X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    witam się serdecznie:) czy można dołączyć?:)

planowana data porodu to 29 września, mam nadzieję ze zostanę tutaj a nie bedemusiała przenieść się na październik:D
    Witamy asiek!!!! :) gratuluję ciąży... Trzymaj się ciepło i dbaj o siebie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Załatw sobie od lekarza rodzinnego l-4 na 2 tyg, ja tak zrobiłam

Dokładnie tak zrobiłam tzn. zwolnienie dostałam od mojej gin na razie na 2 tyg. a potem się zobaczy co dalej.....muszę tylko raz podjechać mimo zwolnienia do pracy żeby podpisać przedłużenie umowy... stary kontrakt kończy mi się w styczniu... Głupio wyszło ale co zrobić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:02

• Sylwiaa Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) wg kalendarza termin mam na 21 września mogę się do Was dołączyć? Jest to moja pierwsza ciąża

Dżuls, Misi@, MuffinLady, szczęśliwa 2015, adzia, dora13 lubią tę wiadomość

10.02.2015 Aniołek [*]

13.07.2016 Julia
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki :-)

Sylwiaa, Sylwiaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Sylwia! Gratulacje :) Oooo widzę że mamy taki sam wyliczony termin... 21 września.
    Dużo zdrówka i spokoju!

Sylwiaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow rośniemy w siłę..i to czasem do kwadratu :)
    Gratuluję i witam wszystkie :)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie mam taką " ulubioną"kuzynkę no i ona zapowiedziała się u mnie na cały weekend z całą swoją rodziną 3 dzieci ona i mąż. Ja pierdziele chce przyjechać już w piątek i zostać do niedzieli. :-( nie wiem jak wyrobie bo nie chce mówić o ciąży a przy garach stać nie mogę no i latać za taką gromada dzieciorow...mssakra dół mnie złapał. Najlepsze że ona nie zapytala czy może przyjechać tylko oznajmiła że będzie :-( a mnie zamurowalo

Sylwiaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Wiecie mam taką " ulubioną"kuzynkę no i ona zapowiedziała się u mnie na cały weekend z całą swoją rodziną 3 dzieci ona i mąż. Ja pierdziele chce przyjechać już w piątek i zostać do niedzieli. :-( nie wiem jak wyrobie bo nie chce mówić o ciąży a przy garach stać nie mogę no i latać za taką gromada dzieciorow...mssakra dół mnie złapał. Najlepsze że ona nie zapytala czy może przyjechać tylko oznajmiła że będzie :-( a mnie zamurowalo

To kiepsko. Jak chcesz sie wymigac to zadzwon w czwartek i powiedz ze Cie grypa zoladkowa dopadla i nie chcesz by dzieci sie pozarazaly :-)

kapturnica, Anitka201 lubią tę wiadomość

• Sylwiaa Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Witaj Sylwia! Gratulacje :) Oooo widzę że mamy taki sam wyliczony termin... 21 września.
    Dużo zdrówka i spokoju!

o proszę będziemy rosnąć razem :)

10.02.2015 Aniołek [*]

13.07.2016 Julia
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie też mi to wypadło do głowy :-) no a jeśli przyjedzie to na własną odpowiedzialność :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powiem potraficie pocieszyć ;-) a wiecie że ona najpierw zadzwoniła do mojego małżona i jego też wzięła z zaskoczenia :-) no ma tupet :-(

lucy1983 lubi tę wiadomość

• PannaB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls Ty idziesz jutro?ja w czwartek i juz sie doczekac nie moge :Pwiem ze nie wolno i wgl ale dzis kupilam buciki takie mallusienkie symboliczne bo sie powstrzymac nie moglam:P
    ja sie dzis czuje super i powaznie to nie wiedzialam ze az tak dobrze mozna sie w ciazy czuc:) tfu tfu odpukac:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka zrob jak dzuewczyny mowia-ma tupet no..

Anitka201 lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 20:56

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Dzuls Ty idziesz jutro?ja w czwartek i juz sie doczekac nie moge :Pwiem ze nie wolno i wgl ale dzis kupilam buciki takie mallusienkie symboliczne bo sie powstrzymac nie moglam:P
    ja sie dzis czuje super i powaznie to nie wiedzialam ze az tak dobrze mozna sie w ciazy czuc:) tfu tfu odpukac:)

:) ja też zrobiłam już buciki :) na szydełku, teraz próbuję frywolitką :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls trzymam kciuki za jutro... I na pewno będzie dobrze. Daj znać co i jak po wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Nie powiem potraficie pocieszyć ;-) a wiecie że ona najpierw zadzwoniła do mojego małżona i jego też wzięła z zaskoczenia :-) no ma tupet :-(

Nie ma to co brak wyczucia i kultury.... Albo postrasz ją norowirusem..... To na pewno nie przyjedzie. U mnie ostatnio połowę ludzi w pracy to scięło z nóg...

• kasig Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) parę dni mnie nie było bo tak mnie meczą te mdłości, że nie mam sił na nic, a tu proszę takie nowiny, dwie pary bliźniaków :) sama bym chciała, ale u mnie tylko jedna dzidzia :) ma ktoś jakiś sposób dobry na mdłości i wymioty bo nie wytrzymam. Podobno imbir pomaga, ale co z tym imbirem robić? pomóżcie :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę lulu, emocje z dzisiejszego dnia z tym dowodem ze mnie wychodzą :( Dobranoc Babeczki

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiq mi pomaga woda z cytryną i małe porcje. Z imbirem robisz tak, że obierasz korzeń ze skóry kroisz w plasterki i zaparzasz wrzątkiem przez ok 10-15 min. Możesz posłodzić miodem. Ja piję też na mdłości gotową herbatę imbirową... Uważaj na niedocukrzenie... Zanim wstaniesz z łóżka zjedz coś małego - wafla ryżowego albo krakersa albo cukier z winogron. To rady od mojej gin. Ponoć też są cukierki imbirowe...

kasig lubi tę wiadomość

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ