Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja tesciowa sama wyszla z inicjatywa, bylismy w szoku, bo ona raczej nalezy do tych wiecznie problematycznych, klotliwych i niezadowolonych, ale chociaz jedna 'rzecz' mi w zyciu wyszla (wg niej) i dam jej wnuczke, a nie wnuka... W ogóle wyszliśmy z zalozenia, ze nikt nam nic nie da, wiec tym bardziej cieszymy sie jak jedna czy druga babcia cos dorzuca/kupuje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:52
-
nick nieaktualnywczoraj rano miałam fazę załamania jak to my sobie poradzimy z dzieckiem, a wieczorem gadałam ciągle,że nie mogę się doczekać aż się urodzi. sama siebie nie poznaję, podjechałąm niedawno do sklepu zrobić małe zakupy, stoje przy kasie a babka z mojego koszyka wyciąga dwa chleby tostowe, ja się na nią patrze,mówię:"były dwa???", a chciałam jeden i za nic w świecie nie mogę sobie prezypomnieć jak to się stalo,że wziełam dwa. Kobitka miła wycofała mi jeden i śmiałą sie,ze ona też sie jeszcze nie obudziła.
Ja nie wiem jak przy takim ciązowym mózgu zdałam wszystkie egzaminy w tej sesjiNatka88, Gusiak, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czas leci jak szalony i niedługo wszystkie będziemy mogły zaśpiewać jak Hyży " wstaje, mimo tylu ran, LŻEJSZA O POŁOWĘ"
oby ran jak najmniej było po porodzie oczywiście
Dżuls, snoopy_etka, Staraczka23, Gusiak, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie ruszam tematu wózka bo na samą myśl mnie nerwy biora.
Chciałam zapytać o oliwki dla dzieci jakie są różnice biorąc Johnson a bambino?
Nie wiem czy są różnice ze jedna bardziej nawilża od drugiej, szukam takiej co właśnie mocno nawilża.
Trochę rozsypalam pytanie bo za wcześnie żebym myślała
A i przy okazji, jutro chciałam jechać do kolezanki która urodziła ale od 2tygodni trochę kicham i oczy lzawia bo alergia się włączyła, chyba nie bardzo żebym jechała do maluszka? -
Staraczka, witaj w klubie alergikow. Ja nie mogę się doczekać końca czerwca, bo wtedy minie alergia a leków moich sterydowych, które jedyne pomagają brać nie mogę, rzecz jasna. Ja bym sobie odpuściła odwiedziny, ponieważ gdy masz alergie, często osłabiony jest układ oddechowy i może sie przyplątać do kataru zwykły katar, nie wywołany alergią. Dla noworodka katar może być ( odpukać) zabójczy z tego powodu, że taki maluch nie potrafi oddychać jeszcze buzia, a nosek bedzie zapchany, gdy go zarazisz. Położna w szkole rodzenia mówiła, że pierwsze wizyty znajomych itd. po 6 tygodniach najlepiej od urodzin, ponieważ najpierw maluch powinien przyzwyczaic sie do flory bakteryjnej rodziców.
-
Ja ide w oliwke hippa, bo ma najkrotszy sklad=ponoc najbardziej naturalny i sie szybko wchlania, a nie swieci i slizga na dziecku. Alternatywa jest lipikar- sama nie wiem... Chce miec jak najmniej wszelakiej chemii pielegnacyjnej.
-
nick nieaktualnyO skumalyscie pytanie
Ja dla siebie tej oliwki szukam bo rozstępy mi się pojawiły a ponoć im większe nawilżenie Tym lepiej.
A z alergią to wiecie nie chciała bym kichnac bo to jednak zarazki tak mi się wydaje a maluch w poniedziałek 2tyg będzie miałsowa28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdalenkaihelenka wrote:wczoraj rano miałam fazę załamania jak to my sobie poradzimy z dzieckiem, a wieczorem gadałam ciągle,że nie mogę się doczekać aż się urodzi. sama siebie nie poznaję, podjechałąm niedawno do sklepu zrobić małe zakupy, stoje przy kasie a babka z mojego koszyka wyciąga dwa chleby tostowe, ja się na nią patrze,mówię:"były dwa???", a chciałam jeden i za nic w świecie nie mogę sobie prezypomnieć jak to się stalo,że wziełam dwa. Kobitka miła wycofała mi jeden i śmiałą sie,ze ona też sie jeszcze nie obudziła.
Ja nie wiem jak przy takim ciązowym mózgu zdałam wszystkie egzaminy w tej sesji
Też wczoraj jadąc z R do Czapur, z kolejnymi torbami rzeczy naszych, patrząc przez okno dojrzałam mamę z córką, która miała plecach, pewnie ze szkoły wracały. I ja do R taka gadka jak my sobie poradzimy, tyle nowych obowiązków, szkoły, książki. -
Czesc dziewczynki
Ja juz po obchodzie i dzis do domku
Jeszcze tylko po drodze bedziemy musieli zachaczyc o chirurgie dopytac kiedy sciagniecie szwowNatka88, Gusiak, Lady Savage, snoopy_etka, sowa28, Misi@, agatka196, SweetCherryPie, alutka, PannaB, justysss, Czarna_88, sweety, Kasiarzynka, .ona., Nancy87, monaaa85, karolcia87, easymum, skabarka lubią tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:Czesc dziewczynki
Ja juz po obchodzie i dzis do domku
Jeszcze tylko po drodze bedziemy musieli zachaczyc o chirurgie dopytac kiedy sciagniecie szwow
Super! Wiedziałam że wyjdziecie szybciutkoteraz będzie juz tylko lepiej
Dominka92 lubi tę wiadomość