X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze w czasie połogu nie można tampona używać mam nadzieje ze nie będzie ciepło bo jak tak to poodpazam sobie całe krocze od tych belli-jeju ale to wielkie

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma widzę cię na fb :)

Sigma lubi tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sigma Cię widzę na fb :)

Sigma lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domyślam się Staraczka :D która to Ty? :D odezwij się:)
    Anulka, Ty też! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę obserwować :D :D

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam, i tak jakoś Cię wyczaję :D :D :D

• moka89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam tych podkładów seni 2 duże paczki, przydadzą się na pewno do przewijania małej poza przewijakiem, uniknę prania wszystkiego w koło ;) Do szpitala brać nie muszę.
    Co do prania, to chyba najpierw będę prać w dzieciowych płynach, a później przerzucę się na proszki sensitive (o ile składowo się czymkolwiek różnią) :)

Wysłałam mężowego po truskawki <3

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:15

l22nhdge5b933eoh.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka padłam jak przeczytałam o tym obgryzaniu paznokci przez dziecko heh dobre juz widzę jak mowie Jagódko a teraz obgryzamy paznokcie tylko yyyyyy ona jeszcze zębów nie będzie miała wiec wersja trudniejsza ją czeka hehe

Anitka201 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka, rozumiem Twoje zdenerwowanie, mój zafundował mi takie 2 tyg temu jak był na wieczorze kawalerskim u kumpla z pracy. mieli jechac na gokarty a później isc na miasto coś wypić i miał po mnie zadzwonić zebym przyjechała po niego. no to myślałam, że tak koło północy zadzwoni, ale położyłąm sie koło 23 bo mnei zmogło, budzę sie 2.30 jego nie ma, telefon milczy, pisze mu sms gdzie jets a On ze na placu Bartosza, nerw mnei złapał, poszłam "spać", z otwartymi oczami, godzina koło 4, pytam kiedy wróci, a On ze za godzine, no to nic czekam aż zadzwoni zebym jechała. godzina 5.30 nie ma go piszę mu sms że to przestaje być smieszne i słysze jego telefon za oknem, patrze, wraca... nie dzwonił po mnie żebym nie musiała sie zrywać i jechać. i jakoś do neigo nie docierało ze i tak nie spałam i tak przez niego, na szczeście był w stanie trzeźwości do przyjecia, zdązył wytrzeźwiec jak wracał godzinę pieszo. w dodatku poszedł przez jakeiś pola i łąki, całe buty mokre, spodnie jak fleja.
    Także męski ród już tak ma.

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka tylko spokojnie, pamiętaj tylko spokój nas uratuję ;) a mąż jełop pewnie teraz jeszcze będzie miał kaca moralnego także jeszcze bardziej pocierpi.. a Ty wszamaj jakieś truskawki bądź lody lub to i to i popraw sobie humor :)

a ja mam nadzieje że truskawki mają naprawkę mało kalorii bo ilość jaką dzisiaj pochłonęłam woła o pomstę do nieba :D

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, wybrałąś oryginalne imię dla dziecka, także łatwo Cie poznać, też Cie widzę ;)
    i nawet mamy wspólnego znajomego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:26

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Sigma, Staraczka, jak juz tam jestescie to co z tym malenstwem?

Dzisiaj był filmik, mamusia mogła go dotknąć w końcu.
    Maluch silny jest, da rradę, karmiony chyba mm bo dziewczyna pokarmu nie ma

aldonaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:19

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Sigma, wybrałąś oryginalne imię dla dziecka, także łatwo Cie poznać, też Cie widzę ;)
    Haha tez po imieniu wpadłam ze to sigma , pokaż sie nam , ja wyszłam z tłumu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    magdalenko - tyle dobrego że Twój przetrzeźwiał jak wracał, a ja takie zwłoki musiałam 50km wieźć i jeszcze oglądać jak (przepraszam za dosłowność) rzyga jak kot u sąsiadów pod żywopłotem ;-/ no nic, pomilczę sobie kilka dni :) to zazwyczaj daje mu do myślenia :) obiadków raczej też nie uświadczy :)
    Ja współczuję, tydzień temu jechałam po ojca jako pasażerka i wyglądał normalnie, nie byl pijany nawet bym nie wpadła na to że pil, jak zaczal gadać to myślałam że szybę będę kolorowac wymiotami :D
    tyle czasu nie piłam piwka to aż odrzuca

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarka jak ja Cie dobrze rozumie ... faceci oni nie zawsze mysla albo po fakcie sa skruszeni .

Ja siedze sobie u rodzicow teraz bo moj maz w pracy od 14
    ale zaraz ide spacerkiem do domu.

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ale ja uwielbiam prasowac. Wiec wszystko prasuje, choc teraz mnie kregoslup boli w trakcie ;)wiec robie to na raty.
    Sigma trzymam kciuki, ja mam egz w sobote te\ ostatni i jakos nie moge sie zmusic by do niego przysiasc, a to dlatego, ze wykladowca powiedzial, ze bedzie bezbolesnie i jakos zmotywowac sie nie moge ;p
    W sumie mam same 5 wiec w razie W sie jakos nie przejmuje, jak dostane gorsza ocene ;)
    Skarbka ja tez jestem zla na mojego, bo wczoraj nie fajnie sie zachowal...caly dzien poza domem, bo ciagle a to musi samochod odebrac, a to cos...wrocil ostatecznie iweczorem i poszedl sie kapac. Z lazienki wyszedl po prawie dwoch godzinach...bo on z tych ktorzy uwielbiaja sie moczyc w wanie...i tak caly dzien z przerwami czekalam na niego...

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    magdalenko - tyle dobrego że Twój przetrzeźwiał jak wracał, a ja takie zwłoki musiałam 50km wieźć i jeszcze oglądać jak (przepraszam za dosłowność) rzyga jak kot u sąsiadów pod żywopłotem ;-/ no nic, pomilczę sobie kilka dni :) to zazwyczaj daje mu do myślenia :) obiadków raczej też nie uświadczy :)

nie zazdroszcze.powiem Ci,ze ja lubię takie milczenie czasem, bo wtedy stara sie jak nigdy. :)

‹‹ 1323 1324 1325 1326 1327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ