Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zamówienie na gemini poszło dałam radę jakoś
dziękuję za wszystkie podpowiedzi :-* nie wiem co bym bez was zrobiła
-
Diamontka ja mam cały czas problem z pecherzem ciągle powraca i teraz biorę dziennie jjedną żurawne w tabletkach i jest lepiej
-
Dziewczyny stalo sie!!!!!!
Pepek zrownal sie z brzuchem... Teraz tylko czkeac jak zacznie wystawac... Jak zyc, jak zyc ja sie pytam ???
Moj kolejny koszmar to sloniowe nogi na koniec- zaczne sobie myslec, ze mi sie podobaja to moze sie nie pojawia- odwrotnie jak z pepolem))
Dobrej nocy!
-
4me wrote:Dziewczyny stalo sie!!!!!!
Pepek zrownal sie z brzuchem... Teraz tylko czkeac jak zacznie wystawac... Jak zyc, jak zyc ja sie pytam ???
Moj kolejny koszmar to sloniowe nogi na koniec- zaczne sobie myslec, ze mi sie podobaja to moze sie nie pojawia- odwrotnie jak z pepolem))
Dobrej nocy!
Jak to jak? NormalnieNie martw się, jeszcze będzie wklęsły.
4me lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Tez sie boje wypchnietego pepka, a on coraz plytszy! Mojego malza ta wizja wrecz przeraza... Poki co ciesze się z braku lini, rozstepow i niewiele większego biustu;) A no i z tego, ze jeszcze nie puchne, ale to mnie pewnie nie ominie
4me lubi tę wiadomość
-
Oczywiscie z pępkiem zartuje- tak troszeczkę
zrownal się, zaraz wylezie obrzydliwie na wierzch i pod zadna bluzka go nie ukryje ale oby tylko takie problemy miec w ciąży
Ciut większa niedogodność to niestety to, ze znów wrocily mi mdlosci- od kilku dni co wieczór mnie mooocno męcząchyba trzeba znow zacząć chodzić wczesniej spac by je przysypiac jak w I trymestrze:/ ale trzy miesiące to ja tak nie chce miec
-
Kasiarzynka wrote:Witam się wieczorkiem! Jakie emocje mnie ominęły, no nie mogę
.
Ja po wizycie. USG nie robiłyśmy niestety więc nie wiem ile mała waży. Okazało się, że mam za niski poziom żelaza i przepisała mi Tardyferon-Fol. I w zasadzie nie wiem czemu zaczęłam czytać ulotkę i przeraziło mnie zdanie "lek ten powinien być podawany jedynie pod warunkiem, że oczekiwane działania terapeutyczne są wyższe, niż ewentualne możliwe ryzyko dla płodu". Jako, że z natury jestem panikara to zaczęłam się zastanawiać co to za ryzyko dla płodu. Jakie żelazo bierzecie?
A swoją drogą, mała skopała podczas badania doktorkę.
Ja brałam te co Ty masz teraz- rewelacyjnie podnosiło wyniki ale mialam po nim mega zaparcia. Teraz biorę Szelazo- ono juz tak dobrze wyników nie podnosi niestety.
Co do tego tekstu- nie przejmuj się nim. Oni musza tak pisac, musza się ubezpieczyć w razie gdyby kiedys, ktos próbował im zarzucićzreszta na większości leków, które przepisują nam lekarze niby bezpiecznych w ciąży jest napisane aby w ciąży uważać...
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
http://static.pokazywarka.pl/i/5921578/396054/pobrane.jpg
Dziś dotarła pościel dla mojej księżniczki. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 23:46
kasig, Natka88, SweetCherryPie, Anitka201, Lady Savage, snoopy_etka, sweety, magdalenkaihelenka, Staraczka23, Gusiak, trix, agatka196, alutka, Czarna_88, przyszła mama, karolcia87, easymum, Kucykowa, Wonderland, skabarka lubią tę wiadomość
-
Witam się w 31 tygodniu i 8 miesiącu. Jejku jestem już w 8 miesiącu
do terminu zostało mi 63 dni, a do daty ciąży donoszonej 49 dni. Coraz bliżej
A teraz mykam mam o 12 ostatni egzamin, i potem obrona i koniec studiowania
Trzymacie kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:15
przyszła mama, easymum, Wonderland, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja:) 100 dni
https://goo.gl/photos/seeF3gZFXGFTRXpj7
wieczorne harce naszej Helenki:)
Dżuls, Lady Savage, .ona., Dominka92, agatka196, adzia, Czarna_88, PannaB, eM, monaaa85, przyszła mama, karolcia87, Sigma, easymum, Wonderland, skabarka lubią tę wiadomość