Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak wrote:Dzień dobry
Dziś czujemy się troszkę lepiej... w końcu przespana cala noc... jest szansa, ze to przeziębienie mnie w końcu puści i w staniemy na nogi
Staraczka, 4me... czy Wy wiecie, ze my jutro zaczynamy III trymestr?
ps. Powodzenia dla wizytujacych
Hehe wiem, wiemz tej okazji otwieram koszyk w gemini i mooooze w końcu zrobie te listę
ale tylko MOZE bo jeszcze musze pare ostatnich rzeczy do mieszkania pozałatwiać a to sie zawsze tak konczy, ze caly dzien na to schodzi
-
Witam się i ja z rana. Dominika super, że wychodzisz. Lady powodzenia na egzaminie daj znać czy zdalas ja mam w poniedziałek, a później tylko do obrony czekać
wstaje jeść śniadanie, tez się zastanawiam jak my sobie poradzimy i jak to będzie wyglądać po i czy dam radę. Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
-
Staraczka23 wrote:O skumalyscie pytanie
Ja dla siebie tej oliwki szukam bo rozstępy mi się pojawiły a ponoć im większe nawilżenie Tym lepiej.
A z alergią to wiecie nie chciała bym kichnac bo to jednak zarazki tak mi się wydaje a maluch w poniedziałek 2tyg będzie miał
Poza tym trzeba sie nawilzac regularnie! Codziennie minimum dwa razy.
-
Staraczka23 wrote:O skumalyscie pytanie
Ja dla siebie tej oliwki szukam bo rozstępy mi się pojawiły a ponoć im większe nawilżenie Tym lepiej.
Staraczko- oliwka natłuszcza i uelastycznia, ale nie nawilża. Kiedyś poznałam fajny sposób na nawilżenie skóry- najpierw smarujesz ciało kremem nawilżającym, a jak się wchłonie- natłuszczającym. Oczywiście idealny byłby przed tym wszystkim peeling (np. rewelacyjny- kawowy, z fusów)Kubuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Magdalenkaihelenka ja ten tekst słyszę od 7 miesięcy ale od ciotki R. Nic nie kupuj bo jest za wcześnie, nic nie kupuj bo wszystko się kupi. Aż przeczytałam R twój post i parsklismy śmiechem bo dość często to słyszymy. Także ten nie jesteś sama.
U nas paskudna pogoda aż nic się nie chce. Dobrze ze mam obiad z wczoraj to nie musze stać przy garach.
Andzia śliczna pościel. Ja juz nie mogę się doczekać kiedy swoją ubiore. Teraz stoi takie puste to łóżeczko i służy za kosz z czystym praniem
Dominika super ze wychodzicie! Teraz dużo odpoczywaj!
A i powodzenia na wizytach.magdalenkaihelenka, Dominka92, adzia lubią tę wiadomość
-
Tak o baby dream. To poszukaj czegos innego ale jednak typowo na rozstępy.
Wiadomo jesli ktos ma predyspozycje to nie wiadomo na ile to pomoga ale mimo wszystko w takim przypadku ja tym bardziej bym uzywala i to nawet tych droższych rekomendowanych
Ja używam tylko babysream, palmersa i hippa wiec o innych nie wiem wiele...
-
Natka88 wrote:Dzień dobry:)
Mi niestety czopki nie pomogly jak bylam w potrzebie:( Gin polecila mi len mielony, jeszze nie probowalam, ale moze sie komuś przyda:)
Ja mam inny problem. Zaczyna mi cieknac z piersi, po nocy mialam cala koszulke zaplamiona, czy to nie za wcześnie?
Natka mi cieknie od 20 tygodnia takze ten:P
-
dziewczynki czy ktoras dzis ma wizyte?bo ja tak i prosze okciuki no i co by Lila zostala Lila i sie nie przemienila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:49
Lady Savage, adzia, Misi@, Terazsięuda:-), Kasiarzynka, Gusiak, snoopy_etka, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny"bezmózgowie ciążowe" hi hi dobreeeeeeee......
Ja do tej przypadłości muszę jeszcze dodać zawiechy, chroniczne lenistwo, brak apetytu etc, etc.... i ostatnio mam film - jakkolwiek to zabrzmi- czy ja córcie będę tak samo mocno kochać jak synka....wiem, wiem że już ją kocham przepotężnie, ale....te wszystkie przeżycia przy porodzie z synkiem, strach o niego, o siebie że nie wyzdrowieje i Go nie zobaczę połączyły nas jakoś tak wyjątkowo...i stąd filmy odnośnie córki....he he he no masakra jakaśczłowiek sam sobie szuka problemów
A ja wczorajszy wieczór spędziłam na pakowaniu torby do szpitalai stoją 2 walizy dla mnie i córci
mam nadzieję, że nie przydadzą się do końca sierpnia
4me ja juz od miesięcy cierpię z powodu pepkaale jeszcze 2 miechy i znowu zagonie go do dziurki
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDominka92 wrote:Czy ktoras z was brala luteine pod jezyk?
Bo mi daja od dzis i pytam czy mozna polknac a oni ze tak, ale jak czytam to ze powinno sie nie lykac..
Ja brałam i mi (niestety) nie pozwolili połykać...brałam ją pod język i mialam trzymać tak długo aż się rozpuści ..obrzydlistwoDominka92 lubi tę wiadomość
-
Witamy się w 28 tc
Dominika super że wychodzisz do domkuja bralam luteine pod język i czekałam aż mi się rozpusci tak jak mi lekarz kazał
Dominka92, PannaB, Lady Savage, Gusiak, agatka196, przyszła mama, adzia, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny