Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma powodzenia na egzaminie! A za szczotką zajrzyj do lodówki:p Znając nasze roztrzepanie ciążowe może być i tam:D
Dziewczyny, które biorą tardyferon, kiedy go bierzecie? Mi ginekolog kazała pół godziny przed śniadaniem ale najczęściej biorę podczas posiłku grrr. Jakoś nie mogę opanować porannego głoda.Sigma, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
ja przed ślubem samoistnie schudłam - zawsze myślałam, że mnie to nie dotyczy, bo ja w stresie co najwyżej jem, a nie chudnę, a tu magia - jednak faktycznie gdzieś na tydzień-dwa przed ślubem ewidentnie trochę spadłam z wagi. Prawdę mówiąc, to suknia zrobiła się za duża w brzuchu i trzymała się na cyckach i sznurku gorsetu
-
Lilla My wrote:Wiem, że mało, ale ja zaczęłam się odchudzać jak miałam 48kg i przy 42kg już przestałam - po prostu stres i dużo zajęć tuż przed godziną 0 zrobiły swoje. W podróży poślubnej do Grecji nadrobiłam już do tych 42
Lilly wybacz, ale ja nie wiem z czego tu mozna sie odchudzac. Waga 39, 42 to juz lekko traci anoreksja.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Sigma wrote:p.s. Czy Wy też macie nagły przypływ jakiś macierzyńskich hormonów?
Wyraźnie już czuję, że ten młody człowiek z brzucha to prawie-noworodek i tak bym go chciała już wyściskać, wycałować i mieć przy sobie z drugiej strony...Sigma lubi tę wiadomość
-
Prawidłowo wynik AFI powinien mieścić się w przedziale 5-25. Jego wartość zmienia się wraz z wiekiem ciąży, początkowo rośnie, a następnie w ostatnich miesiącach ciąży maleje. Wyniki AFI < 5-6 świadczyć mogą o zbyt małej i potencjalnie szkodliwej dla dziecka ilości płynu owodniowego (sytuację taką nazywa się małowodziem), natomiast powyżej 20-25 o nadmiernej ilości wód płodowych czyli tzw. wielowodziu.
Za: http://www.rodzicpoludzku.pl/Ciaza/Badania-USG-w-czasie-ciazy.htmlNancy87 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Dzień dobry
Sigma powodzenia na egzaminie!
Nancy gratuluję 3 z przodu
Innym dziewczyna gratuluję III trymestru!
Staraczka ja myślę że mała jeszcze sobie śpi. U mnie też jest różnie z tymi ruchami i jak się za bardzo martwię to ja zaczepiam . Wczoraj za to cały dzień była aktywna.
U mnie AFi pisze że w normie. Ale dokładnie ile to nie wiem.Sigma, Nancy87 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23, Lilla My, adzia, Natka88, Misi@, Dominka92, Gusiak, karolcia87, Wonderland, aldonaa, Sigma, Czarna_88, Lady Savage, sweety, 4me, skabarka, bento lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObudziła się, trochę krzyku i szczekanie psa ją obudziło
Jadka na klatce była , teraz policja przyjechała, martwię się aby sasiadce dzieci nie zabrali przez męża tyrana
Zaraz z psem będę szła, gdzie macie zapisany wynik AFI? Zerkne na zdjęcia z usg bo niektóre mają dużo skrótów a inne już nie, może są na nich takie dane.
I jeszcze chciałam zapytać czy tak macie , podnosząc się z łóżka i czasami z fotela mam uczucie w środku jak by szyjka strzeliła, porównam do ludzi którzy strzelają sobie z palców i slychac kości.. Inaczej nie wiem jak wytłumaczyć -
Dzień dobry!
Dzisiaj jak zawsze obudziałm się śpiąc na plecachNa dodatek młoda wstała chyba przede mną i postanowiła się przeciągnąć, bo poczułam rozciąganie się brzucha w poprzek, rozłaził mi się na boki,. Człowiek- guma
Kasiarzynka, Sigma lubią tę wiadomość
-
Widze, ze juz spac nawet nie mozna za długo, bo potem mam kilka stron do nadrobienia;)
Na blogu 'sroka o' sa tez przydatne informacje o chusteczkach wilgotnych i z tego co pamietam, to najlepsze sa te z netto!
U mnie w rossmannie sa platki mydlane:)
U mnie na wadze 72,3kg, od wagi startowej 1,7kg do przodu, z tym ze dopiero jakos od 21tc waga zaczela rosnac. Tez nie lubie tego urządzenia, które sprawia przykrosc, ale moj luby kontroluje/zrzuca swoja mase i kupil taka, z ktorej nie umielismy na poczatku skorzystac!!!
Ja co rano slysze od malza 'rusza się?', odpowiadam 'spi' i szturcham brzuch zeby mala sie powiercila i zawsze uslysze pelne oburzenia 'daj jej spac, jak pójdzie do pracy, to bedzid wstawac'Naiwny, ona juz za kilka miesiecy bedzie 'wstawac'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 09:58
-
hej
ale jestem happy:) nie zjadlam wczoraj tego niby 6 posilku:)nigdy zreszta tak nie jadlam. i cukier na czczo 90. ciesze sie bardzo. dzeki temu z autoamtu po snaidaniu byl 105 a nie jak wczoraj 135! jezeli pare dni to sie potwierdzi to jestem w domu i powtorze w przyszlym tygodniu krzywa cukrowa.
ona rzeczywiscie plus tej diety taki ze waga szalenczo nie rosnie a dziecko napewno lepiej sie rozwija niz jak jadlam duzooo smieciowego jedzenia i slodyczy, co nie znaczy ze nie zjem wcale:)
dżuls u mnie tez z rana i zreszta teraz kopniaki, jednak jest roznica w ruchach, w odczuciach. w tamtej ciazy lozysko z przodu a teraz z tyłu wysoko:)
anitka w końcu coś u Ciebie widac:)
gratuluje III trymestru
dzis zaczynam 27 tydz:)Misi@, Anitka201 lubią tę wiadomość