Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
diatomka wrote:hej
dżuls u mnie tez z rana i zreszta teraz kopniaki, jednak jest roznica w ruchach, w odczuciach. w tamtej ciazy lozysko z przodu a teraz z tyłu wysoko:) -
nick nieaktualnyDzień dobry!
Lady kaftanik będzię piękny
Sigma trzymam kciuki za egzamin i za odnalezienie szczotki
Ja dziś się zważyłam i ważę 71 kg, a przed ciążą ok. 62 więc ok 10 kg na plusie.
Ale wy chyba jesteście wysokie, bo wyglądacie nieziemsko ja mam 167.
Ja już zrobiłam pranie , poprasowałam i teraz zacznę układać w drugiej komodzie...a tak za dwie godzinki musze się przemóc i pouczyć na jutro.
Miłego dnia!.
edit:
A u mnie od wczoraj jest spokój..wczoraj czułam kilka delikatnych ruchów, dziś może dwa razy i ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 10:04
Sigma, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Misi@ - może to na pogodę. Mój się też jednego dnia nie ruszał prawie w ogóle, a na drugi dzień aż mnie brzuch bolał od kopania. Spróbuj go postraszyć lekarzem - u mnie zadziałało, bo w poczekalni się rozruszał
Misi@ lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Nancy87 wrote:Sigma powodzenia na egzaminie! A za szczotką zajrzyj do lodówki:p Znając nasze roztrzepanie ciążowe może być i tam:D
Dziewczyny, które biorą tardyferon, kiedy go bierzecie? Mi ginekolog kazała pół godziny przed śniadaniem ale najczęściej biorę podczas posiłku grrr. Jakoś nie mogę opanować porannego głoda.
Nancy, ja mam brać "do obiadu", podobno tak jest najlepiej przyswajalny i nie daje skutków ubocznych (nudności, wymioty, zaparcia, itd). U mnje na razie bez efektów ubocznych, dobrze toleruję, zobaczymy jak dalej.
A ja mam dzisiaj wizytę, ciekawe ile mała przybrała, ostatnio 3 tygodnie temu ważyła 600g.
Miłego dnia wszystkim! -
Misia u mnie tak jak wczoraj pisałam na wadze 68, a tez mam 167 cm... wiec spokojnie
Sigma... popieram Nancy, proponuje poszukać szczotki w lodówce... bardzo możliwe, ze tam właśnie będzie
Anitka i Ty mi niby nóg zazdrościsz?!
Weeeeeeez... jaką Ty masz figurę... jak tylko urodzisz to nawet ślad po ciąży nie zostanie
Sigma, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a już myślałam, że moja malutka taka mało aktywna ale widzę, że nie tylko ona sobie z mamą w kulki leci i odpoczywa.. co nie zmienia faktu ze i tak jest to stresujące bo wolałabym żeby cały czas dawała o sobie znać
-
Staraczka23 wrote:Aaa chciałam dodać zdjęcia ale robiłam w pionie i Mi przekrecaja
Gdzie je wyprostować?
U mnie skręcanie mebli w pełni, na razie nie do końca mi się jeszcze podoba, ale będziemy walczyć żeby było fajnie.
-
A ja dzisiaj znowu na kontrolę jak co tydzień juz chodzę żeby kontrolować ta szyjkę. Trochę to uciążliwe.ale dzisiaj z miłą chęcią pójdę bo nie dość ze mam te dziwne bóle jak na okres to widzę ze krwinki białe mi podskoczyły do 13,6
może,mam jakieś zakażenie
-
Witam się w 27 tygodniu
założyli mi już ten pessar i po południu do domu, czekam tylko na wypis... już się nie mogę doczekać swojego łóżka...
Kasiarzynka, Natka88, Sigma, Mozjaka, Czarna_88, adzia, Misi@, agatka196, Lady Savage, sweety, easymum, karolcia87, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:te ceny to jakieś kosmiczne są.. u nas fotelik typu nosidło wystarczył do ok. 7-8 mc. potem musieliśmy kupić nowy. według mnie ceny są nie adekwatne do długości użytkowania.
Najlepiej mój tata wczoraj...mówię mu,że zamówiłam fotelik z bazą i portfel mam lżejszy o 1140zł a on mówi: No,ale na 3-4 lata to pewnie wystarczy co ? -
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Jak otworzysz zwykły podgląd w windowsie to na dole masz strzałki do przekręcania. Albo prawy klik na fotce i masz "obróć w prawo/obróć w lewo".
U mnie skręcanie mebli w pełni, na razie nie do końca mi się jeszcze podoba, ale będziemy walczyć żeby było fajnie.
zdjęcie jest proste jak wklejam na hosting żeby dali link do wklejenia na forum , wysyłam im na serwer proste a oni mi pokazują krzywe wrrr -
Koalka wrote:Niestety też tak sądzę..a my jeszcze wszystko póki co kupujemy nowe,nic używanego nawet od rodziny czy znajomych nie dostaliśmy,więc na prawdę wydatki są przerażające.Tylko się pocieszam,że to nasze 1 dziecko,więc mam nadzieje że większość rzeczy przyda się również dla drugiego.Dlatego wolę kupić porządny nowy fotelik z bazą,która jest bezpieczniejsza i wygodniejsza(chociaż też ubolewam,że za tą kase tak krótko posłuży fotel)bo mam nadzieje,że synek wyrośnie,ale za jakiś czas może dla siostry/brata będzie
Najlepiej mój tata wczoraj...mówię mu,że zamówiłam fotelik z bazą i portfel mam lżejszy o 1140zł a on mówi: No,ale na 3-4 lata to pewnie wystarczy co ?
hehe niezle:P -
nick nieaktualnyno w końcu , wystarczyło usiąść do laptopa a nie trenowac zajoba na telefonie
ciążowym sposobem moje boczki ukazały światło dzienne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f32d437342b.jpg
a teraz pytanie czy ten brzuch jest nisko ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a6de2296180.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 10:52
Anitka201, Gusiak, Natka88, Sigma, Czarna_88, Lilla My, agatka196, Lady Savage, sweety, karolcia87, bento lubią tę wiadomość