Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasiek191 wrote:witam się serdecznie:) czy można dołączyć?
planowana data porodu to 29 września, mam nadzieję ze zostanę tutaj a nie bedemusiała przenieść się na październik:D
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Załatw sobie od lekarza rodzinnego l-4 na 2 tyg, ja tak zrobiłam
Dokładnie tak zrobiłam tzn. zwolnienie dostałam od mojej gin na razie na 2 tyg. a potem się zobaczy co dalej.....muszę tylko raz podjechać mimo zwolnienia do pracy żeby podpisać przedłużenie umowy... stary kontrakt kończy mi się w styczniu... Głupio wyszło ale co zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie mam taką " ulubioną"kuzynkę no i ona zapowiedziała się u mnie na cały weekend z całą swoją rodziną 3 dzieci ona i mąż. Ja pierdziele chce przyjechać już w piątek i zostać do niedzieli. nie wiem jak wyrobie bo nie chce mówić o ciąży a przy garach stać nie mogę no i latać za taką gromada dzieciorow...mssakra dół mnie złapał. Najlepsze że ona nie zapytala czy może przyjechać tylko oznajmiła że będzie a mnie zamurowalo
Sylwiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Wiecie mam taką " ulubioną"kuzynkę no i ona zapowiedziała się u mnie na cały weekend z całą swoją rodziną 3 dzieci ona i mąż. Ja pierdziele chce przyjechać już w piątek i zostać do niedzieli. nie wiem jak wyrobie bo nie chce mówić o ciąży a przy garach stać nie mogę no i latać za taką gromada dzieciorow...mssakra dół mnie złapał. Najlepsze że ona nie zapytala czy może przyjechać tylko oznajmiła że będzie a mnie zamurowalo
To kiepsko. Jak chcesz sie wymigac to zadzwon w czwartek i powiedz ze Cie grypa zoladkowa dopadla i nie chcesz by dzieci sie pozarazalykapturnica, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Dzuls Ty idziesz jutro?ja w czwartek i juz sie doczekac nie moge :Pwiem ze nie wolno i wgl ale dzis kupilam buciki takie mallusienkie symboliczne bo sie powstrzymac nie moglam:P
ja sie dzis czuje super i powaznie to nie wiedzialam ze az tak dobrze mozna sie w ciazy czuc:) tfu tfu odpukac:) -
PannaB wrote:Dzuls Ty idziesz jutro?ja w czwartek i juz sie doczekac nie moge :Pwiem ze nie wolno i wgl ale dzis kupilam buciki takie mallusienkie symboliczne bo sie powstrzymac nie moglam:P
ja sie dzis czuje super i powaznie to nie wiedzialam ze az tak dobrze mozna sie w ciazy czuc:) tfu tfu odpukac:)
ja też zrobiłam już buciki na szydełku, teraz próbuję frywolitką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Nie powiem potraficie pocieszyć a wiecie że ona najpierw zadzwoniła do mojego małżona i jego też wzięła z zaskoczenia no ma tupet
Nie ma to co brak wyczucia i kultury.... Albo postrasz ją norowirusem..... To na pewno nie przyjedzie. U mnie ostatnio połowę ludzi w pracy to scięło z nóg... -
hej dziewczyny parę dni mnie nie było bo tak mnie meczą te mdłości, że nie mam sił na nic, a tu proszę takie nowiny, dwie pary bliźniaków sama bym chciała, ale u mnie tylko jedna dzidzia ma ktoś jakiś sposób dobry na mdłości i wymioty bo nie wytrzymam. Podobno imbir pomaga, ale co z tym imbirem robić? pomóżcie
-
nick nieaktualnyKasiq mi pomaga woda z cytryną i małe porcje. Z imbirem robisz tak, że obierasz korzeń ze skóry kroisz w plasterki i zaparzasz wrzątkiem przez ok 10-15 min. Możesz posłodzić miodem. Ja piję też na mdłości gotową herbatę imbirową... Uważaj na niedocukrzenie... Zanim wstaniesz z łóżka zjedz coś małego - wafla ryżowego albo krakersa albo cukier z winogron. To rady od mojej gin. Ponoć też są cukierki imbirowe...
kasig lubi tę wiadomość