X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • sowa28 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do świata dorosłych ;-) czytałam, opinie ortopedów, że materace z kokosa itp. są za twarde dla takich maluchów. Wiadomo jednak, że opinie są rożne na każdy temat. Jest firma, która na prawdę fachowo zna sie na materacach- Traumeland i warto poczytać u nich na stronce o rodzajach materacy, bo faktycznie są w tym wyspecjalizowani.

http://www.traumeland.pl/porady.htm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:17

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no też nie chodzi o to, żeby cały czas bylo pięknie, milo i słodko, bo w końcu byśmy się od tej słodyczy pozygaly ( sorry za doslownosc ;p) jak się którejś coś nie podoba to trzeba o tym mówić jasno i wyraźnie... tyle kobiet w jednym miejscu no to trudno, żeby obeszło się bez jakiś awantur =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ostatnio widziałam kłótnię na sierpniówkach, dziewczyna aż usunęła konto:D Nie jest z nami tak źle hehe. A w ogóle wydaje mi się, że nawet jak my się najwięcej kłócimy, to i tak jesteśmy bardzo ze sobą zżyte i jak się coś komuś dzieje, to już panika i martwienie się.

Gusiak, Lady Savage lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • PannaB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    To zależy jaki rozmiar nosisz, a jakie jednorazowe wybierasz? Ja miałam takie po 1 porodzie i były straszne, jakby papierowe i bardzo niewygodne. Teraz kupie siateczkowe, pewnie w rozmiarze L.
    a ja chyba kupie xl jakos wole ciut wieksze nie wiem ja bym wszystko brala wieksze :P:P:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa to w takie razie jakie będą najbardziej odpowiednie? =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• adzia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja też to zauważyłam. ☺czasami te nasze spory i kłótnie wyglądają tak, jakbyśmy uciekły z głupich domów. ☺

Ale to chyba hormony tak na Nas działają. Jesteśmy ze Sobą od 7 miesięcy. I nie wyobrażam sobie dnia bez Was. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też wzięłam xl, powinnam wejść w m ale też wolałam mieć jakis zapas, może jeszcze utyję albo spuchnę, tak więc wolę żeby było luźniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Staraczka ostatnio widziałam kłótnię na sierpniówkach, dziewczyna aż usunęła konto:D Nie jest z nami tak źle hehe. A w ogóle wydaje mi się, że nawet jak my się najwięcej kłócimy, to i tak jesteśmy bardzo ze sobą zżyte i jak się coś komuś dzieje, to już panika i martwienie się.

A ja tam nie patrzę, na końcówki zerkam jak rodzą :D

Przecież jaką ja wojnę miałam z sigma na początku i jakoś minęło kilka tygodni i już jest ok z resztą pamiętacie co się dzialo :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co racja to racja Nancy, Gusiak i Staraczka, ja niestety muszę lecieć spać, jutro czeka mnie bardzo ważny egzamin i mam pietra nawet połowy materiału nie obrobiłam,

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady jak chcesz to zostań,Twoja sprawa,ale nie wiem czy ktoś jeszcze na tym forum będzie Cię traktował poważnie?Ja na pewno nie...Pokazałaś dzisiaj swoje prawdziwe oblicze i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:24

• Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A ja tam nie patrzę, na końcówki zerkam jak rodzą :D

Przecież jaką ja wojnę miałam z sigma na początku i jakoś minęło kilka tygodni i już jest ok z resztą pamiętacie co się dzialo :D

Ja nie pamiętam :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Co racja to racja Nancy, Gusiak i Staraczka, ja niestety muszę lecieć spać, jutro czeka mnie bardzo ważny egzamin i mam pietra nawet połowy materiału nie obrobiłam,
    Widzisz zamiast się sprzeczac mogłaś zakuwac :P
    miłych snów

easymum lubi tę wiadomość

• Miru Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    W tym momencie gdybym była sierpniowka i to zobaczyła to że śmiechu bym urodziła :D :D

Jak przeczytałam post Lady to się Usmiechnelam a po Twoim uśmiałam :)
    Eh baby w ciaxy nie zrozumiesz :)
    Zgrzyty są wszędzie i zawsze nie tylko u Was.

Czarna88 jak zaczniesz szał i wpadniesz w zakupy to się z orientujesz gdzie jesteś :) to tylko pierwsza taka reakcja.

co do passera u nas tez Euforia leży już 7 tydzień w szpitalu miała skrócona szyjkę i rozdarcie od srodka z tego co pamiętam. Nadal na podtrzymaniu. Nie martw się jeszcze urodzi sz jako ostatnia z wrześniowek :)

Czarna_88 lubi tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to prawda...ja tez juz sobie nie wyobrażam, żeby Was nie było =)
    Mimo, ze to tylko forum i tak naprawdę osobiście się nie znamy to czuje się z Wami bardzo zzyta =)

heheh... to jest ten moment kiedy będziemy rzygać z wzajemnej słodkości ;D

Staraczka23 lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Sigma zamówiłam ten
    http://littlefrog.pl/product-pol-3043-Chusta-tkana-Little-Frog-Fluoryt-M-4-2-m-.html

choć kusiło mnie zamówienie 3,6, ale moze choć trochę mąz się zmieści 4,2...jutro bede go owijać ;p on ma prawie 2 metry więc sam nie wiem czy damy rade.
    Fajny jest fluoryt, mojemu mężowi też się bardzo podobał jak szukaliśmy chust :)
    Bankowo z 4.2 ogarniecie przynajmniej plecak, a może i kangura się uda :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja nie pamiętam :)
    Temat papierosy... Ale już nie wracamy do tego bo zakaz od Nancy :)

• Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka termin masz na ostatni dzień sierpnia? A o jakiej płci lokator zamieszkuje Twój brzuszek? Ale dzisiaj trafiłaś, ogólnie u nas na co dzień spokojniej hehe:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamięta któraś jak pisałam o majtkach poporodowych z myślą że wyszczuplaja i pomogą na zwisajacy brzuch a wy się smialyscie? :D

Już się kapnelam że nie o majtki tylko o pas chodziło, macie na ten temat zdanie?

I jeszcze chciałam zapytać czy mialyscie na początku pulchnienie dziąseł? Mi to wróciło właśnie :/

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka ja cytowanym słowa Lady, wiec w razie co będziesz miała na piśmie dowód ;p
    Aczkolwiek określenie 'szary pluszak' jak dla mnie jest mega słodkie... (ja wiem, ze Ciebie zdenerwowalo, ale mnie za każdym razem pojawia się na twarzy wielki uśmiech) =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa z nami bywała już wcześniej, prawda? Ja Cię pamiętam, bo testowałyśmy tego samego dnia :) 24 grudnia :)

‹‹ 1307 1308 1309 1310 1311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ