Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaviscon właśnie poleciła mi znajoma mama, byłam przed chwilą w aptece, kupiłam - faktycznie pomaga. Nie całkiem, ale też mało wzięłam. Jest lepiej
chociaż faktycznie miętowy smak na zgagę to trochę kiepski pomysł, w pierwszym odczuciu pali jeszcze mocniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 16:59
-
agatka196 wrote:Gusiak napisałam Ci wiadomość na priv jak byś mogła odczytać
Ju
przeczytałam i odpisałam... nie było mnie wcześniej pod telefonem
Byłam odebrać ciuszki... mam trzy spore kartony, az się nie spodziewalam ze tego będzie az tyle
na szybkości zobaczyłam ze jest ok.10 par bucikow... spiworek, mnóstwo sukieneczek i bluzeczek
Będę jutro miała co robićCzarna_88, agatka196, adzia, kasig, skabarka lubią tę wiadomość
-
Staraczka jeśli chcesz odżywic włosy to faktycznie polecam olejowie, aczkolwiek nałożenie olejku przed rozjasnianiem ... nie jestem przekonana czy to dobry pomysł... wydaje mi się, ze farba może Ci złapać jakoś inaczej czy coś tego typu... ja w kazdym razie by nie ryzykowala
Jak wrócę do domu napisze Ci nazwę świetnego olejku, który baaaardzo odzywa moje włosy... nakładam raz na dwa tygodnie na 2-3 godzinki i włosy wyglądają o niebo zdrowiej, przy czym sa jeszcze mile i sprężyste a dotyku -
NO TO TERAZ TESCIOWA MNIE ZASZOKOWAŁA BO JAK JEJ POWIEDZIALAM ZE CUKIER Z RANA MAM 50 A PO POSIŁKCH 80 TO POWIEDZIAŁA ZE TAK JEST BO MIERZY CUKIER BABCI I ONA TEZ TAK MA. I TYLKO SIE CIESZYC I ZE NIE MAM CO GLUKMTRU ZMIENIAĆ. A CZY KTÓRAS ,,ZDROWA'' DZIEWCZYNA MIERZYŁA SOBIE CUKIER PO POSIŁKU ????
-
AniaM u mnie cukier jest niski i nie raz po posiłkach spadał mi nawet do 40... wyszło na to, ze mogę mieć niedocukrzenie i powinnam się pilnować z jedzeniem... tzn. Stosować dietę cukrzycowa... także z jednej strony fajnie mieć cukier niski, ale z drugiej strony nie zawsze jest to takie dobre...
-
PannaB bardzo mi przykro:( Babcia patrzy na Was z góry...
Dziewczyny z Jeleniej jak byście szukały barletty, riko nano i innych wózków to polecam sklep w Lubaniu. Dzisiaj byliśmy z mężem i już całkiem zgłupiałam. Riko nano czy adamex barletta? W tym tygodniu mamy oglądać tam riko nano, bo akurat się wyprzedało w sobotę. Co do adamexa barletty, to wzór jaki nas interesuje by był dopiero na połowę sierpnia, dlatego jak coś to zamówimy z Internetu.
Mężu bardziej chyba przekonany do barletty, a ja już nic nie wiem.agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Nancy, z tego co patrzyłam na specyfikację riko i barletty, to barletta odpowiada rico brano ecco - też ma podwójne amortyzatory.
Tak wiem, wiem:D Riko brano ecco już w ogóle odrzuciłam, bo całkowicie zgłupieję hehe.
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:PannaB bardzo mi przykro:( Babcia patrzy na Was z góry...
Dziewczyny z Jeleniej jak byście szukały barletty, riko nano i innych wózków to polecam sklep w Lubaniu. Dzisiaj byliśmy z mężem i już całkiem zgłupiałam. Riko nano czy adamex barletta? W tym tygodniu mamy oglądać tam riko nano, bo akurat się wyprzedało w sobotę. Co do adamexa barletty, to wzór jaki nas interesuje by był dopiero na połowę sierpnia, dlatego jak coś to zamówimy z Internetu.
Mężu bardziej chyba przekonany do barletty, a ja już nic nie wiem.
a są opcje z rico nano 2w1? bez fotelika? bo wolałabym lepszy fotelik..i jak z ceną riko nano? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny