Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlicja83 wrote:hej hej dziewczyny
podpowiedzcie prosze kiedy widac dzidziusia na monitoringi i kiedy mozna uslyszec bicie serca
ja wlasnie rozpoczelam 6 tydzien, czy mam szanse zobaczyc i uslyszec cos na monitorze ?agniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Alicjo83 ja też tak jak ty rozpoczęłam 6 tydzieńMyślę, że w tym tygodniu może coś już widać ale nie musi. Ja czekam do następnego tygodnia. Też nie umiem już wytrzymać, tylko wpatruje się codziennie, jak przesuwają się dni
Ja idę w środę będzie to 7 tydzień (6+2dni). Jeśli nie doczekasz się i pójdziesz w tym tygodniu to daj znać. Życzę dużej, szybko tykającej fasolki
Kalendarz ciąży BellyBestFriendMisi@ lubi tę wiadomość
-
Ja byłam wczoraj u lekarza,czyli był to 5+2 tc i był tylko pęcherzyk 7,2mm
Misi@ lubi tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja byłam również wczoraj 5+5 i pecherzyk miał 8,98 mm z widocznym ciałkiem żółtkowym 3,44mm
Wszystko zalezy od dnia , w którym doszło do zapłodnienia i zaimplantowania...
Następna wizyta 2luty...
ooo ja tez ide 2 lutego
kapturnica lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
szczęśliwa 2015 wrote:Hakorośl kiedy idziesz na następna wizytę?
Mam przyjść 2 lutego, bo Pani doktor uznała,że "nie będziemy się spotykać co trzy dni,a wtedy już serce na pewno będzie".Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 17:45
kapturnica lubi tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
nick nieaktualny
Misi@, hakorośl lubią tę wiadomość
-
Witajcie wróciłam, lekko wkurzona ;/ bo dowód osobisty mi się kończy z dniem 9 lutego i w Poznaniu nie mogę wyrobić, bo nie jestem tu zameldowana ino w Bytomiu, tu się nie mogę zameldować bo właściciel się nie zgadza, kur** wychodzi na to że muszę jechać do Bytomia, ale moja Pani dr ginekolog się nie zgadza ;/ i kur** co ja mam zrobić ;/
-
Kurdę, a mówiłam im dziś jaka jest sytuacja, że jestem w ciąży, że od ginekologa mam zalecenie się nigdzie nie ruszać, że dowód mi się kończy 9 lutego ;/ nic powiedziały twardo że takie są przepisy i one nic na to nie poradzą, moja mama w moim imieniu w Bytomiu wniosku nie może złożyć, bo osobiście trzeba ;/ i będę musiała 2 razy do Bytomia jechać najpierw głupi wniosek złożyć a potem odebrać dowód.
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Ja tez w zeszlym tyg. Mialam pusty pecherzyk i wedlug usg wyszed 4 tydz. I 4 dzien. Dzis bilo juz serduszko i wedlug usg to 6 tydzien i 4 dzien...a z daty ostatniego @ wyszedl 11 tydzien. Mam nadzieje, ze za tydzien bedzie podobnie jak u mnie
Misi@ pocieszyłaś mnie troszkę... Jak byłam w szpitalu w niedzielę (4.+6 dni) nic nie było jeszcze widać i to babsko powiedziało, że ona ciąży to nie może potwierdzić. Ale moja gin w pon twierdziła że to pewnie za wcześnie... Poza tym miałam owulacje późno dopiero 30 albo nawet 31 grudnia. Mam nadzieję że za tydzień (6. + 1) będzie już coś będzie widać...
Dużo zdrówka!!!Misi@ lubi tę wiadomość