Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoberek
U mnie zastój od wczoraj przez akcję na forum nie pomyślałam że moja fruzia się nie ruszala
jak szłam spać to ledwo czułam chwilę i nad ranem też co już nad ranem powinnam się obudzić przez nią.
Wlazla pewnie gdzieś i amortyzatory się włączyły także bez paniki
Brzydki weekend będzie w całej polsce
-
Dzień dobry:)
Mi niestety czopki nie pomogly jak bylam w potrzebie:( Gin polecila mi len mielony, jeszze nie probowalam, ale moze sie komuś przyda:)
Ja mam inny problem. Zaczyna mi cieknac z piersi, po nocy mialam cala koszulke zaplamiona, czy to nie za wcześnie?
I ujawnilo sie u mnie bezmozgowie ciazowe:D Wstalam razem ze wschodem slonca żeby powtorzyc materiał na egzamin. Po godzinie sprawdzam sale i nie wierzę! Nie ma dzis egzaminu, ale jak to, dlaczego?! A no tak, ze dzis i owszem czwartek, ale 18ty, a nie 25ty czerwca:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:18
Staraczka23, 4me, przyszła mama, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBezmozgowie
Ty zobacz na sierpnioweczki , swoją drogą lady dwulicowa taka jesteś, wczoraj przepraszalas chciałaś zostac a dzisiaj u dziewczyn się witasz jeszcze źle obliczasz dni do porodu
i napisałaś że dłuższy czas u nas byłaś, jak bylas to już nie jesteś, idź już bo psujesz atmosfere.Dominka92 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Bezmozgowie
Ty zobacz na sierpnioweczki , swoją drogą lady dwulicowa taka jesteś, wczoraj przepraszalas chciałaś zostac a dzisiaj u dziewczyn się witasz jeszcze źle obliczasz dni do porodu
i napisałaś że dłuższy czas u nas byłaś, jak bylas to już nie jesteś, idź już bo psujesz atmosfere.
I znowu się zaczyna ;/ dlaczego zaraz wyzywanie od dwulicowości. Nie mogę pisać tu i tu, większość z wrześniówek się udziela na innych formach dlaczego mnie nie wolno?
Tak pomyliłam się z obliczeniem, każdemu się może zdarzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:17
-
Wybieram się dzis po część wyprawki:) Bo poki co nasze dziecko ma tylko przewijak (ten na przewijak docelowy, a nie 'mebel'- mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi), kilka ciuszkow i lancuszki 2 na smoka i to niebieskie w traktory, bo Marysia do 20tc miala byc Antosiem;) Trzeba zacząć kupowac, bo potem zbankrutujemy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:24
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Wróć do tego co wczoraj pod koniec dnia pisałaś.
Rób jak uważasz za słuszn,, a że patrzę na tamte forum to napisałam u nas
No przecież w regulaminie nie jest zabronione uczestniczyć tylko w jednym forum, no Staraczka23 włącz na luz.
Ja tu nikogo nigdy nie wyzwałam, a mnie co chwile wyzywają tu 3 osoby. Przestańcie już! -
nick nieaktualnyNatka mi został wózek i łóżeczko ale postanowione ze jakoś w sierpniu kupimy a wozek jako że używany to pewnie jak upatrze to szybciej kupię.
Kosmetyki, butelki smoczek to mama w Niemczech kupi.
Teraz o sobie muszę pomyśleć żeby do sZpitala pokupywac -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:No przecież w regulaminie nie jest zabronione uczestniczyć tylko w jednym forum, no Staraczka23 włącz na luz.
Ja tu nikogo nigdy nie wyzwałam, a mnie co chwile wyzywają tu 3 osoby. Przestańcie już!
Koniec tematu bo zaraz zmarnuje pół dnia na tłumaczenia a dziewczynom humor -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziś czujemy się troszkę lepiej... w końcu przespana cala noc... jest szansa, ze to przeziębienie mnie w końcu puści i w staniemy na nogi
Staraczka, 4me... czy Wy wiecie, ze my jutro zaczynamy III trymestr?
ps. Powodzenia dla wizytujacych -
Za wozek zaoferowala sie zaplacic tesciowa, takze tyle dobrego, ale w sierpniu chcialabym go miec razem z lozeczkiem i materacem zeby to wszystko wywietrzyc.
Jakie wkladki laktacyjne polecacie? -
Mała od rana jest główką w dół
czuję jak ma czkawkę tam na dole, ale śmieszne uczucie, nie dość że mi brzuch tak śmiesznie tam skacze, to czuję jak główką się obija o dno macicy i takie pulsowanie w szyjce
haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:37
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Mała od rana jest główką w dół
czuję jak ma czkawkę tam na dole, ale śmieszne uczucie, nie dość że mi brzuch tak śmiesznie tam skacze, to czuję jak główką się obija o dno macicy i takie pulsowanie w szyjce
haha
Dżuls, SweetCherryPie, Lady Savage, Dominka92, agatka196, alutka, eM, diatomka, kapturnica lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny