Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym chciała rodzić w drugiej połowie sierpnia (od 14 sierpnia ciąża donoszona). Mam wrażenie, że końcówka będzie najtrudniejsza, do tego im dłużej tym większy strach, że coś może iść źle, dzieciak większy więc rodzić trudniej itp.
Dziś obleciałam wszystkie sklepy w okolicy w poszukiwaniu świecących gwiazdek na ścianę. Znalazłam tylko jedne, ale są w paskudnym korze, jakieś zielonkawe i chyba nie do użyciaEch, trzeba będzie przez internet zamówić, a już się doczekać nie mogę aż pokój będzie gotowy.
-
Ja dzien przed szpitalem mialam jakos 3,5-3,7 a teraz 1,8 :-(czyli tydzien czasu i 2 cm poszlo.
Mam nadzieje ze ten pessar i lezenie pomoze, we wtorek ide na kontrole i oby juz nie bylo coraz mniej. Moglaby sie nawet troszke wydluzyc bo ponoc jest taka mozliwosc -
la_lenka wrote:
Dziś obleciałam wszystkie sklepy w okolicy w poszukiwaniu świecących gwiazdek na ścianę. Znalazłam tylko jedne, ale są w paskudnym korze, jakieś zielonkawe i chyba nie do użyciaEch, trzeba będzie przez internet zamówić, a już się doczekać nie mogę aż pokój będzie gotowy.
my kiedyś kupiliśmy takie gwiazdki w carrefour i leroy merlin - mamy białe, nie zielone, ogólnie dają fajny efekt, młody ma na suficiewieczorem można leżeć na dywanie i patrzeć w gwiazdy
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
A przed chwilą dzwoniła do macie mamusia że ttatuś robi bogracz
z kluseczkami mniam
to się objemy wieczorem
skabarka lubi tę wiadomość
-
.ona. niestety jak się mieszka w pipidowku to o takich sklepach można pomarzyć.
Na razie znalazłam gwiazdki w Empiku, chyba zamówię to mąż odbierze kiedyś po pracy. Kupiłam ikeowa lampkę księżyc i wymyśliłam sobie, ze wkoło dam kilka gwiazdek i najchętniej chciałabym już, natychmiast -
Gusiak wrote:Czarna co to jest 'bogracz'?
Czarna_88, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
adzia wrote:Gusiak najlepsza potrawa węgierska. Robi się ją z mięsa wołowego papryki, ja osobiście dodaję ogórki. I najlepiej smakują z kluseczkami. Ja robię takie jak kluski śląskie tylko bardzo malutkie.
Pierwsze słyszę, ale brzmi tak jakby było pyszne...
Może mi któraś podać jakiś sprawdzony przepis... proszę, proszę, proszę, pliiiiiiis! -
PannaB wrote:zezarlam pol miski czeresni oj jak mi dobrze:P a dzis jestem słomiana wdowa bo maz na wieczorze kawalerskim
Ty czereśnie a ja 5 nektarynkę zjadłam, wczoraj jak kupiłam sobie 8 nektarynek to zjadłam z tego 7, wiem że słodka mama nie powinna tyle jeść owoców,ale mam takie parcie na nektarynki, i o dziwno mój glukometr nie przekracza 110