Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma wrote:Ej a serio ktoś ją wtedy "zbeształ" za proszenie o miejsce w autobusie?
jakoś nie pamiętam takiej sytuacji
Ja też właśnie nie kojarzę takiej sytuacji
Może po prostu czegoś kiedyś nie doczytałam, ale osobiście sobie nic takiego nie przypominam... -
Dziewczyny szkoda gadać... trzeba umieć rozmawiać z innymi ludzmi i przyjmować do wiadomości tez ich zdanie, a nie się obrażać jeśli ktoś uważa inaczej..
Ja z Sigma tez nie raz miałyśmy inne zdanie i jakoś potrafimy normalnie funkcjonować bez 'rzucania' się sobie do gardeł i obrażania
Ja rozumiem hormony, hormonami... ale żeby się od razu obrażać i uciekać... śmiech na sali
Ale no nic... może to my jesteśmy dziwne i w sierpniowkach sa 'fajniejsze' dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:18
Sigma, Mozjaka, kasig, 4me, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Ile dzisiaj naprodukowalyscie stron:)
My materaca jeszcze nie kupiliśmy (w sumie poki co niewiele mamy z wyprawki), ale bedzie to lateks lub sprezyny.
Wiem, ze nie wypada sie chwalic, ale tez mam takie geste wlosy (na glowie oczywiście; )). Kiedys bylo ich jeszcze więcej, ale odkad sa dlugie, to bardzo mi sie placza, a rozczesujac wypadaja w gigantycznych ilosciach:(
Ponawiam moje pytanie, macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce z pieluchami tetrowymi? Czy lepiej kupic w sklepie stacjonarnym po obmacaniu;)?
I jeszcze pytanie do mam posiadajacych dzieci. Uzywalyscie otulacza, sprawdza się? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Ile dzisiaj naprodukowalyscie stron:)
My materaca jeszcze nie kupiliśmy (w sumie poki co niewiele mamy z wyprawki), ale bedzie to lateks lub sprezyny.
Wiem, ze nie wypada sie chwalic, ale tez mam takie geste wlosy (na glowie oczywiście; )). Kiedys bylo ich jeszcze więcej, ale odkad sa dlugie, to bardzo mi sie placza, a rozczesujac wypadaja w gigantycznych ilosciach:(
Ponawiam moje pytanie, macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce z pieluchami tetrowymi? Czy lepiej kupic w sklepie stacjonarnym po obmacaniu;)?
I jeszcze pytanie do mam posiadajacych dzieci. Uzywalyscie otulacza, sprawdza się? -
Natka88 wrote:Ile dzisiaj naprodukowalyscie stron:)
I jeszcze pytanie do mam posiadajacych dzieci. Uzywalyscie otulacza, sprawdza się?
Ja kupilam tetrowe i flanelowe w pepco-wygladaja ok:)
ja sie radzilam kolezanek-jedne mowily rozek nie tylko otulacz inne ze otulacz nie tylko rozek i w koncu sie pogubilam i kupilam rozek tylko a otulacz dokupie jak unam ze sie przyda -
nick nieaktualnyNatka ja pieluszki kupiłam przez internet w smyku. Jeszcze ich nie otworzyła, ale niedługo będę musiała, bo nadejdzie ich kolej by je wyprać
Otulaczek też w smyku kupiłam, ale nie wiem, jak to będzie. Niektóre dzieci lubia inne nie i nie ma reguły.
Zamówiłam juz chuste i jutro kurier ma mi ją podrzucić
ech już się jej nie moge doczekaćSigma lubi tę wiadomość
-
Paulinek braaaaaaawo!
Bardzo dobrze napisałaś na sierpniowkach
Natka to zazdraszczam w takim razie włosów i Tobie
U mnie niestety nie ma czym się chwalić... mało, cienkie i proste jak druty...
Jeśli chodzi o materac ja też się zastanawialam na ta gryka ze względu na te 'robaki', ale wiele koleżanek ma właśnie gryka-pianka-kokos i bardzo sobie chwala, wiec może nie ma co panikowaćPaulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdę zerknąć , z miejscem w autobusie to może o mnie chodzi bo ja cały czas trabie że nie proszę się o miejsce nigdzie, a tak przy jak już nam dupe opierd*** to się nie dziwię że nikt jej miejsca nie ustępuje, po zdjeciach ukończenia uniwersytetu wcale nie wyglądała na ciężarną a bardzo otyłą
Koalka, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Idę zerknąć , z miejscem w autobusie to może o mnie chodzi bo ja cały czas trabie że nie proszę się o miejsce nigdzie, a tak przy jak już nam dupe opierd*** to się nie dziwię że nikt jej miejsca nie ustępuje, po zdjeciach ukończenia uniwersytetu wcale nie wyglądała na ciężarną a bardzo otyłą
-
Nie ładnie ;/ a jutro po egzaminie przeczytam 1315 stron i wam napiszę kto i zacytuję tego kogoś!
Jestem tutaj nie mile traktowana! Strasznie! Uważacie mnie za kłamczuchę i samo zło! Więc wolę iść porozmawiać z kimś innym niż jak to jedna z was określiła ja wkurwiać.
Strasznie mi się robi przykro jak tak na mnie piszecie. W ogóle mnie nikt tu nie broni ani nie wspiera!
Ja zrobię cos zle z glutometrem to zaraz krzyki i wkurwy na mnie. Ktoś żle zrobi. To wszyscy tego kogoś pocieszają. Nie podoba mi się to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:37
-
Ja chce otulacz, ale nie jako zastepstwo rozka (choc nie mam go w planach), tylko slyszalam ze maluszki sa w nim szczelnie opatulone, jest im ciasno jak brzuchu u mamy i je to uspokaja:)