X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Nie wiem i jakos nie chce mi sie w to wierzyc.
    tez nie kojarze

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Ej a serio ktoś ją wtedy "zbeształ" za proszenie o miejsce w autobusie? :D jakoś nie pamiętam takiej sytuacji :D

Ja też właśnie nie kojarzę takiej sytuacji ;D
    Może po prostu czegoś kiedyś nie doczytałam, ale osobiście sobie nic takiego nie przypominam... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szkoda gadać... trzeba umieć rozmawiać z innymi ludzmi i przyjmować do wiadomości tez ich zdanie, a nie się obrażać jeśli ktoś uważa inaczej..

Ja z Sigma tez nie raz miałyśmy inne zdanie i jakoś potrafimy normalnie funkcjonować bez 'rzucania' się sobie do gardeł i obrażania ;D

Ja rozumiem hormony, hormonami... ale żeby się od razu obrażać i uciekać... śmiech na sali ;D
    Ale no nic... może to my jesteśmy dziwne i w sierpniowkach sa 'fajniejsze' dziewczyny =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:18

Sigma, Mozjaka, kasig, 4me, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile dzisiaj naprodukowalyscie stron:)

My materaca jeszcze nie kupiliśmy (w sumie poki co niewiele mamy z wyprawki), ale bedzie to lateks lub sprezyny.

Wiem, ze nie wypada sie chwalic, ale tez mam takie geste wlosy (na glowie oczywiście; )). Kiedys bylo ich jeszcze więcej, ale odkad sa dlugie, to bardzo mi sie placza, a rozczesujac wypadaja w gigantycznych ilosciach:(

Ponawiam moje pytanie, macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce z pieluchami tetrowymi? Czy lepiej kupic w sklepie stacjonarnym po obmacaniu;)?

I jeszcze pytanie do mam posiadajacych dzieci. Uzywalyscie otulacza, sprawdza się?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm...kpina. Szkoda ze zamiast normalnie badać i wyjaśniać sprawy są takie hryje

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:

My materaca jeszcze nie kupiliśmy (w sumie poki co niewiele mamy z wyprawki), ale bedzie to lateks lub sprezyny.

Wiem, ze nie wypada sie chwalic, ale tez mam takie geste wlosy (na glowie oczywiście; )). Kiedys bylo ich jeszcze więcej, ale odkad sa dlugie, to bardzo mi sie placza, a rozczesujac wypadaja w gigantycznych ilosciach:(

Ponawiam moje pytanie, macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce z pieluchami tetrowymi? Czy lepiej kupic w sklepie stacjonarnym po obmacaniu;)?

I jeszcze pytanie do mam posiadajacych dzieci. Uzywalyscie otulacza, sprawdza się?
    Podpinam sie pod pytanie. Tez chce zapupic otulacz

• kasig Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 ja kupowałam w gemini, razem z resztą aptecznej wyprawki, ale kupiłam te droższe o gramaturze 140g/m2. Są fajne i dobrej jakości, ale jeszcze ich nie prałam, więc nie wiem jak będą sie zachowywać po praniu

• PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:

Ja kupilam tetrowe i flanelowe w pepco-wygladaja ok:)
    ja sie radzilam kolezanek-jedne mowily rozek nie tylko otulacz inne ze otulacz nie tylko rozek i w koncu sie pogubilam i kupilam rozek tylko a otulacz dokupie jak unam ze sie przyda :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka ja pieluszki kupiłam przez internet w smyku. Jeszcze ich nie otworzyła, ale niedługo będę musiała, bo nadejdzie ich kolej by je wyprać :)
    Otulaczek też w smyku kupiłam, ale nie wiem, jak to będzie. Niektóre dzieci lubia inne nie i nie ma reguły.
    Zamówiłam juz chuste i jutro kurier ma mi ją podrzucić :)
    ech już się jej nie moge doczekać :)

Sigma lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek braaaaaaawo! ;D
    Bardzo dobrze napisałaś na sierpniowkach =)

Natka to zazdraszczam w takim razie włosów i Tobie =)
    U mnie niestety nie ma czym się chwalić... mało, cienkie i proste jak druty...

Jeśli chodzi o materac ja też się zastanawialam na ta gryka ze względu na te 'robaki', ale wiele koleżanek ma właśnie gryka-pianka-kokos i bardzo sobie chwala, wiec może nie ma co panikować =)

Paulinek lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie ładnie nasza koleżanka z forum się zachowała więcej.się nie wypowiem bo nie warto ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiq ja też bralam pieluchy z Gemini, ale może też jeszcze przed praniem... mam nadzieje, ze będą okey =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę zerknąć , z miejscem w autobusie to może o mnie chodzi bo ja cały czas trabie że nie proszę się o miejsce nigdzie, a tak przy jak już nam dupe opierd*** to się nie dziwię że nikt jej miejsca nie ustępuje, po zdjeciach ukończenia uniwersytetu wcale nie wyglądała na ciężarną a bardzo otyłą :D :D

Koalka, monaaa85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Idę zerknąć , z miejscem w autobusie to może o mnie chodzi bo ja cały czas trabie że nie proszę się o miejsce nigdzie, a tak przy jak już nam dupe opierd*** to się nie dziwię że nikt jej miejsca nie ustępuje, po zdjeciach ukończenia uniwersytetu wcale nie wyglądała na ciężarną a bardzo otyłą :D :D
    Nie szkoda ci czasu na pierdoly?

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zła na lady.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ładnie ;/ a jutro po egzaminie przeczytam 1315 stron i wam napiszę kto i zacytuję tego kogoś!
    Jestem tutaj nie mile traktowana! Strasznie! Uważacie mnie za kłamczuchę i samo zło! Więc wolę iść porozmawiać z kimś innym niż jak to jedna z was określiła ja wkurwiać.

Strasznie mi się robi przykro jak tak na mnie piszecie. W ogóle mnie nikt tu nie broni ani nie wspiera!
    Ja zrobię cos zle z glutometrem to zaraz krzyki i wkurwy na mnie. Ktoś żle zrobi. To wszyscy tego kogoś pocieszają. Nie podoba mi się to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:37

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już olejmy sprawę, chociaż mnie też to wkurzyło. Może teraz nie będzie juz kwasów i wymądrzania się, każdy ma prawo do własnego zdania. Fajnie gdyby było zawsze miło ale do tego jest właśnie potrzebne szanowanie własnego zdania nawzajem

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce otulacz, ale nie jako zastepstwo rozka (choc nie mam go w planach), tylko slyszalam ze maluszki sa w nim szczelnie opatulone, jest im ciasno jak brzuchu u mamy i je to uspokaja:)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie problemy. Ja mam gorszy :( moja szyjka 3 dni temu miala 2,2 a teraz 1,8 :( jestem zalamana ...
    Zalozenie nic nie bolalo trwalo z 5 min

relgzbmhh8tsviez.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady-ale odeszlas bo chcialas, tak zadecydowalas- ok ale po co nas obgadujesz na innym forum?to bez sensu.

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
‹‹ 1304 1305 1306 1307 1308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ