Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki lucy1983, dopiero co narzekałam, że nie mam objawów a teraz tak mnie dopadło, że kiepsko normalnie funkcjonować, czuje się jakbym miała niekończące się zatrucie pokarmowe, uh mam nadzieję że wkrótce to minie, albo chociaz troszke oslabnie
-
nick nieaktualny
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze
-
Cześć dziewczyny,
Jestem już z Wami :0 )Tak bardzo się ciesze,ze będę mogła dzielić się z Wami tym co czuję i chwalić każdym nowym mm, cm i gramem mojego maleństwa:)będą też pewnie dodatkowe kg ale czego się nie robi dla zdrowia maleństwa trzeba nawet wagę zwiększać Trzymam za każdą z Was kciuki i wierzę ,że będzie dobrzeeM, szczęśliwa 2015, DomiBW, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwiaa wrote:Cześć Dziewczyny wg kalendarza termin mam na 21 września mogę się do Was dołączyć? Jest to moja pierwsza ciąża
Kalendarz ciąży BellyBestFriend -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Też bardzo długo milczałam,ale mdłości nie dają mi żyć...Od 5 rano do jakiejś 15-16 są NON STOP! Najpierw biegunka a teraz te mdłości i ciągłe ssanie w brzuchu. Już się śmieję, że to głodomór jakiś będzie
Jutro kupuję korzeń imbiru i piję twardo
Życzę dobrej nocy i trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty w tym tyg, ja mam 27.01. kolejne USG, już powinno pukać serduszko
Córcia
-
Co do naparów imbirowych. Pijam takie w sumie nie na mdłości tylko tak po prostu dla zdrowia. Ja ucieram korzen imbiru na tarce i zalewam gorącą wodą. Po kilku minutach przecedzam przez siteczko (nie lubie jak cos mi pływa w wodzie), dodaje troche soku z cytryny i troche miodu do smaku
Sylwiaa i bombikowa - witamykasig lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
A do mnie zaczynają spływać wyniki z dzisiejszego badania krwi i moczu Morfologia ok, mocz ok, glukoza w normie, kreatyninę mam poniżej normy ale podobno to jest normalne jak się dużo pije co jeszcze tsh mi ładnie spadło do 1,36 z 3 białko c w normie. Nie wiem co mi jeszcze pozlecała w sumie, ale pewnie jutro się coś pojawi z wyników
DomiBW, agatka196, Anitka201, kasig lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2015 wrote:
To jest nas trójka na 21 września
Dobranoc dziewczyny!dora13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle wy pedzicie. Postaram sie was doczytac.
Szczesliwa ja bym sobie darowala te niby piwa. Jak dla mnie to sama chemia. W ogole nie wiem czy po ciazy bede pic piwo po tym co mo maz powiedzial(zamoast chmielu leja do nich zolc bydleca)
Mi dzisiaj szef powiedzial ze nie powinnam chodzic tyle na zwolnienia bo jkis kryzys jest. On chyba zawalu dostanie jak sie dowie ze w ciazy jestem.kapturnica lubi tę wiadomość