Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A my właśnie wróciliśmy od lekarza - dzisiaj mieliśmy echo serca. Dla wiadomości tych, którzy nie wierzą, że dziecko się tak mocno obraca, to nasz synek jeszcze we wtorek był ułożony główką w dół, a dzisiaj nóżkami.
Z niepokojących spraw to lekarz wykrył niewielką niedomykalność zastawki trójdzielnej. Do obserwacji w trzecim trymestrze, ale mamy się nie martwić.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycoś mnie boli, kłuje prawy bok, miałam tak w 17 tyg i wylądowałam na patologii z kolka jelitowa,tyle,że wtedy miałąm zaparcia a teraz nie ma z tym problemu. biore no-spe i ide sie połozyć, mam nadzięje ze przejdzie. wziełam 1 tabletke z godzinę temu i przeszło ale na chwile, biore druga i zobaczymy, jak nie przejdzie to szpitalu witaj.tyle,że sama w domu jestem bo mąż na dyżurze... trzymajcie kciuki żeby było dobrze.
-
AniaM wrote:Natka padłam jak przeczytałam o tym obgryzaniu paznokci przez dziecko heh dobre juz widzę jak mowie Jagódko a teraz obgryzamy paznokcie tylko yyyyyy ona jeszcze zębów nie będzie miała wiec wersja trudniejsza ją czeka hehe
-
nick nieaktualnyDawno nie wrzucałam brzuchola, to łapcie:
28+4, 89 kg żywej wagi, orka.
agatka196, aldonaa, Anitka201, Lilla My, Nancy87, snoopy_etka, adzia, Czarna_88, Natka88, Terazsięuda:-), 4me, easymum, skabarka, Gusiak, la_lenka, Wonderland, Dominka92, Lady Savage, karolcia87, Kasiarzynka, bento, Kucykowa, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny