X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a rozmiar majteczek jednorazowych jaki brałyście ??? jakoś wzięłam się dzisiaj za zakupy w Gemini i przeraża mnie trochę to wszystko dzisiaj jakoś :-(

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy ja Was lubię, lubię czytać tutaj i się wypowiadać, nie lubię gdy się mnie bezpodstawnie nazwie kłamczuchą, a tym bardziej na mnie krzyczy stawiąc co zdanie 4 wykrzykniki. Nie mozna tak jak Nancy czy Paulinka logicznie wytłumaczyć.

Dobra mamusie, zostawmy ten temat, chcecie mnie tu czy nie! Ja bym chciała ciągle należeć do tej paczki, znam Was lepiej niż tamte dziewczyny. Mimo że wkurzam tutaj 3 osoby. Teraz wkurzyłam całą grupę, zwalać tego na hormony nie będę. Mogę prosić tylko o wybaczenie tych osób co mnie lubiły i szanowały.

Mogę zostać, obiecuję że już więcej razy do takiej furii się nie doprowadzę.
    Mogę zostać nadal tutaj?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika, na czerwcowkach (podczytuje je, bo mialam razem z nimi rodzic) jest dziewczyna, ktorej zalozono dosc szybko passer i jest wszystko świetnie, a nawet lepiej, bo lekarze mysleli, ze jak tylko go jej zdejma, to zacznie rodzic, a nie poszlo tak szybko;)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzial tak. Ze pessar pomaga ale jesli beda czynnosci skurczowe to nic im nie stanie na drodze, brzuch duzo mi twardnieje i tez leki rozkurczowe bede musiala brac , no i mam duzo odpoczywac. A no i teraz na obchodzie podlaczyli mi magnez i luteine 3x razy dziennie.

relgzbmhh8tsviez.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady uśmiechnęłam się czytając Twojego posta :) to chyba jednak hormony Ci buzują :) ja tam do Ciebie ani do nikogo nic nie mam, ale proszę czytaj ze zrozumieniem i to jak ktoś ma inne zdanie nie traktuj jak atak na siebie, bo każda z nas ma prawo swoje zdanie wyrazić.

Paulinek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Kiedy ja Was lubię, lubię czytać tutaj i się wypowiadać, nie lubię gdy się mnie bezpodstawnie nazwie kłamczuchą, a tym bardziej na mnie krzyczy stawiąc co zdanie 4 wykrzykniki. Nie mozna tak jak Nancy czy Paulinka logicznie wytłumaczyć.

Dobra mamusie, zostawmy ten temat, chcecie mnie tu czy nie! Ja bym chciała ciągle należeć do tej paczki, znam Was lepiej niż tamte dziewczyny. Mimo że wkurzam tutaj 3 osoby. Teraz wkurzyłam całą grupę, zwalać tego na hormony nie będę. Mogę prosić tylko o wybaczenie tych osób co mnie lubiły i szanowały.

Mogę zostać nadal tutaj?

W tym momencie gdybym była sierpniowka i to zobaczyła to że śmiechu bym urodziła :D :D

kapturnica, Lady Savage, Miru, agatka196 lubią tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady... myślę, ze nie potrzebujesz naszego pozwolenia czy możesz tu zostać czy nie...
    Fakt zachowałas się nie w porządku wobec Nas na innym forum, bo jesteśmy wszystkie doroslymi babkami i troszkę inaczej się rozwiązuje problemy... nawet jeśli ktoś na kogoś krzyczy... trzeba umiec bronić swojego zdania, umieć rozmawiać, a nie uciekać i kogoś obrabiac za plecami, bo to nigdy do niczego dobrego nie doprowadzi...

Moim zdaniem jeśli chcesz możesz tutaj pisać, dla mnie nie będzie to jakiś problem... nawalilas to fakt, przprosilas, zd zrobiłaś zle i juz.... dajmy sobie wzajemnie żyć i nie dokladajmy sobie niepotrzebnych nerwów =)

także tak.. jesteś dorosła babka i sama powinnaś podjąć decyzję gdzie chcesz się wypowiadać i tam pisać... i nie możesz wymagać, ze wszystkie przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami, bo na pewno tak nie będzie, ale przecież wszystko z czasem mija... jeśli będziesz chciała to zostać to zostaniesz mimo wszystko... jesli boisz się ataku i rozmów to skończy się pewnie tak jak dziś kolo południa...

kasig lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Mogę zostać nadal tutaj?

Nie krzycz na nas hehe! Ja w ogóle nie widzę sensu tej całej sprzeczki. Jesteśmy wszyscy razem od początku, niedługo najpiękniejsze chwile przed nami i szkoda żeby nasze grono się kurczyło.

Lady Savage, Czarna_88, Paulinek lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    a rozmiar majteczek jednorazowych jaki brałyście ??? jakoś wzięłam się dzisiaj za zakupy w Gemini i przeraża mnie trochę to wszystko dzisiaj jakoś :-(

To zależy jaki rozmiar nosisz, a jakie jednorazowe wybierasz? Ja miałam takie po 1 porodzie i były straszne, jakby papierowe i bardzo niewygodne. Teraz kupie siateczkowe, pewnie w rozmiarze L.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:08

sRUqp2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    W tym momencie gdybym była sierpniowka i to zobaczyła to że śmiechu bym urodziła :D :D

Staraczka23 i tym zdaniem rozśmieszyłaś mnie do łez.

Znowu zachowałam się jak jakieś dziecko, emocjonalnie, zamiast słuchać rozumu. Powinnyście mnie obić pałkami XD

boziu co mnie to takiej głupoty podkusiło. upał i stres przed jutrzejszym egzaminem.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh... wiecie co... jakby ktoś z boku to czytał to wszystkie by Nas do jakiegoś psychiatryka zamknął ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• kasig Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna kliknij sobie na przykład na m, l czy xl i porównaj, tam są podane w większości marek wymiary w pasie w biodrach, tak więc to powinno Ci pomóc

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się nie wypowiem na temat Lady , bo już zostało wszystko powiedziane i też mnie to wkurzyło, że zbeształyśmy Cię wszystkie :/... i jeszcze na innym forum nas obgadujesz, gdzie powinnaś tu wyjaśnić. A krzyczą, to niech krzyczą to tylko internet nie bierz do siebie wszystkiego, tylko rób swoje. Dominika dobrze, że założyli Ci go. Ja leżałam w szpitalu razem na sali z dziewczyną której szyjka się skraca ma 30=31 tydzień i 4 tygodnie leży już i szyjkę ma już 1cm nawet nie cały 0.93 i u nas w mieście nikt nie założył ani passera ( czy jak to się tam pisze, ani szwa) i będzie leżała do samego porodu już, bo wątpię, że ją wypuszczą.

Paulinek lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Heheh... wiecie co... jakby ktoś z boku to czytał to wszystkie by Nas do jakiegoś psychiatryka zamknął ;D
    bo to wszystko te hormony :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Znowu zachowałam się jak jakieś dziecko, emocjonalnie, zamiast słuchać rozumu. Powinnyście mnie obić pałkami XD .

Lady... nie podpuszczaj Nas lepiej! ;D

Lady Savage lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jako dorosła osoba powiem że mi strasznie wstyd i Was wszystkie bardzo bardzo mocno przepraszam.
    I uroczyście obiecuję, że więcej razy się to nie powtórzy.

Staraczka23, Czarna_88, Gusiak, Mozjaka, Terazsięuda:-), Kasiarzynka, Wonderland lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co naprawdę już kilka razy w czasie kłótni widać jak bysmy miały problemy psychiczne :D

Skacząc po wątkach nie ma tam tego a u nas bomba charakterów taka ze hoho, na naszej grupie tyle kłótni co by zebrać wątki od stycznia do sierpnia :D

Tak inaczej i chociaż sobie nie slodzimy i nie pierdzimy :D :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już Lady napisałam na fb, że jak nas wkurzy to ją wyrzucamy ale Zuzia ma zostać hehe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:14

Staraczka23, Lady Savage, Paulinek, aldonaa, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma zamówiłam ten
    http://littlefrog.pl/product-pol-3043-Chusta-tkana-Little-Frog-Fluoryt-M-4-2-m-.html

choć kusiło mnie zamówienie 3,6, ale moze choć trochę mąz się zmieści 4,2...jutro bede go owijać ;p on ma prawie 2 metry więc sam nie wiem czy damy rade.

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Jako dorosła osoba powiem że mi strasznie wstyd i Was wszystkie bardzo bardzo mocno przepraszam.
    I uroczyście obiecuję, że więcej razy się to nie powtórzy.
    Przyjęte i wzajemnie, też przepraszam bo mnie poniosło jak zauważyłaś. Jednak zachowam dystans do ciebie od dzisiaj

‹‹ 1306 1307 1308 1309 1310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ