X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łuuuuhu piękny dzień;DDD

rodzice się zaoferowali, że 'dołożą' do wyprawki 3 tys ;) bardzo miły gest z ich strony także tą kwestię mam raczej z głowy;)

i dowiedziałam się, że pod koniec lipca ma wejsć nowelizacja, że MDM może dofinansowywać mieszkania z rynku wtórnego^^ więc z oszczędnościami z książeczki wyjdzie supeeer;D nic tylko mała musi czekać do terminu z wyjściem żeby miała gdzie mieszkać ;)

co do zakupów dla dzieciaczka ja biorę kosmetyki z ziaji, dla mnie się sprawdzają, więc wypróbuję dla małej też, najwyżej zmienię;))))

nic tylko się dzisiaj cieszyć ;DDDD

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB trzymam kciuki i czekamy na relację :)
    Ja mam wizytę dopiero 1.07 badanie anatomii płodu i 02.07 u prowadzącego...już nie mogę się ich doczekać :)

• Kasiarzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:18

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    A mi z kolei nie odpowiadał - mam wrażenie, że działanie słabe a i zapach mnie drażnił. Miałam wrażenie, że nigdy się nie skończy :) . Teraz przeszłam na Ziaję mamma mia przeciw rozstępom. Od 2 dni więc o efektach nic nie mogę powiedzieć - oprócz tego, że się szybko wchłania.

kasiarzynka dla mnie ziaja była super;) teraz przeszłam na babydrem z rossmanna ze względu na to, że czytałam, żeby zmieniać co 2-3 miesiące ;) ale na pewno wrócę do ziaji;)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam sukieneczkę :)

Zdjęcia co prawda nie wyglądają rewelacyjnie, bo w lustrze odbija się światło z zza okna... ja bez fryzury ani makijażu... w dodatku chora, ale mimo wszystko wrzucę Wam zdjęcia... co sądzicie, nadaje się na wesele? ;>

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1213173a4b69.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bf5928de0af.jpg

Paulinek, aldonaa, Lady Savage, bento, magdalenkaihelenka, adzia, Anitka201, Lilla My, karolcia87, easymum, Natka88, skabarka lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam kremu ziaja mamma mia i bardzo mi się podoba fajnie się wchłania pachnie delikatnie i jak do tej pory nie mam żadnych rozstepow na brzuszku :-) na piersiach mam parę malutkich ale to dla tego Że nie smarowalam akurat regularnie piersi

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • 4me Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam pytanie czy ktoras z Was ma pękające naczynka na nogach i czy bierze na to jakies lekarstwa?

Śmichy chichy z wystającymi pepkami, nudnosciami itp itd ale te pajaczki to moja prawdziwa zmora. Na co dzień nie patrzę na to i po prostu o tym nie mysle. Jak juz to zrobie to dol na caly dzień. To nie jest mój problem ciążowy ale ogólnie zawsze te naczynka mialam kruche- od kolanow w dol niestety wiec jak ktos sie przypatrzy nogi staruszki :/
    Nawet chce isc na laserowe usuwanie ale to po ciąży bo przed nią nie miało to sensu. No i trza uzbierać z kilkanaście tysi na taka ilość :(

Pogadam o tym z lekarzem ale chciałabym wiedzieć czy ktoras z Was ma jakies doświadczenia w tym temacie :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:13

l22nhdge5b933eoh.png
  • sowa28 Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak, sukienka swoją drogą, ale te czerwone szpilki robią wrażenie :D :D :D

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe... Dzięki Sowa, ale tak w rzeczywistości to one są amarantowe :D
    Czerwone wychodzą tylko tak w świetle na zdjęciu ;p

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:13

Anitka201 lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Właśnie dostałam sukieneczkę :)

Zdjęcia co prawda nie wyglądają rewelacyjnie, bo w lustrze odbija się światło z zza okna... ja bez fryzury ani makijażu... w dodatku chora, ale mimo wszystko wrzucę Wam zdjęcia... co sądzicie, nadaje się na wesele? ;>

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1213173a4b69.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bf5928de0af.jpg
    ślicznie;) chudzinkowe nóżki;p hehe ;)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    Ja używam kremu ziaja mamma mia i bardzo mi się podoba fajnie się wchłania pachnie delikatnie i jak do tej pory nie mam żadnych rozstepow na brzuszku :-) na piersiach mam parę malutkich ale to dla tego Że nie smarowalam akurat regularnie piersi

Ja też go zaczelam używać i jest dobry pasują mi :-) ale późno go zaczęłam używać i co zaczyna swędzenie to smaruje się nim

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p.s co do porannej 'kłócienki' nic tylko popcorn w łapę i Was czytać;) rilax dziewuchy jakaś meliskę łyknąć i w porządku;)

Lilla My, Gusiak lubią tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me... niestety z pekajacymi naczynkami i pajaczkami na nogach to i ja się zmagam... pytałam kiedyś o to gina i stwierdził, ze niestety to normalne i tak będzie.... jest jedynie szansa, ze cześć z nich po porodzie zniknie sama...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:14

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek niby chudzinkowe nóżki, a te dodatkowe kg jednak gdzieś tam są ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Paulinek niby chudzinkowe nóżki, a te dodatkowe kg jednak gdzieś tam są ;D

w brzucholu ;) i chyba tylko tam ;)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Gusiak piorunie Ty jeden! Ty mi wlosow zazdroscisz? Kuzwa, nogi!!! ja chce Twoje nogi! Jestesmy kwita! O!!!

No fakt, akurat na nogi narzekać nie mogę ... tez jestem z nich dumna, ale zapewniam Cię poza nimi jest wiele rzeczy, które mogłyby wyglądać lepiej ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam pajączki - pojawiły się wcześniej jak brałam pigułki, a teraz kilka jeszcze doszło. Nic wielkiego, można z tym żyć. Bardziej boję się żylaków, bo u mnie w rodzinie niestety dziedziczne :(

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 1315 1316 1317 1318 1319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ