Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma piękny wozeczek
też się chyba zdecydujemy na ta firmę wozeczka dla naszego syneczka
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny :)ależ Wy produkujecie
ja dziś dzień śpiący, non stop śpię, rano miałam powtórkę glukozy, a to jakoś tak powoduje u mnie ogromniastą senność. Ale co tam najważniejsze że wyniki są dobre
na czczo 87,5
po 1 godzinie 156,2
po 2 godzinach 112,2
Strasznie się cieszę bo bardzo się martwiłamzostało jeszcze tylko to wielowodzie ale troszkę poczytałam na ten temat i podobno są różne normy, ja mam Afi 21 i mój lekarz stwierdził że to umiarkowane wielowodzie, ale podobno inne normy mówią o prawidłowym poziomie wód do 25, więc to też mnie troszkę uspokoiło. Musi być dobrze
i będzie
sigma fantastyczny ten Twój wózeczekbardzo mi się podoba
snoopy wszystkiego najlepszegoSigma lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:A u mnie dzis pisze 90 dni
Zanudze sie tu..
Ale otworzylam te paczke a ten pessar taki duzy... Na sama mysl mnie boli
Nie mam doświadczenia, ale kiedyś czytałam sporo o zakładaniu tego krążka i wszędzie było napisane, że trwa to kilka minut, można o zrobić w gabinecie lekarskim i nie jest to bolesne, czego Ci życzę.
Tutaj jeszcze mały artykuł: "Pessar zakłada się niemal bezboleśnie, trwa to kilka minut i nie trzeba podawać środków znieczulających. Może być też założony podczas kontrolnej wizyty u lekarza, nie wymaga się pobytu w szpitalu. Jest zdecydowanie bezpieczniejszy niż zabieg chirurgiczny jak na przykład szef szyjkowy. Przez kilka godzin po założeniu krążka odczuwa się lekki dyskomfort, ale mija on szybko, i kolejnego dnia w ogóle się go nie czuje."
http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/15/2780Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:19
-
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny dość wysoki macie cukier,albo ja niski...bo ja po godzinie po przyjęciu 50g glukozy miałam 86mg/dl
Sigma witam wśród szczęśliwych właścicielek barlettyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:39
Sigma lubi tę wiadomość
-
Koalka nie dołuj mnie
podobno najważniejsza jest wartość po dwóch godzinach, a ta wygląda u mnie całkiem w porządku, fakt ta po godzinie jest dość wysoko, ale podobno norma po godzinie do 160. Po poniedziałkowym wyniku 171,7 to i tak jest ładnie. Sama z siebie stwierdziłam że troszkę bardziej zadbam o odżywianie, mniej słodyczy i soków, bo te piłam hektolitrami z racji tego że nie cierpie wody, jakis pełnoziarnisty chlebek zacznę jeść. Dla dzidzi wszystko, bo wizja glukometru i ewentualnej insuliny, jednak przeraża bardzo. Dobrze że wyniki spoko, ale jednak postaram się troszkę bardziej jeśli chodzi o jedzonko