Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Nie wiem i jakos nie chce mi sie w to wierzyc.
    tez nie kojarze

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Ej a serio ktoś ją wtedy "zbeształ" za proszenie o miejsce w autobusie? :D jakoś nie pamiętam takiej sytuacji :D

Ja też właśnie nie kojarzę takiej sytuacji ;D
    Może po prostu czegoś kiedyś nie doczytałam, ale osobiście sobie nic takiego nie przypominam... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szkoda gadać... trzeba umieć rozmawiać z innymi ludzmi i przyjmować do wiadomości tez ich zdanie, a nie się obrażać jeśli ktoś uważa inaczej..

Ja z Sigma tez nie raz miałyśmy inne zdanie i jakoś potrafimy normalnie funkcjonować bez 'rzucania' się sobie do gardeł i obrażania ;D

Ja rozumiem hormony, hormonami... ale żeby się od razu obrażać i uciekać... śmiech na sali ;D
    Ale no nic... może to my jesteśmy dziwne i w sierpniowkach sa 'fajniejsze' dziewczyny =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:18

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kasig, 4me, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile dzisiaj naprodukowalyscie stron:)

My materaca jeszcze nie kupiliśmy (w sumie poki co niewiele mamy z wyprawki), ale bedzie to lateks lub sprezyny.

Wiem, ze nie wypada sie chwalic, ale tez mam takie geste wlosy (na glowie oczywiście; )). Kiedys bylo ich jeszcze więcej, ale odkad sa dlugie, to bardzo mi sie placza, a rozczesujac wypadaja w gigantycznych ilosciach:(

Ponawiam moje pytanie, macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce z pieluchami tetrowymi? Czy lepiej kupic w sklepie stacjonarnym po obmacaniu;)?

I jeszcze pytanie do mam posiadajacych dzieci. Uzywalyscie otulacza, sprawdza się?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm...kpina. Szkoda ze zamiast normalnie badać i wyjaśniać sprawy są takie hryje

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:

My materaca jeszcze nie kupiliśmy (w sumie poki co niewiele mamy z wyprawki), ale bedzie to lateks lub sprezyny.

Wiem, ze nie wypada sie chwalic, ale tez mam takie geste wlosy (na glowie oczywiście; )). Kiedys bylo ich jeszcze więcej, ale odkad sa dlugie, to bardzo mi sie placza, a rozczesujac wypadaja w gigantycznych ilosciach:(

Ponawiam moje pytanie, macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce z pieluchami tetrowymi? Czy lepiej kupic w sklepie stacjonarnym po obmacaniu;)?

I jeszcze pytanie do mam posiadajacych dzieci. Uzywalyscie otulacza, sprawdza się?
    Podpinam sie pod pytanie. Tez chce zapupic otulacz

• kasig Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 ja kupowałam w gemini, razem z resztą aptecznej wyprawki, ale kupiłam te droższe o gramaturze 140g/m2. Są fajne i dobrej jakości, ale jeszcze ich nie prałam, więc nie wiem jak będą sie zachowywać po praniu

• PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:

Ja kupilam tetrowe i flanelowe w pepco-wygladaja ok:)
    ja sie radzilam kolezanek-jedne mowily rozek nie tylko otulacz inne ze otulacz nie tylko rozek i w koncu sie pogubilam i kupilam rozek tylko a otulacz dokupie jak unam ze sie przyda :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka ja pieluszki kupiłam przez internet w smyku. Jeszcze ich nie otworzyła, ale niedługo będę musiała, bo nadejdzie ich kolej by je wyprać :)
    Otulaczek też w smyku kupiłam, ale nie wiem, jak to będzie. Niektóre dzieci lubia inne nie i nie ma reguły.
    Zamówiłam juz chuste i jutro kurier ma mi ją podrzucić :)
    ech już się jej nie moge doczekać :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek braaaaaaawo! ;D
    Bardzo dobrze napisałaś na sierpniowkach =)

Natka to zazdraszczam w takim razie włosów i Tobie =)
    U mnie niestety nie ma czym się chwalić... mało, cienkie i proste jak druty...

Jeśli chodzi o materac ja też się zastanawialam na ta gryka ze względu na te 'robaki', ale wiele koleżanek ma właśnie gryka-pianka-kokos i bardzo sobie chwala, wiec może nie ma co panikować =)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie ładnie nasza koleżanka z forum się zachowała więcej.się nie wypowiem bo nie warto ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiq ja też bralam pieluchy z Gemini, ale może też jeszcze przed praniem... mam nadzieje, ze będą okey =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę zerknąć , z miejscem w autobusie to może o mnie chodzi bo ja cały czas trabie że nie proszę się o miejsce nigdzie, a tak przy jak już nam dupe opierd*** to się nie dziwię że nikt jej miejsca nie ustępuje, po zdjeciach ukończenia uniwersytetu wcale nie wyglądała na ciężarną a bardzo otyłą :D :D

nick nieaktualny, monaaa85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Idę zerknąć , z miejscem w autobusie to może o mnie chodzi bo ja cały czas trabie że nie proszę się o miejsce nigdzie, a tak przy jak już nam dupe opierd*** to się nie dziwię że nikt jej miejsca nie ustępuje, po zdjeciach ukończenia uniwersytetu wcale nie wyglądała na ciężarną a bardzo otyłą :D :D
    Nie szkoda ci czasu na pierdoly?

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zła na lady.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ładnie ;/ a jutro po egzaminie przeczytam 1315 stron i wam napiszę kto i zacytuję tego kogoś!
    Jestem tutaj nie mile traktowana! Strasznie! Uważacie mnie za kłamczuchę i samo zło! Więc wolę iść porozmawiać z kimś innym niż jak to jedna z was określiła ja wkurwiać.

Strasznie mi się robi przykro jak tak na mnie piszecie. W ogóle mnie nikt tu nie broni ani nie wspiera!
    Ja zrobię cos zle z glutometrem to zaraz krzyki i wkurwy na mnie. Ktoś żle zrobi. To wszyscy tego kogoś pocieszają. Nie podoba mi się to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:37

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już olejmy sprawę, chociaż mnie też to wkurzyło. Może teraz nie będzie juz kwasów i wymądrzania się, każdy ma prawo do własnego zdania. Fajnie gdyby było zawsze miło ale do tego jest właśnie potrzebne szanowanie własnego zdania nawzajem

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce otulacz, ale nie jako zastepstwo rozka (choc nie mam go w planach), tylko slyszalam ze maluszki sa w nim szczelnie opatulone, jest im ciasno jak brzuchu u mamy i je to uspokaja:)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie problemy. Ja mam gorszy :( moja szyjka 3 dni temu miala 2,2 a teraz 1,8 :( jestem zalamana ...
    Zalozenie nic nie bolalo trwalo z 5 min

relgzbmhh8tsviez.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady-ale odeszlas bo chcialas, tak zadecydowalas- ok ale po co nas obgadujesz na innym forum?to bez sensu.

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
‹‹ 1304 1305 1306 1307 1308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ