X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dziękuje :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jezu dziewczyny! zaszalalam i pierwszy raz po operacji zjadlam cos tresciwszego.. kebaba czekoladowego :D boskie ! z czekolada,budyniem,owocami,bita smietana,polewa.. a teraz ledwo zyje po tym i mam nadzieje ze nie bede cierpiec :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kebab czekoladowy :D
    Gdybyś nie wymienila co w nim to myślała bym ze standardowy plus czekolada :D :D

Ja miałam parcie na pomidorową, wciagnelam 3 miski czekam aż mój wróci z pracy i zjem z nim powiem że nie jadłam :D :D

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuu ! wyobrazilam sobie kebaba z miesem i czekolada :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    fuu ! wyobrazilam sobie kebaba z miesem i czekolada :D
    Buhehehe :D
    Ja to samo

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak napisałam Ci wiadomość na priv jak byś mogła odczytać :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też pomyslałam o kebabie z mięcem i czekoladą:) ale co tam, kobiecie w ciązy wszystko wolno :P

ja zmykam niedługo na szkołę rodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkie leżaczki-bujaczki choćby grały, same bujały i puszczały bańki mydlane są dla dzieci powyżej 3 mca życia (a i tak nie są obojętne dla kręgosłupa i nie powinno dziecko za długo w tym leżeć, jeśli już musi) :-) producent oczywiście tego nie powie, bo chce sprzedać towar, ale zapytajcie kogokolwiek doświadczonego ;-) wyjątkiem są takie leżaczki, które się rozkładają całkiem na płasko, jak właśnie tiny love, aczkolwiek nadal nie jest to to samo dla kręgosłupa co porządny materacyk.

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jedziemy po mebelki dla małego :-)

easymum, Sigma, Lady Savage, Gusiak, sweety, eM lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wonderland wrote:
    Wonderland super dzięki za linka :) Ja wlasnie w coś takiego będę celować. Widziałam na żywo (tylko, że bez pozycji leżącej)- jeśli dziecko polubi to naprawdę odciąga kręgosłup mamy.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam włosy farbowac, jak wiadomo lepiej na tłustych bo się farba przyjmie i ich nie zniszczy, mogę osZukać i sama je natłuścić oliwka?

• 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    My mieliśmy (i nadal mamy) tego typu:
    http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/419/hustawka-elektryczna-fisher-price.html

Tylko inny kolor i wzór ;) i powiem szczerze, że u nas się bardzo sprawdził. Syn od 2 miesiąca lubił bujaczek ;), potem dosięgał zabawek, ktore wiszą na pałąku, do jedzenia/karmienia (gdy jeszcze na krzesełko był za mały, bo jeszcze nie siedział sam) kolejna fajna funkcja - bujaczek zdejmuje się z tych bocznych pałąków i rozkłada, żeby była pozycja półleżąca. Zaś od roku do ok. 3 lat służyła nam ostatnia opcja, czyli sam bujaczek :) -> widzę, że poniżej są zdjęcia, to możesz zobaczyć o czym mówię :)
    Ja szukałam akurat czegoś, żeby służyło nie na chwilę, ale na dłuższy czas.

.ona. dzięki zapisuję sobie na listę, z której będę wybierać bujaczek :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:24

• 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie robię listę dla maluszka- co potrzebuję do kąpieli, pielęgnacji itp. itd.
    Tak się zastanawiałam czy do kąpieli brać od razu jakieś hiper duper kosmetyki, czy odpuścić i zacząć od zwykłych. Doszłam do wniosku, że zwykłe- jak będzie problem ze skórą wyślę chłopa do najbliższej apteki po coś lepszego.

Na znanym już nam blogu laska poleca Rosmanna babydream więc chyba pójdę w jedną butelkę na próbę. Swoją drogą ja nie wiem czy ona tak kocha tego rosmanna czy rzeczywiście te tanie kosmetyki z ich serii są takie dobre ;) To już, któryś raz gdy zachwala coś z serii baby dream ;) no ale sprawdzę sprawdzę ;)

Jakby kogoś interesowało wrzucam linka

http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    pierwsze słyszę :D ja farbuję na normalnych (np umytych dzień wcześniej) i ładne się wszystko trzyma... nie mam pojęcia skąd wzięłaś tego newsa ale jak dla mnie trąci absurdem ;) nic z włosami nie rób, tylko normalnie pofarbuj i tyle ;)
    hehehe zdecydowanie się zgadzam- ja zawsze farbuję na czystych.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaliczyłam ostatni egzamin, teraz tylko 9 lipca obrona :) Poza tym ale się zestresowałam, że telefon zgubiłam lub ktoś mi ukradł chwile grozy miałam i się zestresowałam, a ja ciamajda telefonu zapomniałam z auta, a myślałam, że używałam go w szkole. Co do seksu :) u nas jest raz na tydzień, dwa , moje libido spadło, a poza tym po przytulaniu się strasznie boli mnie dół brzucha no i niewygodnie już w różnych pozycjach. Ostatnio strasznie boli mnie coś w pochwie, szyjce, nie mogę siedzieć takie dziwne uczucie i już nie wiem jak mam sobie radzić od dwóch dni. Was nadrobić, to trzeba dwóch godzin :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Wonderland Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Na znanym już nam blogu laska poleca Rosmanna babydream więc chyba pójdę w jedną butelkę na próbę. Swoją drogą ja nie wiem czy ona tak kocha tego rosmanna czy rzeczywiście te tanie kosmetyki z ich serii są takie dobre ;) To już, któryś raz gdy zachwala coś z serii baby dream ;) no ale sprawdzę sprawdzę ;)

Jakby kogoś interesowało wrzucam linka

http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html

Troszkę znam się na składach i rzeczywiście ona poleca te kosmetyki, bo mają naprawdę super składy, zdecydowanie lepsze niż niejedne kosmetyki, za które trzeba zapłacić z 5 razy tyle ;)

4me lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • adzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dziewczyny, ratunku, zgaga... Co robić? rennie pomaga?
    Mleko pomaga tylko na chwilę...

Sigma mi pomaga mleczko Gaviscon.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tej niebieskiej serii do mycia z Rossmanna sama używam od dawna, w ciąży to właściwie wyłącznie tego. Zaczęłam używać jako mydła do rąk, bo mam jakieś dziwne problemy z palcem (potrafi pękać i oblazic do golego miecha). Ale polubiłam i do mycia całego ciała. Z małą się też podzielę. ;)

4me lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo u mnie inna bajk,, mam grube i przesuszone jak im na świeże zafunduje farbę to mi się pokrusza, w ciąży wgl coś farb nie przyjmują bez amoniaku, z amoniakiem już lepiej.
    A włosy chce rozjaśnić :)

‹‹ 1364 1365 1366 1367 1368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ