Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • sowa28 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do świata dorosłych ;-) czytałam, opinie ortopedów, że materace z kokosa itp. są za twarde dla takich maluchów. Wiadomo jednak, że opinie są rożne na każdy temat. Jest firma, która na prawdę fachowo zna sie na materacach- Traumeland i warto poczytać u nich na stronce o rodzajach materacy, bo faktycznie są w tym wyspecjalizowani.

http://www.traumeland.pl/porady.htm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:17

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no też nie chodzi o to, żeby cały czas bylo pięknie, milo i słodko, bo w końcu byśmy się od tej słodyczy pozygaly ( sorry za doslownosc ;p) jak się którejś coś nie podoba to trzeba o tym mówić jasno i wyraźnie... tyle kobiet w jednym miejscu no to trudno, żeby obeszło się bez jakiś awantur =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ostatnio widziałam kłótnię na sierpniówkach, dziewczyna aż usunęła konto:D Nie jest z nami tak źle hehe. A w ogóle wydaje mi się, że nawet jak my się najwięcej kłócimy, to i tak jesteśmy bardzo ze sobą zżyte i jak się coś komuś dzieje, to już panika i martwienie się.

Gusiak, Lady Savage lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • PannaB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    To zależy jaki rozmiar nosisz, a jakie jednorazowe wybierasz? Ja miałam takie po 1 porodzie i były straszne, jakby papierowe i bardzo niewygodne. Teraz kupie siateczkowe, pewnie w rozmiarze L.
    a ja chyba kupie xl jakos wole ciut wieksze nie wiem ja bym wszystko brala wieksze :P:P:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa to w takie razie jakie będą najbardziej odpowiednie? =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• adzia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja też to zauważyłam. ☺czasami te nasze spory i kłótnie wyglądają tak, jakbyśmy uciekły z głupich domów. ☺

Ale to chyba hormony tak na Nas działają. Jesteśmy ze Sobą od 7 miesięcy. I nie wyobrażam sobie dnia bez Was. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też wzięłam xl, powinnam wejść w m ale też wolałam mieć jakis zapas, może jeszcze utyję albo spuchnę, tak więc wolę żeby było luźniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Staraczka ostatnio widziałam kłótnię na sierpniówkach, dziewczyna aż usunęła konto:D Nie jest z nami tak źle hehe. A w ogóle wydaje mi się, że nawet jak my się najwięcej kłócimy, to i tak jesteśmy bardzo ze sobą zżyte i jak się coś komuś dzieje, to już panika i martwienie się.

A ja tam nie patrzę, na końcówki zerkam jak rodzą :D

Przecież jaką ja wojnę miałam z sigma na początku i jakoś minęło kilka tygodni i już jest ok z resztą pamiętacie co się dzialo :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co racja to racja Nancy, Gusiak i Staraczka, ja niestety muszę lecieć spać, jutro czeka mnie bardzo ważny egzamin i mam pietra nawet połowy materiału nie obrobiłam,

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady jak chcesz to zostań,Twoja sprawa,ale nie wiem czy ktoś jeszcze na tym forum będzie Cię traktował poważnie?Ja na pewno nie...Pokazałaś dzisiaj swoje prawdziwe oblicze i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:24

• Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A ja tam nie patrzę, na końcówki zerkam jak rodzą :D

Przecież jaką ja wojnę miałam z sigma na początku i jakoś minęło kilka tygodni i już jest ok z resztą pamiętacie co się dzialo :D

Ja nie pamiętam :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Co racja to racja Nancy, Gusiak i Staraczka, ja niestety muszę lecieć spać, jutro czeka mnie bardzo ważny egzamin i mam pietra nawet połowy materiału nie obrobiłam,
    Widzisz zamiast się sprzeczac mogłaś zakuwac :P
    miłych snów

easymum lubi tę wiadomość

• Miru Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    W tym momencie gdybym była sierpniowka i to zobaczyła to że śmiechu bym urodziła :D :D

Jak przeczytałam post Lady to się Usmiechnelam a po Twoim uśmiałam :)
    Eh baby w ciaxy nie zrozumiesz :)
    Zgrzyty są wszędzie i zawsze nie tylko u Was.

Czarna88 jak zaczniesz szał i wpadniesz w zakupy to się z orientujesz gdzie jesteś :) to tylko pierwsza taka reakcja.

co do passera u nas tez Euforia leży już 7 tydzień w szpitalu miała skrócona szyjkę i rozdarcie od srodka z tego co pamiętam. Nadal na podtrzymaniu. Nie martw się jeszcze urodzi sz jako ostatnia z wrześniowek :)

Czarna_88 lubi tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to prawda...ja tez juz sobie nie wyobrażam, żeby Was nie było =)
    Mimo, ze to tylko forum i tak naprawdę osobiście się nie znamy to czuje się z Wami bardzo zzyta =)

heheh... to jest ten moment kiedy będziemy rzygać z wzajemnej słodkości ;D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Sigma zamówiłam ten
    http://littlefrog.pl/product-pol-3043-Chusta-tkana-Little-Frog-Fluoryt-M-4-2-m-.html

choć kusiło mnie zamówienie 3,6, ale moze choć trochę mąz się zmieści 4,2...jutro bede go owijać ;p on ma prawie 2 metry więc sam nie wiem czy damy rade.
    Fajny jest fluoryt, mojemu mężowi też się bardzo podobał jak szukaliśmy chust :)
    Bankowo z 4.2 ogarniecie przynajmniej plecak, a może i kangura się uda :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja nie pamiętam :)
    Temat papierosy... Ale już nie wracamy do tego bo zakaz od Nancy :)

• Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka termin masz na ostatni dzień sierpnia? A o jakiej płci lokator zamieszkuje Twój brzuszek? Ale dzisiaj trafiłaś, ogólnie u nas na co dzień spokojniej hehe:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamięta któraś jak pisałam o majtkach poporodowych z myślą że wyszczuplaja i pomogą na zwisajacy brzuch a wy się smialyscie? :D

Już się kapnelam że nie o majtki tylko o pas chodziło, macie na ten temat zdanie?

I jeszcze chciałam zapytać czy mialyscie na początku pulchnienie dziąseł? Mi to wróciło właśnie :/

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka ja cytowanym słowa Lady, wiec w razie co będziesz miała na piśmie dowód ;p
    Aczkolwiek określenie 'szary pluszak' jak dla mnie jest mega słodkie... (ja wiem, ze Ciebie zdenerwowalo, ale mnie za każdym razem pojawia się na twarzy wielki uśmiech) =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa z nami bywała już wcześniej, prawda? Ja Cię pamiętam, bo testowałyśmy tego samego dnia :) 24 grudnia :)

‹‹ 1307 1308 1309 1310 1311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ