 zl (ale takie baaaardzo czerwone i rozklapciale), a te ładniejsze po 5...