X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dzień dobry =)

Dziś czujemy się troszkę lepiej... w końcu przespana cala noc... jest szansa, ze to przeziębienie mnie w końcu puści i w staniemy na nogi =)

Staraczka, 4me... czy Wy wiecie, ze my jutro zaczynamy III trymestr? ;D

ps. Powodzenia dla wizytujacych =)
    Witam sie

Hehe wiem, wiem :) z tej okazji otwieram koszyk w gemini i mooooze w końcu zrobie te listę ;) ale tylko MOZE bo jeszcze musze pare ostatnich rzeczy do mieszkania pozałatwiać a to sie zawsze tak konczy, ze caly dzien na to schodzi ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana. Dominika super, że wychodzisz. Lady powodzenia na egzaminie daj znać czy zdalas ja mam w poniedziałek, a później tylko do obrony czekać :-) wstaje jeść śniadanie, tez się zastanawiam jak my sobie poradzimy i jak to będzie wyglądać po i czy dam radę. Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    O skumalyscie pytanie :D
    Ja dla siebie tej oliwki szukam bo rozstępy mi się pojawiły a ponoć im większe nawilżenie Tym lepiej.

A z alergią to wiecie nie chciała bym kichnac bo to jednak zarazki tak mi się wydaje a maluch w poniedziałek 2tyg będzie miał
    Jak juz masz rozstępy to nie kupuj sobie zwyklej oliwki. Zainwestuj w cos dobrego typowego na rozstępy albo chociaż oliwkę na rozstępy z rossmanna- ma bardzo dobry sklad a jest tania.
    Poza tym trzeba sie nawilzac regularnie! Codziennie minimum dwa razy.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    O skumalyscie pytanie :D
    Ja dla siebie tej oliwki szukam bo rozstępy mi się pojawiły a ponoć im większe nawilżenie Tym lepiej.

Staraczko- oliwka natłuszcza i uelastycznia, ale nie nawilża. Kiedyś poznałam fajny sposób na nawilżenie skóry- najpierw smarujesz ciało kremem nawilżającym, a jak się wchłonie- natłuszczającym. Oczywiście idealny byłby przed tym wszystkim peeling (np. rewelacyjny- kawowy, z fusów)

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominiko super, trzymam kciuki, by było coraz lepiej :)

Dominka92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me o babydream chodzi? Smarowalam 2tygodnie i skóra swedziala po tym

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Magdalenkaihelenka ja ten tekst słyszę od 7 miesięcy ale od ciotki R. Nic nie kupuj bo jest za wcześnie, nic nie kupuj bo wszystko się kupi. Aż przeczytałam R twój post i parsklismy śmiechem bo dość często to słyszymy. Także ten nie jesteś sama.

U nas paskudna pogoda aż nic się nie chce. Dobrze ze mam obiad z wczoraj to nie musze stać przy garach.

Andzia śliczna pościel. Ja juz nie mogę się doczekać kiedy swoją ubiore. Teraz stoi takie puste to łóżeczko i służy za kosz z czystym praniem :-P

Dominika super ze wychodzicie! Teraz dużo odpoczywaj!

A i powodzenia na wizytach.

magdalenkaihelenka, Dominka92, adzia lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • 4me Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak o baby dream. To poszukaj czegos innego ale jednak typowo na rozstępy.
    Wiadomo jesli ktos ma predyspozycje to nie wiadomo na ile to pomoga ale mimo wszystko w takim przypadku ja tym bardziej bym uzywala i to nawet tych droższych rekomendowanych ;)
    Ja używam tylko babysream, palmersa i hippa wiec o innych nie wiem wiele...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • PannaB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Dzień dobry:)

Mi niestety czopki nie pomogly jak bylam w potrzebie:( Gin polecila mi len mielony, jeszze nie probowalam, ale moze sie komuś przyda:)

Ja mam inny problem. Zaczyna mi cieknac z piersi, po nocy mialam cala koszulke zaplamiona, czy to nie za wcześnie?

Natka mi cieknie od 20 tygodnia takze ten :P:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • sowa28 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest bardzo dobry krem na istniejące już rozstępy firmy Mustela, albo Bio Oil ma też dobre opinie (mama stosowała na bliznę i efekt świetny).

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki czy ktoras dzis ma wizyte?bo ja tak i prosze okciuki no i co by Lila zostala Lila i sie nie przemienila :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:49

Lady Savage, adzia, Misi@, Terazsięuda:-), Kasiarzynka, Gusiak, snoopy_etka, agatka196 lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was brala luteine pod jezyk?
    Bo mi daja od dzis i pytam czy mozna polknac a oni ze tak, ale jak czytam to ze powinno sie nie lykac..

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "bezmózgowie ciążowe" hi hi dobreeeeeeee......

Ja do tej przypadłości muszę jeszcze dodać zawiechy, chroniczne lenistwo, brak apetytu etc, etc.... i ostatnio mam film - jakkolwiek to zabrzmi- czy ja córcie będę tak samo mocno kochać jak synka....wiem, wiem że już ją kocham przepotężnie, ale....te wszystkie przeżycia przy porodzie z synkiem, strach o niego, o siebie że nie wyzdrowieje i Go nie zobaczę połączyły nas jakoś tak wyjątkowo...i stąd filmy odnośnie córki....he he he no masakra jakaś :P :P :P człowiek sam sobie szuka problemów :P
    A ja wczorajszy wieczór spędziłam na pakowaniu torby do szpitala ;D i stoją 2 walizy dla mnie i córci :D :D mam nadzieję, że nie przydadzą się do końca sierpnia ;)

4me ja juz od miesięcy cierpię z powodu pepka :P :P ale jeszcze 2 miechy i znowu zagonie go do dziurki :P :P

4me lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Czy ktoras z was brala luteine pod jezyk?
    Bo mi daja od dzis i pytam czy mozna polknac a oni ze tak, ale jak czytam to ze powinno sie nie lykac..

Ja brałam i mi (niestety) nie pozwolili połykać...brałam ją pod język i mialam trzymać tak długo aż się rozpuści ..obrzydlistwo :P

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 28 tc :-D

Dominika super że wychodzisz do domku :-) ja bralam luteine pod język i czekałam aż mi się rozpusci tak jak mi lekarz kazał :-)

Dominka92, PannaB, Lady Savage, Gusiak, agatka196, przyszła mama, adzia, skabarka lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sowa28 wrote:
    Jest bardzo dobry krem na istniejące już rozstępy firmy Mustela, albo Bio Oil ma też dobre opinie (mama stosowała na bliznę i efekt świetny).

bio oil jest świetny! tez mogę potwierdzić z autopsji ;)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde a ja polknelam bo nie dalo sie utrzymac tego :p
    No ale bede sie meczyc i nie bede polykac

relgzbmhh8tsviez.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach dzisiaj :-)

PannaB lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio używam do smarowania krem Pat&Rub - fajny zapach i konsystencja, ale dostałam go z boxem bonbonbaby. Sama pewnie bym nie kupiła, bo tubka (duża, ale jednak) kosztuje 75zł. Ale mogę polecić.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:18

wnidtv73dpzdszlc.png
‹‹ 1314 1315 1316 1317 1318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ