X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dziękuje :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jezu dziewczyny! zaszalalam i pierwszy raz po operacji zjadlam cos tresciwszego.. kebaba czekoladowego :D boskie ! z czekolada,budyniem,owocami,bita smietana,polewa.. a teraz ledwo zyje po tym i mam nadzieje ze nie bede cierpiec :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kebab czekoladowy :D
    Gdybyś nie wymienila co w nim to myślała bym ze standardowy plus czekolada :D :D

Ja miałam parcie na pomidorową, wciagnelam 3 miski czekam aż mój wróci z pracy i zjem z nim powiem że nie jadłam :D :D

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuu ! wyobrazilam sobie kebaba z miesem i czekolada :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    fuu ! wyobrazilam sobie kebaba z miesem i czekolada :D
    Buhehehe :D
    Ja to samo

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak napisałam Ci wiadomość na priv jak byś mogła odczytać :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też pomyslałam o kebabie z mięcem i czekoladą:) ale co tam, kobiecie w ciązy wszystko wolno :P

ja zmykam niedługo na szkołę rodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkie leżaczki-bujaczki choćby grały, same bujały i puszczały bańki mydlane są dla dzieci powyżej 3 mca życia (a i tak nie są obojętne dla kręgosłupa i nie powinno dziecko za długo w tym leżeć, jeśli już musi) :-) producent oczywiście tego nie powie, bo chce sprzedać towar, ale zapytajcie kogokolwiek doświadczonego ;-) wyjątkiem są takie leżaczki, które się rozkładają całkiem na płasko, jak właśnie tiny love, aczkolwiek nadal nie jest to to samo dla kręgosłupa co porządny materacyk.

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jedziemy po mebelki dla małego :-)

easymum, nick nieaktualny, Lady Savage, Gusiak, sweety, eM lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wonderland wrote:
    Wonderland super dzięki za linka :) Ja wlasnie w coś takiego będę celować. Widziałam na żywo (tylko, że bez pozycji leżącej)- jeśli dziecko polubi to naprawdę odciąga kręgosłup mamy.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam włosy farbowac, jak wiadomo lepiej na tłustych bo się farba przyjmie i ich nie zniszczy, mogę osZukać i sama je natłuścić oliwka?

• 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    My mieliśmy (i nadal mamy) tego typu:
    http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/419/hustawka-elektryczna-fisher-price.html

Tylko inny kolor i wzór ;) i powiem szczerze, że u nas się bardzo sprawdził. Syn od 2 miesiąca lubił bujaczek ;), potem dosięgał zabawek, ktore wiszą na pałąku, do jedzenia/karmienia (gdy jeszcze na krzesełko był za mały, bo jeszcze nie siedział sam) kolejna fajna funkcja - bujaczek zdejmuje się z tych bocznych pałąków i rozkłada, żeby była pozycja półleżąca. Zaś od roku do ok. 3 lat służyła nam ostatnia opcja, czyli sam bujaczek :) -> widzę, że poniżej są zdjęcia, to możesz zobaczyć o czym mówię :)
    Ja szukałam akurat czegoś, żeby służyło nie na chwilę, ale na dłuższy czas.

.ona. dzięki zapisuję sobie na listę, z której będę wybierać bujaczek :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:24

• 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie robię listę dla maluszka- co potrzebuję do kąpieli, pielęgnacji itp. itd.
    Tak się zastanawiałam czy do kąpieli brać od razu jakieś hiper duper kosmetyki, czy odpuścić i zacząć od zwykłych. Doszłam do wniosku, że zwykłe- jak będzie problem ze skórą wyślę chłopa do najbliższej apteki po coś lepszego.

Na znanym już nam blogu laska poleca Rosmanna babydream więc chyba pójdę w jedną butelkę na próbę. Swoją drogą ja nie wiem czy ona tak kocha tego rosmanna czy rzeczywiście te tanie kosmetyki z ich serii są takie dobre ;) To już, któryś raz gdy zachwala coś z serii baby dream ;) no ale sprawdzę sprawdzę ;)

Jakby kogoś interesowało wrzucam linka

http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    pierwsze słyszę :D ja farbuję na normalnych (np umytych dzień wcześniej) i ładne się wszystko trzyma... nie mam pojęcia skąd wzięłaś tego newsa ale jak dla mnie trąci absurdem ;) nic z włosami nie rób, tylko normalnie pofarbuj i tyle ;)
    hehehe zdecydowanie się zgadzam- ja zawsze farbuję na czystych.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaliczyłam ostatni egzamin, teraz tylko 9 lipca obrona :) Poza tym ale się zestresowałam, że telefon zgubiłam lub ktoś mi ukradł chwile grozy miałam i się zestresowałam, a ja ciamajda telefonu zapomniałam z auta, a myślałam, że używałam go w szkole. Co do seksu :) u nas jest raz na tydzień, dwa , moje libido spadło, a poza tym po przytulaniu się strasznie boli mnie dół brzucha no i niewygodnie już w różnych pozycjach. Ostatnio strasznie boli mnie coś w pochwie, szyjce, nie mogę siedzieć takie dziwne uczucie i już nie wiem jak mam sobie radzić od dwóch dni. Was nadrobić, to trzeba dwóch godzin :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Wonderland Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Na znanym już nam blogu laska poleca Rosmanna babydream więc chyba pójdę w jedną butelkę na próbę. Swoją drogą ja nie wiem czy ona tak kocha tego rosmanna czy rzeczywiście te tanie kosmetyki z ich serii są takie dobre ;) To już, któryś raz gdy zachwala coś z serii baby dream ;) no ale sprawdzę sprawdzę ;)

Jakby kogoś interesowało wrzucam linka

http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html

Troszkę znam się na składach i rzeczywiście ona poleca te kosmetyki, bo mają naprawdę super składy, zdecydowanie lepsze niż niejedne kosmetyki, za które trzeba zapłacić z 5 razy tyle ;)

4me lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • adzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dziewczyny, ratunku, zgaga... Co robić? rennie pomaga?
    Mleko pomaga tylko na chwilę...

Sigma mi pomaga mleczko Gaviscon.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tej niebieskiej serii do mycia z Rossmanna sama używam od dawna, w ciąży to właściwie wyłącznie tego. Zaczęłam używać jako mydła do rąk, bo mam jakieś dziwne problemy z palcem (potrafi pękać i oblazic do golego miecha). Ale polubiłam i do mycia całego ciała. Z małą się też podzielę. ;)

4me lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo u mnie inna bajk,, mam grube i przesuszone jak im na świeże zafunduje farbę to mi się pokrusza, w ciąży wgl coś farb nie przyjmują bez amoniaku, z amoniakiem już lepiej.
    A włosy chce rozjaśnić :)

‹‹ 1364 1365 1366 1367 1368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ