Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenkaihelenka wrote:Natka też myślałam o zwykłym proszku ale jakieś mam opory, a nie znam nikogo kto tak prał i mógłby powiedzieć,ze jest ok.
U mnie na szkole rodzenia mówili o praniu w zwykłym proszku, te dla dzieeci dopiero przy alergii lub innych problemach. -
nick nieaktualny
-
Ja to chyba zaraz spać pójdę bo jakiś taki dzień dzisiaj mam
a muszę jeszcze zmyware rozpakowac ach...
-
nick nieaktualny
-
karolcia87 wrote:czy tylko ja nie miałam jeszcze badania obciążenia glukozą? wybieram się w poniedziałek i już mi się niedobrze robi mam nadzieję, że w ciąży jest smaczniejsze niż normalnie
.. całe szczęście mąż będzie mnie wspierał
Ja tez nie mialam. W poniedziałek mam wizyte i wtedy zostanie mi ten zaszczy zapewne przydzielony:/
Marlenak, bedzie dobrze, przyjaciolka jest pod fachowa opieka, nie m innej opcji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:46
-
Czarna_88 wrote:Liczycie ruchy dzieciaczkow tak jak to pisze pod moim suwaczkiem ?
-
nick nieaktualny
-
Czarna_88 wrote:Liczycie ruchy dzieciaczkow tak jak to pisze pod moim suwaczkiem ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:ja nie mam zamiaru dołączać do jakiejś grupy na fb wole mimo wszystko zachować jakąś anonimowość.
Zamówiłam dzisiaj fotelik maxi cosi pebble+baze isofix family fixW końcu podjęłam decyzję i jest radocha
chociaż portfel lżejszy o 1140zł ale uwielbiam coś dla małego kupować
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Mój kochany maluszek też sie ładnie.rusza rozpycha , lekarz nic mi ostatnio nie mówił o liczeniu a sama zapomnialam zapytać. Zapytam teraz jak bbędę 3 lipca
-
nick nieaktualnyKoalka wrote:To tak jak ja
Zamówiłam dzisiaj fotelik maxi cosi pebble+baze isofix family fixW końcu podjęłam decyzję i jest radocha
chociaż portfel lżejszy o 1140zł ale uwielbiam coś dla małego kupować
-
nick nieaktualny
-
Ja należę do grupy ale się nie udzielam. Czasem poczytam jakieś ciekawostki ale to bardziej z nudów.
Skababrka niezłe przeżycia miałaś. Ja na pewno bym się do męża nie odezwała. Dobrze że mój R nie pije- znaczy z dwa razy do roku się napije gdzieś na imprezie typu Sylwester albo Andrzejki. A piwo to tylko owocowe i potrafi stac z 4 miesiące i nabierać mocy w lodówce.
Ruchów tez nie liczę. Mała jak jest aktywna od rana to wariuje cały dzień a jak już z rana leniwa to leniuchuje po mamusi i czasem ją muszę wyzaczepiać.