Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Sigma bardzo ładnie wyglądasz! Nie widać, że 89 na liczniku. To ile od początku ciąży?
bo ja przed ciążą przytyłam i nie ważyłam się wtedy, a u lekarza mnie zważono pierwszy raz w lutym i wtedy miałam 76kg. Ale liczę, że +20 już może być.
Agatka, taka budowa klatki piersiowej niestety. Ale lepsze to, niż 90 kiloWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:20
-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Sigma, Moje wczorajsze zdjecie to 87 kg ! Zaraz Cie dogonie
po Tobie bym w życiu nie powiedziała, że masz 87! Ile na plusie?
p.s. właśnie wpieprzam ptasie mleczko. idę je odnieść do kuchni, bo już przesadzamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:22
-
nick nieaktualnyLilla My wrote:U mnie ostatnio 52 na liczniku i się przeraziłam
u mnie prędzej będzie +52, niż 52tyle ostatnio ważyłam jako dziecko, serio
kurka, my niby jedna "rasa", wszystkie kobiety homo sapiens sapiens, a jednak takie różnice wagowe mamymega zróżnicowanie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Taaa, gorzej jak w poniedzialek na wage u lekarza wejde a tam sie okaze ze to 10 kg to mi sie tylko przysnilo
ja w domu wagi nie mam. Nie chcialam sie dolowac, wiec po porodzie kupie zeby bylo widac jak kg leca w dol.
Przeciez jak bym w domu zobaczyla ze na liczniku 9 dych, to i tak by z tej wagi nic noe zostalo.
Mowie Ci, nie odnos. Zjedz teraz, zeby pozniej nie krzyczalo do Ciebie z kuchni, ze nadal tam jest !zobaczymy co potem, bo noc u mnie długa i pełna notatek
aldonaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyp.s. Czy Wy też macie nagły przypływ jakiś macierzyńskich hormonów?
Wyraźnie już czuję, że ten młody człowiek z brzucha to prawie-noworodek i tak bym go chciała już wyściskać, wycałować i mieć przy sobie z drugiej strony...Koalka, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:p.s. Czy Wy też macie nagły przypływ jakiś macierzyńskich hormonów?
Wyraźnie już czuję, że ten młody człowiek z brzucha to prawie-noworodek i tak bym go chciała już wyściskać, wycałować i mieć przy sobie z drugiej strony...Sigma lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote::OOOOO ile Ty mierzysz?
Równo 150cm - dobrze, że nie 1cm mniej, bo musiałabym teraz w foteliku jeździć autemDżuls, agatka196, easymum, Gusiak, 4me, Anitka201, Natka88, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Sigma ja też bym chciała juz wyściskać i wycałować .
Ja tam ważyć będę się jutro jak R wróci z siłowni i ustawi mi wagę w odpowiednim miejscu. Ale dobre 8kg +
A przed chwila wzięło mnie na wspomnienia i oglądałam zdj z przed 3lat jak ważyłam tyle co Lily 52. I mam cel po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:44
Lilla My lubi tę wiadomość