Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasig wrote:A już olejmy sprawę, chociaż mnie też to wkurzyło. Może teraz nie będzie juz kwasów i wymądrzania się, każdy ma prawo do własnego zdania. Fajnie gdyby było zawsze miło ale do tego jest właśnie potrzebne szanowanie własnego zdania nawzajem
Dokładnie, a tego co niektóre osoby na forum nie rozumieją, i zamiast delikatnie wyrażać swoje zdanie, drą się na mnie że mam swoje i wyzywają! -
Natka88 wrote:Ja chce otulacz, ale nie jako zastepstwo rozka (choc nie mam go w planach), tylko slyszalam ze maluszki sa w nim szczelnie opatulone, jest im ciasno jak brzuchu u mamy i je to uspokaja:)
-
Lady Savage wrote:Nie ładnie ;/ a jutro po egzaminie przeczytam 1315 stron i wam napiszę kto i zacytuję tego kogoś!
Jestem tutaj nie mile traktowana! Strasznie! Uważacie mnie za kłamczuchę i samo zło! Więc wolę iść porozmawiać z kimś innym niż jak to jedna z was określiła ja wkurwiać.
Strasznie mi się robi przykro jak tak na mnie piszecie. W ogóle mnie nikt tu nie broni ani nie wspiera!
Ja zrobię cos zle z glutometrem to zaraz krzyki i wkurwy na mnie. Ktoś żle zrobi. To wszyscy tego kogoś pocieszają. Nie podoba mi się to
Lady nikt na Ciebie nie krzyczy i Cię nie beszta, proszę poczytaj ze zrozumieniem i z szacunkiem dla zdania innych. Ja nigdy nie brałam udziału w tego typu dyskusjach bo nie lubię kwasów, ale naprawdę albo jesteś bardzo wrażliwa albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Ale to troszkę wkurzajace, bo ja poczułam się urazona tym że Cię niby besztamy i jakie to jesteśmy złe,co nigdy nie miało miejsca. Pamiętaj że ile osób tyle zdań i nie każdy musi się z Tobą zgadzaćeM lubi tę wiadomość
-
PannaB wrote:Lady-ale odeszlas bo chcialas, tak zadecydowalas- ok ale po co nas obgadujesz na innym forum?to bez sensu.
nie obgaduję tylko powiedziałam prawdę, mam zacytować, zaraz poszukam kto i kiedy mnie zbeształ za to -
kasig wrote:Lady nikt na Ciebie nie krzyczy i Cię nie beszta, proszę poczytaj ze zrozumieniem i z szacunkiem dla zdania innych. Ja nigdy nie brałam udziału w tego typu dyskusjach bo nie lubię kwasów, ale naprawdę albo jesteś bardzo wrażliwa albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Ale to troszkę wkurzajace, bo ja poczułam się urazona tym że Cię niby besztamy i jakie to jesteśmy złe,co nigdy nie miało miejsca. Pamiętaj że ile osób tyle zdań i nie każdy musi się z Tobą zgadzać
no nie wiem jak ktoś na forum cię nazywa kłamczuchą to jak to inaczej rozumieć? -
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Natka ja pieluszki kupiłam przez internet w smyku. Jeszcze ich nie otworzyła, ale niedługo będę musiała, bo nadejdzie ich kolej by je wyprać
Otulaczek też w smyku kupiłam, ale nie wiem, jak to będzie. Niektóre dzieci lubia inne nie i nie ma reguły.
Zamówiłam juz chuste i jutro kurier ma mi ją podrzucić
ech już się jej nie moge doczekaćWiem, że LF, a kolor?
-
nick nieaktualny
-
Dominka92 Kurcze, ale się porobiło. Po tym założeniu passera masz jakieś specjalne zalecenia? Trzymam kciuki, aby szyjka wytrzymała do września.
Sigma Śliczny wózek
Ja stawiam na rożekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:30
Sigma lubi tę wiadomość
-
A odchodzić to nie chciałam mam miłe wspomnienia z rozmów z Wami, nie wszystkim ale większość z Was potrafi rozmawiać. Bardzo lubię większość osób, i nigdy nie słowem nie chciałabym Was skrzywdzić. Ale jeśli mam tu wkurzać pewne osoby, to wolę się wycofać, by nie psuć reszcie atmosfery.
-
PannaB wrote:Lady-ale odeszlas bo chcialas, tak zadecydowalas- ok ale po co nas obgadujesz na innym forum?to bez sensu.
Zgadzam się z Tobą, jak lady masz cos do nas ogólnie to wypowiedz się tu a nie oczerniasz nas wszystkie na innym wątku to jest nie fajne. A nie przypominam sobie żeby ktoś na kogoś tu krzyczały .
-
Czarna_88 wrote:Zgadzam się z Tobą, jak lady masz cos do nas ogólnie to wypowiedz się tu a nie oczerniasz nas wszystkie na innym wątku to jest nie fajne. A nie przypominam sobie żeby ktoś na kogoś tu krzyczały .
Koala na mnie krzyczała zobacz jej post jest cały w wykrzynikach. -
nick nieaktualnyLady ja proponuję jednak wrócić tam do dziewczyn dla zasady, poszlas nie wracaj bo zaraz każda z nas wycofa się z forum i zamiast wrześniowych bobaskow będzie pusty wątek przez takie zgryzy. Uważasz że jesteś tu jak zło to idź i będzie anioł , z resztą sowa napisała że zajmuje twoje miejsce
Napisałam co miałam napisać a teraz chcę odpocząć, nawet chyba i ja pomyślę o tym aby usunąć konto jak tak ma być to dziękuję
adzia, Koalka lubią tę wiadomość