X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dzień dobry =)

Dziś czujemy się troszkę lepiej... w końcu przespana cala noc... jest szansa, ze to przeziębienie mnie w końcu puści i w staniemy na nogi =)

Staraczka, 4me... czy Wy wiecie, ze my jutro zaczynamy III trymestr? ;D

ps. Powodzenia dla wizytujacych =)
    Witam sie

Hehe wiem, wiem :) z tej okazji otwieram koszyk w gemini i mooooze w końcu zrobie te listę ;) ale tylko MOZE bo jeszcze musze pare ostatnich rzeczy do mieszkania pozałatwiać a to sie zawsze tak konczy, ze caly dzien na to schodzi ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana. Dominika super, że wychodzisz. Lady powodzenia na egzaminie daj znać czy zdalas ja mam w poniedziałek, a później tylko do obrony czekać :-) wstaje jeść śniadanie, tez się zastanawiam jak my sobie poradzimy i jak to będzie wyglądać po i czy dam radę. Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    O skumalyscie pytanie :D
    Ja dla siebie tej oliwki szukam bo rozstępy mi się pojawiły a ponoć im większe nawilżenie Tym lepiej.

A z alergią to wiecie nie chciała bym kichnac bo to jednak zarazki tak mi się wydaje a maluch w poniedziałek 2tyg będzie miał
    Jak juz masz rozstępy to nie kupuj sobie zwyklej oliwki. Zainwestuj w cos dobrego typowego na rozstępy albo chociaż oliwkę na rozstępy z rossmanna- ma bardzo dobry sklad a jest tania.
    Poza tym trzeba sie nawilzac regularnie! Codziennie minimum dwa razy.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    O skumalyscie pytanie :D
    Ja dla siebie tej oliwki szukam bo rozstępy mi się pojawiły a ponoć im większe nawilżenie Tym lepiej.

Staraczko- oliwka natłuszcza i uelastycznia, ale nie nawilża. Kiedyś poznałam fajny sposób na nawilżenie skóry- najpierw smarujesz ciało kremem nawilżającym, a jak się wchłonie- natłuszczającym. Oczywiście idealny byłby przed tym wszystkim peeling (np. rewelacyjny- kawowy, z fusów)

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominiko super, trzymam kciuki, by było coraz lepiej :)

Dominka92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me o babydream chodzi? Smarowalam 2tygodnie i skóra swedziala po tym

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Magdalenkaihelenka ja ten tekst słyszę od 7 miesięcy ale od ciotki R. Nic nie kupuj bo jest za wcześnie, nic nie kupuj bo wszystko się kupi. Aż przeczytałam R twój post i parsklismy śmiechem bo dość często to słyszymy. Także ten nie jesteś sama.

U nas paskudna pogoda aż nic się nie chce. Dobrze ze mam obiad z wczoraj to nie musze stać przy garach.

Andzia śliczna pościel. Ja juz nie mogę się doczekać kiedy swoją ubiore. Teraz stoi takie puste to łóżeczko i służy za kosz z czystym praniem :-P

Dominika super ze wychodzicie! Teraz dużo odpoczywaj!

A i powodzenia na wizytach.

magdalenkaihelenka, Dominka92, adzia lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • 4me Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak o baby dream. To poszukaj czegos innego ale jednak typowo na rozstępy.
    Wiadomo jesli ktos ma predyspozycje to nie wiadomo na ile to pomoga ale mimo wszystko w takim przypadku ja tym bardziej bym uzywala i to nawet tych droższych rekomendowanych ;)
    Ja używam tylko babysream, palmersa i hippa wiec o innych nie wiem wiele...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • PannaB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Dzień dobry:)

Mi niestety czopki nie pomogly jak bylam w potrzebie:( Gin polecila mi len mielony, jeszze nie probowalam, ale moze sie komuś przyda:)

Ja mam inny problem. Zaczyna mi cieknac z piersi, po nocy mialam cala koszulke zaplamiona, czy to nie za wcześnie?

Natka mi cieknie od 20 tygodnia takze ten :P:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • sowa28 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest bardzo dobry krem na istniejące już rozstępy firmy Mustela, albo Bio Oil ma też dobre opinie (mama stosowała na bliznę i efekt świetny).

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki czy ktoras dzis ma wizyte?bo ja tak i prosze okciuki no i co by Lila zostala Lila i sie nie przemienila :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:49

Lady Savage, adzia, Misi@, Terazsięuda:-), Kasiarzynka, Gusiak, snoopy_etka, agatka196 lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was brala luteine pod jezyk?
    Bo mi daja od dzis i pytam czy mozna polknac a oni ze tak, ale jak czytam to ze powinno sie nie lykac..

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "bezmózgowie ciążowe" hi hi dobreeeeeeee......

Ja do tej przypadłości muszę jeszcze dodać zawiechy, chroniczne lenistwo, brak apetytu etc, etc.... i ostatnio mam film - jakkolwiek to zabrzmi- czy ja córcie będę tak samo mocno kochać jak synka....wiem, wiem że już ją kocham przepotężnie, ale....te wszystkie przeżycia przy porodzie z synkiem, strach o niego, o siebie że nie wyzdrowieje i Go nie zobaczę połączyły nas jakoś tak wyjątkowo...i stąd filmy odnośnie córki....he he he no masakra jakaś :P :P :P człowiek sam sobie szuka problemów :P
    A ja wczorajszy wieczór spędziłam na pakowaniu torby do szpitala ;D i stoją 2 walizy dla mnie i córci :D :D mam nadzieję, że nie przydadzą się do końca sierpnia ;)

4me ja juz od miesięcy cierpię z powodu pepka :P :P ale jeszcze 2 miechy i znowu zagonie go do dziurki :P :P

4me lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Czy ktoras z was brala luteine pod jezyk?
    Bo mi daja od dzis i pytam czy mozna polknac a oni ze tak, ale jak czytam to ze powinno sie nie lykac..

Ja brałam i mi (niestety) nie pozwolili połykać...brałam ją pod język i mialam trzymać tak długo aż się rozpuści ..obrzydlistwo :P

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 28 tc :-D

Dominika super że wychodzisz do domku :-) ja bralam luteine pod język i czekałam aż mi się rozpusci tak jak mi lekarz kazał :-)

Dominka92, PannaB, Lady Savage, Gusiak, agatka196, przyszła mama, adzia, skabarka lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sowa28 wrote:
    Jest bardzo dobry krem na istniejące już rozstępy firmy Mustela, albo Bio Oil ma też dobre opinie (mama stosowała na bliznę i efekt świetny).

bio oil jest świetny! tez mogę potwierdzić z autopsji ;)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde a ja polknelam bo nie dalo sie utrzymac tego :p
    No ale bede sie meczyc i nie bede polykac

relgzbmhh8tsviez.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach dzisiaj :-)

PannaB lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio używam do smarowania krem Pat&Rub - fajny zapach i konsystencja, ale dostałam go z boxem bonbonbaby. Sama pewnie bym nie kupiła, bo tubka (duża, ale jednak) kosztuje 75zł. Ale mogę polecić.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:18

wnidtv73dpzdszlc.png
‹‹ 1314 1315 1316 1317 1318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ