Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to BMI 17 to i tak jest barrrdzo malutko! musisz być mega drobniusieńka
Agatka - ja to marzę o tym, żeby położyć sobie synka obok, położyć się z nim, dać mu cyca albo po prostu patrzeć...pewnie pierwsze dni w ogóle nie będę spała, tylko patrzyla na to cudo
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Hahahahhaa sowa! To takie stare stopki, których nie lubię
ale noszę, bo szkoda wyrzucić, skoro całe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:55
Sigma lubi tę wiadomość
-
Sigma w życiu bym nie powiedziała, ze tyle wazysz...!
Chyba całe te kg poszły w brzuch i cycki... w ogóle w ciąży ta waga jest jakaś taka niewiarygodna
U mnie na liczniku jak dziś weszłam u mamy na wagę (też nie mam u siebie tego urządzenia- postanowiłam nie trzymać w domu rzeczy, które sprawiają mi przykrość ;p ) jest 68... wiec do końca jak zamknę się w 75 to będzie dobrze...
Lilli Woooooow... ile Ty ważyłas?!
Normalnie szokSigma, karolcia87, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha skarpetki
Ja to numer roku zrobiłam przed chwila
Nim poszłam się kompać z 20 min wcześniej założyłam właśnie skarpetki bo mi stopy zmarzły. Zaczynam się rozbierać w łazience i chytam juz za stopę i myślę sobie "po co będę ściągać te skarpetki skoro przed chwila je założyłam".
Już mam wchodzić do wanny i dopiero patrze co ja robię w skarpetkach do wanny?
Sigma, PannaB, Gusiak, Misi@, Mozjaka, Natka88 lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Haha skarpetki
Ja to numer roku zrobiłam przed chwila
Nim poszłam się kompać z 20 min wcześniej założyłam właśnie skarpetki bo mi stopy zmarzły. Zaczynam się rozbierać w łazience i chytam juz za stopę i myślę sobie "po co będę ściągać te skarpetki skoro przed chwila je założyłam".
Już mam wchodzić do wanny i dopiero patrze co ja robię w skarpetkach do wanny?
Dobranoc.agatka196 lubi tę wiadomość
-
Moja mała ma dziś dzień kręcenia, wypinania, gmerania nóżkami i ogólnie sama nie wiem czego jeszcze. Ale jest skrajnie po lewo (a łożysko mam bardziej na prawo). Mam właśnie przykład jak bym odczuwała ciążę gdyby nie łożysko z przodu, masakra, ale różnica!
-
agniesja wrote:Polecam do poczytania blog z analizami składów m.in. proszków i płynów do prania dla dzieci:
http://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.html
Podobno najlepiej w rankingu wychodzą płatki mydlane DzidziuśTylko gdzie je dostać...
-
Witam!!
Pół nocy nie przespalam, a Potem w dzień chodzę nie przytomna.
Chciałam się pochwalić...wkroczylam w III trymestr;)
miłego dnia;)adzia, Misi@, Dżuls, Sigma, Lady Savage, Gusiak, Staraczka23, agatka196, sweety, Natka88, easymum, karolcia87, Wonderland, Kasiarzynka, Czarna_88, przyszła mama, skabarka, kasig lubią tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:Liczycie ruchy dzieciaczkow tak jak to pisze pod moim suwaczkiem ?
Czarna 88 ja liczyłam, do momentu gdy na godzinę moja Zuzia nie zaczęła przekraczać 30teraz piszę tylko na kartce np 12.40 - ruchy.