Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
o jezu dziewczyny! zaszalalam i pierwszy raz po operacji zjadlam cos tresciwszego.. kebaba czekoladowego
boskie ! z czekolada,budyniem,owocami,bita smietana,polewa.. a teraz ledwo zyje po tym i mam nadzieje ze nie bede cierpiec
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wszystkie leżaczki-bujaczki choćby grały, same bujały i puszczały bańki mydlane są dla dzieci powyżej 3 mca życia (a i tak nie są obojętne dla kręgosłupa i nie powinno dziecko za długo w tym leżeć, jeśli już musi)
producent oczywiście tego nie powie, bo chce sprzedać towar, ale zapytajcie kogokolwiek doświadczonego
wyjątkiem są takie leżaczki, które się rozkładają całkiem na płasko, jak właśnie tiny love, aczkolwiek nadal nie jest to to samo dla kręgosłupa co porządny materacyk.
-
No to jedziemy po mebelki dla małego
easymum, Sigma, Lady Savage, Gusiak, sweety, eM lubią tę wiadomość
-
Wonderland wrote:Znalazłam coś takiego, więc chyba się da
https://www.mall.pl/lezaczki-bujaczki/kinderkraft-hustawka-easy-swing-blue
Ja wlasnie w coś takiego będę celować. Widziałam na żywo (tylko, że bez pozycji leżącej)- jeśli dziecko polubi to naprawdę odciąga kręgosłup mamy.
-
nick nieaktualny
-
.ona. wrote:My mieliśmy (i nadal mamy) tego typu:
http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/419/hustawka-elektryczna-fisher-price.html
Tylko inny kolor i wzóri powiem szczerze, że u nas się bardzo sprawdził. Syn od 2 miesiąca lubił bujaczek
, potem dosięgał zabawek, ktore wiszą na pałąku, do jedzenia/karmienia (gdy jeszcze na krzesełko był za mały, bo jeszcze nie siedział sam) kolejna fajna funkcja - bujaczek zdejmuje się z tych bocznych pałąków i rozkłada, żeby była pozycja półleżąca. Zaś od roku do ok. 3 lat służyła nam ostatnia opcja, czyli sam bujaczek
-> widzę, że poniżej są zdjęcia, to możesz zobaczyć o czym mówię
Ja szukałam akurat czegoś, żeby służyło nie na chwilę, ale na dłuższy czas.
.ona. dzięki zapisuję sobie na listę, z której będę wybierać bujaczek
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie robię listę dla maluszka- co potrzebuję do kąpieli, pielęgnacji itp. itd.
Tak się zastanawiałam czy do kąpieli brać od razu jakieś hiper duper kosmetyki, czy odpuścić i zacząć od zwykłych. Doszłam do wniosku, że zwykłe- jak będzie problem ze skórą wyślę chłopa do najbliższej apteki po coś lepszego.
Na znanym już nam blogu laska poleca Rosmanna babydream więc chyba pójdę w jedną butelkę na próbę. Swoją drogą ja nie wiem czy ona tak kocha tego rosmanna czy rzeczywiście te tanie kosmetyki z ich serii są takie dobreTo już, któryś raz gdy zachwala coś z serii baby dream
no ale sprawdzę sprawdzę
Jakby kogoś interesowało wrzucam linka
http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html
-
skabarka wrote:pierwsze słyszę
ja farbuję na normalnych (np umytych dzień wcześniej) i ładne się wszystko trzyma... nie mam pojęcia skąd wzięłaś tego newsa ale jak dla mnie trąci absurdem
nic z włosami nie rób, tylko normalnie pofarbuj i tyle
-
Zaliczyłam ostatni egzamin, teraz tylko 9 lipca obrona
Poza tym ale się zestresowałam, że telefon zgubiłam lub ktoś mi ukradł chwile grozy miałam i się zestresowałam, a ja ciamajda telefonu zapomniałam z auta, a myślałam, że używałam go w szkole. Co do seksu
u nas jest raz na tydzień, dwa , moje libido spadło, a poza tym po przytulaniu się strasznie boli mnie dół brzucha no i niewygodnie już w różnych pozycjach. Ostatnio strasznie boli mnie coś w pochwie, szyjce, nie mogę siedzieć takie dziwne uczucie i już nie wiem jak mam sobie radzić od dwóch dni. Was nadrobić, to trzeba dwóch godzin
-
4me wrote:Na znanym już nam blogu laska poleca Rosmanna babydream więc chyba pójdę w jedną butelkę na próbę. Swoją drogą ja nie wiem czy ona tak kocha tego rosmanna czy rzeczywiście te tanie kosmetyki z ich serii są takie dobre
To już, któryś raz gdy zachwala coś z serii baby dream
no ale sprawdzę sprawdzę
Jakby kogoś interesowało wrzucam linka
http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html
Troszkę znam się na składach i rzeczywiście ona poleca te kosmetyki, bo mają naprawdę super składy, zdecydowanie lepsze niż niejedne kosmetyki, za które trzeba zapłacić z 5 razy tyle4me lubi tę wiadomość
-
Tej niebieskiej serii do mycia z Rossmanna sama używam od dawna, w ciąży to właściwie wyłącznie tego. Zaczęłam używać jako mydła do rąk, bo mam jakieś dziwne problemy z palcem (potrafi pękać i oblazic do golego miecha). Ale polubiłam i do mycia całego ciała. Z małą się też podzielę.
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny