Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Koalka ja w sumie nie żałuję zakupu..dużo jeździmy i jakoś nie chcę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka. Podobno przy tej bazie fotelik może nawet posłużyć do roku (bo fotelik odsuwasz na bazie isofix od fotela i dziecko ma miejsce na nóżki). My również planujemy drugie dziecko, a później zawsze za jakieś pieniądze można to sprzedać
-
nick nieaktualny2 komentarze i całkiem inne odpowiedzi hehe .
Mi ogólnie wydaje się że jest nisko , muszę lekarza pytać w poniedziałek bo też te strzelanie przy wstawaniu mnie martwi .
wysokość brzucha to świadczy o długości macicy ? Nie rozumiem nic z tego
Myśłam że z podniesionym czy niskim brzuchem to coś w zabobony jest kierunkowane tak jak mówią o krztałcie
A przez te nogi to ja obcasów nie noszę bo wyglądam jak kaczka , jedynie koturny i to też nie wysokie bo wzrostu 178Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 10:59
-
Staraczka23 wrote:2 komentarze i całkiem inne odpowiedzi hehe .
Mi ogólnie wydaje się że jest nisko , muszę lekarza pytać w poniedziałek bo też te strzelanie przy wstawaniu mnie martwi .
wysokość brzucha to świadczy o długości macicy ? Nie rozumiem nic z tego
Myśłam że z podniesionym czy niskim brzuchem to coś w zabobony jest kierunkowane tak jak mówią o krztałcie
A przez te nogi to ja obcasów nie noszę bo wyglądam jak kaczka , jedynie koturny i to też nie wysokie bo wzrostu 178
chyba nie:P bo wczoraj o to pytalam, brzuch mam nisko a macica siega wysoko bo mi lekarz reka pokazal gdzie, w ogole wymacalmi brzuch i stwierdzil ze wszystko prawidlowo -
nick nieaktualnySigma wrote:p.s. Czy Wy też macie nagły przypływ jakiś macierzyńskich hormonów?
Wyraźnie już czuję, że ten młody człowiek z brzucha to prawie-noworodek i tak bym go chciała już wyściskać, wycałować i mieć przy sobie z drugiej strony...Już się nie mogę doczekać kiedy wyściskam,wycałuję itp
Teraz odliczamy,a później to będziemy tęsknić za tym stanem bycia w ciąży i świętym spokojem hehe jak dziecko da nam popalić,to dałybyśmy wszystko żeby tak jeden dzień porządnie się wyspać pewnie
Sigma,Aldonaa,Dżuls i Nancy pewnie jesteście wysokie co?Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:chyba nie:P bo wczoraj o to pytalam, brzuch mam nisko a macica siega wysoko bo mi lekarz reka pokazal gdzie, w ogole wymacalmi brzuch i stwierdzil ze wszystko prawidlowo
Teraz zajarzylam że brzuch opada przed porodem, czyli tak na moje popularnym od wczoraj słowem ' bezmozgowie'na naszym etapie mogło by niepokoić gdyby brzuch był wysoko i ' zaraz' opadł.
-
Koalka wrote:Oczywiście,że mam
Już się nie mogę doczekać kiedy wyściskam,wycałuję itp
Teraz odliczamy,a później to będziemy tęsknić za tym stanem bycia w ciąży i świętym spokojem hehe jak dziecko da nam popalić,to dałybyśmy wszystko żeby tak jeden dzień porządnie się wyspać pewnie
Sigma,Aldonaa,Dżuls i Nancy pewnie jesteście wysokie co?
Całe 167 cm, więc bez szału. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koalka wrote:Najlepiej mój tata wczoraj...mówię mu,że zamówiłam fotelik z bazą i portfel mam lżejszy o 1140zł a on mówi: No,ale na 3-4 lata to pewnie wystarczy co ?
To jeszcze nic. Kolega stwierdził ostatnio, że fotelika nie będzie na razie kupował, bo jak dziecko się urodzi to się weźmie na ręce do auta, a z czasem kupią...Nie wspomnę o reakcji jego żony na te słowa