Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracając do świata dorosłych
czytałam, opinie ortopedów, że materace z kokosa itp. są za twarde dla takich maluchów. Wiadomo jednak, że opinie są rożne na każdy temat. Jest firma, która na prawdę fachowo zna sie na materacach- Traumeland i warto poczytać u nich na stronce o rodzajach materacy, bo faktycznie są w tym wyspecjalizowani.
http://www.traumeland.pl/porady.htmWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:17
-
Kurde no też nie chodzi o to, żeby cały czas bylo pięknie, milo i słodko, bo w końcu byśmy się od tej słodyczy pozygaly ( sorry za doslownosc ;p) jak się którejś coś nie podoba to trzeba o tym mówić jasno i wyraźnie... tyle kobiet w jednym miejscu no to trudno, żeby obeszło się bez jakiś awantur
-
Staraczka ostatnio widziałam kłótnię na sierpniówkach, dziewczyna aż usunęła konto:D Nie jest z nami tak źle hehe. A w ogóle wydaje mi się, że nawet jak my się najwięcej kłócimy, to i tak jesteśmy bardzo ze sobą zżyte i jak się coś komuś dzieje, to już panika i martwienie się.
Gusiak, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
bento wrote:To zależy jaki rozmiar nosisz, a jakie jednorazowe wybierasz? Ja miałam takie po 1 porodzie i były straszne, jakby papierowe i bardzo niewygodne. Teraz kupie siateczkowe, pewnie w rozmiarze L.
:P:P
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Staraczka ostatnio widziałam kłótnię na sierpniówkach, dziewczyna aż usunęła konto:D Nie jest z nami tak źle hehe. A w ogóle wydaje mi się, że nawet jak my się najwięcej kłócimy, to i tak jesteśmy bardzo ze sobą zżyte i jak się coś komuś dzieje, to już panika i martwienie się.
A ja tam nie patrzę, na końcówki zerkam jak rodzą
Przecież jaką ja wojnę miałam z sigma na początku i jakoś minęło kilka tygodni i już jest ok z resztą pamiętacie co się dzialo -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:A ja tam nie patrzę, na końcówki zerkam jak rodzą
Przecież jaką ja wojnę miałam z sigma na początku i jakoś minęło kilka tygodni i już jest ok z resztą pamiętacie co się dzialo
Ja nie pamiętam -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Co racja to racja Nancy, Gusiak i Staraczka, ja niestety muszę lecieć spać, jutro czeka mnie bardzo ważny egzamin i mam pietra nawet połowy materiału nie obrobiłam,
miłych snóweasymum lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:W tym momencie gdybym była sierpniowka i to zobaczyła to że śmiechu bym urodziła
Jak przeczytałam post Lady to się Usmiechnelam a po Twoim uśmiałam
Eh baby w ciaxy nie zrozumiesz
Zgrzyty są wszędzie i zawsze nie tylko u Was.
Czarna88 jak zaczniesz szał i wpadniesz w zakupy to się z orientujesz gdzie jesteśto tylko pierwsza taka reakcja.
co do passera u nas tez Euforia leży już 7 tydzień w szpitalu miała skrócona szyjkę i rozdarcie od srodka z tego co pamiętam. Nadal na podtrzymaniu. Nie martw się jeszcze urodzi sz jako ostatnia z wrześniowekCzarna_88 lubi tę wiadomość
-
Oj to prawda...ja tez juz sobie nie wyobrażam, żeby Was nie było
Mimo, ze to tylko forum i tak naprawdę osobiście się nie znamy to czuje się z Wami bardzo zzyta
heheh... to jest ten moment kiedy będziemy rzygać z wzajemnej słodkościStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Sigma zamówiłam ten
http://littlefrog.pl/product-pol-3043-Chusta-tkana-Little-Frog-Fluoryt-M-4-2-m-.html
choć kusiło mnie zamówienie 3,6, ale moze choć trochę mąz się zmieści 4,2...jutro bede go owijać ;p on ma prawie 2 metry więc sam nie wiem czy damy rade.
Bankowo z 4.2 ogarniecie przynajmniej plecak, a może i kangura się udaMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamięta któraś jak pisałam o majtkach poporodowych z myślą że wyszczuplaja i pomogą na zwisajacy brzuch a wy się smialyscie?
Już się kapnelam że nie o majtki tylko o pas chodziło, macie na ten temat zdanie?
I jeszcze chciałam zapytać czy mialyscie na początku pulchnienie dziąseł? Mi to wróciło właśnie -
Koalka ja cytowanym słowa Lady, wiec w razie co będziesz miała na piśmie dowód ;p
Aczkolwiek określenie 'szary pluszak' jak dla mnie jest mega słodkie... (ja wiem, ze Ciebie zdenerwowalo, ale mnie za każdym razem pojawia się na twarzy wielki uśmiech) -
nick nieaktualny