Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata cóż tak rozbawiło?
Jak znajdziemy kiedyś czas i poczytamy co tu się działo to padniemy
A jak inne ciężarne poszperaja i zahacza o spory to już wogole
Robiłam sobie kolację, spojrzałam na talerz i sama siebie zapytałam CO JA JEM
Na talerzu kanapeczki z warzywami, obok jogurt i miska truskawek
zjadłam wszystko -
Dla wielbicielek kolorowych wózków:)
http://www.cosatto.com
Ja kilka dni temu edukowalam Mala muzycznie i NIC, a ile sie zastanawialam co jej poscic! Wrocil tatus do domu, puścił Budke Suflera i szal:D Jawna niesprawiedliwość! -
Laski - oferta z Lidla na jutro: "Już w ten czwartek premiera adaptacji światowego bestselleru „50 twarzy Greya” na DVD i Blu – Ray. Tylko u nas razem z filmem Księga Rarytasów z przepisami na romantyczne kolacje!"
Jak my takie niewyżyte, to od razu się o 8 rzucimy do sklepu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:57
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
diatomka wrote:Kasiq ja uzywalam tych podkladow 5 dziennie:) chce zamowic taka pake 30 sztuk. Leje sie nieziemsko !
Misia ja bede miala z ikei materacyk.maly tez mial i bylo ok.
Komedia tu dzis! Az maz sie wkurza ze caly czas nos wklejony w tel dzis
o żesz, no to mnie zaskoczyłaśdobrze jednak jak czasem wypowie się ktoś z doświadczeniem
no cóż to domówię w takim razie
dzięki
-
nick nieaktualnyKtóra zrobiła dzisiaj nasz wątek popularny? Sierpniowki wspominają
zacytuję
"Wysłany: Dzisiaj, 21:51 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
Niecierpliwa co ja poradzę jak Ty taki koziolek zaczepnyuwielbiam Cię
Ale przynajmniej się nie wyzywamy tak jak na wrzesniowkach któraś do innej "szary pluszaku" jak to przeczytałam to myślałam że jebne."
Diatomka ja niewiem co słodkie mamy jedzą bo chyba nie pisały ale lady ostatnio zjadła sobie czekoladędiatomka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Heheh... 'szarego pluszaka' to ja cytowalam
Slowa Lady do Koalki... swoją drogą, naprawdę nie rozumiem co jest niby obraźliwego w stwierdzeniu 'szary pluszak' toż to brzmi mega słodkoStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasig wrote:hmm no ja tam nie uważam tego szarego pluszaka za wyzwisku, ale może jakaś zacofana jestem :)jak juz bylo mówione, nie zawsze będzie różowo bo ile osób tyle poglądów, ale i tak uważam że nasz watek jest przyjazny i że się nie wyzywamy
pluszaki
Mignelo Mi to jak była wspominka ale nie jestem pewna czy od koalki to nie poszło
mi automatycznie banan się zrobil chociaż jak by to w moją stronę było to czuła bym się urazona nie tyle co pluszakiem ale szarym
kojarzy się z szarym papierem hahaha -
nie ma się co kłócić, sprzeczać i dochodzić
Ja już po wizycie tylko nie miałam kiedy się odezwać
Moja morfologia i badania moczu o które się tak obawiałam są w normie także dobra wiadomość
Młody ma już 1400gram także bysior
Szyjka zamknięta, łożysko w dnie i generalnie wszystko pozytywnie;)
Następna wizyta 15 lipca także w 34 tygodniu
Staraczka23, Gusiak, Mozjaka, kasig, agatka196, Sigma, Misi@, monaaa85, karolcia87 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiru wrote:Mogę Cię uspokoić. Większe prawdopodobieństwo że to wypychajaca kończynach. Ja tak mam od 20 tygodnia i dodam że z każdym tygodniem bardziej bolesne. Ponieważ niby wód jest dużo ale waga dziecka i wzrost powodują że jestem coraz mniej amortyzacji i te wypchniecia będą coraz bardziej dokuczliwe. Nie martw się myślę za 95% to właśnie to a nie przepuklina. Aaa i przygotuj się jeśli dziecko jest juz główka w dół ze będzie tylko mocniej
delikatnie masuj to miejsce a będzie zabierał lapki i będzie lepiej
-
nick nieaktualnyprzyszła mama wrote:nie ma się co kłócić, sprzeczać i dochodzić
Ja już po wizycie tylko nie miałam kiedy się odezwać
Moja morfologia i badania moczu o które się tak obawiałam są w normie także dobra wiadomość
Młody ma już 1400gram także bysior
Szyjka zamknięta, łożysko w dnie i generalnie wszystko pozytywnie;)
Następna wizyta 15 lipca także w 34 tygodniu
Co każda z wizyty wraca to podbija wagę było prawie kg a my dumne po chwili ponad kg któraś a twój bejbik znowu przebija
ciekawe ile moja masy nabrała bo 3tyg temu miała 800gr
Idę papa -
Staraczka23 wrote:Ty o pluszaku pisałaś?
Mignelo Mi to jak była wspominka ale nie jestem pewna czy od koalki to nie poszło
mi automatycznie banan się zrobil chociaż jak by to w moją stronę było to czuła bym się urazona nie tyle co pluszakiem ale szarym
kojarzy się z szarym papierem hahaha
nie, nie ja, Lady tak pisałaStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Co każda z wizyty wraca to podbija wagę było prawie kg a my dumne po chwili ponad kg któraś a twój bejbik znowu przebija
ciekawe ile moja masy nabrała bo 3tyg temu miała 800gr
Idę papa
MÓJ 4 TYGODNIE TEMU MIAL 790 GRAMMarzenia się spełniają