Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama wrote:hej kochane ! mam takie pytanie - mam dość silne bóle krzyża a to przecież 8 tydzień czy powinno mnie to martwić?
Witam
Wszystko ok, mnie też boli kręgosłup, i tak uważam że to i czasami te bóle podbrzusza jest 10000 razy lepsze od bóli miesiączkowych jakie przechodziłam, strasznie się ciesze że mam spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:54
przyszła mama lubi tę wiadomość
-
szczęśliwa 2015 wrote:
Ja nie piję, 0,5% alkoholu, to alkohol i tak, na butelce pewnie naklejkę masz "nie piję w ciąży", ja bym nie wypiła, nawet jak mam ochotę na tort, to patrzę czy nie jest nasączony alkoholem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 09:02
patrycja87 lubi tę wiadomość
-
agniesja wrote:No właśnie eM raczej nie wstaję, a jak ostatnio wstałam i wzięłam tabletkę to już nie mogłam usnąć, bo mdłości dopadły mnie od razu Odczekałam pół godz., zjadłam banana i za jakiś czas mogłam jeszcze na chwilę usnąć.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Witam dziewczyny !!!
Mi emocje powoli opadają a tak bardzo się cieszyłam, że się udało... moje bety:17 dpo 169 21 dpo 370 i 25 dpo 490... więcej już ich nie zrobię.
Czuję się dobrze nic mi nie jest piersi pobolewają a usg za tydzień mam nadzieją, że to co pisze w necie to się nie sprawdzi bo przecież jak komuś coś się uda to zapomina ale jak nie to leci i pisze na forach...Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hej! Ale miałam czytania! fajnie! Witam nowe wrześniówki, gratuluję mamom bliźniaczków wszystkim życzę spokojnych miesięcy z dzidziusiami w brzuszkach !!!
Agniesja - ja mam problem z ciśnieniem... ale za niskim myślałam na początku zaraz jak się dowiedziałam o ciąży, że przez nią troszkę podwyższyło mi się ciśnienie, ale niestety...
Wczoraj miałam ledwie 90/50 chodziłam jak cień, ale zmusiłam się do parzonej kawy i pomogło na chwilę. Normalnie mam 100/50 100/60... też muszę skonsultować to z ginką. Od internisty dostawałam tabletki do ssania na podwyższenie ciśnienia, ale teraz ich nie biorę bo pisze na nich że nie są wskazane dla kobiet w ciąży.
A na swoje Agniesja nadciśnienie pewnie coś dostaniesz, aby wyregulować. Na pewno gin coś w tym kierunku będzie działał.SYNEK FLORIAN
-
A ja miałam ochotę dziś na barszcz biały z jajkami i od 8 siedzie w kuchni i gotuję, już zdążyłam wsunąć dwa talerze zupy . Więc wiem już że truskawki są cacy, słodkie cacy, jabłka (których przed ciążą nienawidziłam jeść) są cacy, zupka barszczowa też, szpinak i kalafiorek też ale zupa ogórkowa, i herbaty wszelkiego rodzaju są bleee Nawet poszłam do znajomej herbaciarni i wziełam sobie za 20 zł takich pysznych sypanych naturalnych herbatek, też nie wypiję, woda i koniec.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny