Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ee a ja myslalam ze jutro mam do gina a to 30 dopiero, eh jak ja wytrzymam
a chcialam szyjke skontrolowac,ale
polozna dzis stwierdzila zeby juz poczekac ten tydzien jak dobrze sie czuje bo skoro mam pessar to w razie gdyby cos sie dzialo (tfu tfu tfu) to bede czuc . Ale pewnie nie wytrzymam i jutro zadzwonie umowie sie prywatnie do mojego gina jeszcze w tym tyg
aaa i w piatek czeka mnie ta nieszczesna glukoza, ale przynajmniej bede ja znosic w domu a nie gdzies w laboratorium -
Dzięki Nancy za info.
Skabarka dobrze że waga stoi a mała się dobrze rozwija, jeszcze troszkę czasu jest do końca i zdążysz przytyć. Nic nas nie ominie
A ja siedzę i się nudzę. R poszedł na trening a ja nie wiem co mam z sobą zrobić. Niby mam robotę ale mi się nie chce. Chyba słońca mi brakuje
Staraczka ja słyszałam że na nie umytych włosach najlepiej farba chyta ale by specjalnie olejkiem smarować to nie. Ja zresztą chodzę do fryzjera więc sama nie farbuje tym bardziej rozjasniać.
skabarka lubi tę wiadomość
-
Mebelki kupione będą w czwartek
a my teraz w MC i zajadam lody z karmelem i z frytasami
mniam
Sigma, Gusiak, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Moja waga leci do góry jak oszalała....niby waże i tak kg mniej jak na początku ciązy ale w sumie w pierwszych miesiacach zjechałam 6 kg a teraz 5 przytyłam...boje sie tego co będzie...przed zajsciem w ciąże zrzucilam prawie 30 kg i boje sie ,abym tego nie nadrobiła bo okupiłam to ciężką pracą :)A w ciąży sobie pozwalam na to czego bym nie zjadła wcześniej bo mam mega smaki..nie mówie o pizzy czy coś w tym stylu bo to wogule niewchodzi w gre..raczej o jakimś wafelku...Ajć ciekawa jestem ile na chwila obecną waży "ciąża" chodzi mi o dzidziusia z wodami płodowymi,łozyskiem ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:
Staraczka ja słyszałam że na nie umytych włosach najlepiej farba chyta ale by specjalnie olejkiem smarować to nie. Ja zresztą chodzę do fryzjera więc sama nie farbuje tym bardziej rozjasniać.
Z tym że to nie bedzie rozjasniacz a farba blond
chciałam sztucznie otluscic ale zaczekam do jutra bo wczoraj były umyte
Jak wyjdzie tak wyjdzie
-
Ja się znowu boję zważyć, może nie być ciekawie.
Poza tym i mi poszło mi w biodra. I to tak nagle. Przestałam zakładać jeansy, bo było gorąco, dosłownie na kilka dni. I jak się znowu ochłodziło to już duże ups - w udach ciasno, w biodrach ciasno. Miarka pokazuje plus 4cm w biodrach. Za bardzo nie widzę, żeby to było sadełko, może mi się w końcu kości zaczęły rozłazić? -
Ale jeżeli wdała się jakaś infekcja to idź do lekarza bo maść tylko delikatnie zaleczy pieczenie a "grzybki" i tak się mogą rozwinąć. Ja tak zaleczyłam maścią Pimafucin a w szpitalu wyszły w posiewie cuda nie widy. I dopiero globulkami mi to wyleczyli. A maść kazał mieć na w razie W ale koniecznie zaraz się do niego zgłosić po lek.
-
Staraczka23 wrote:Z tym że to nie bedzie rozjasniacz a farba blond
chciałam sztucznie otluscic ale zaczekam do jutra bo wczoraj były umyte
Jak wyjdzie tak wyjdzie
ja farbuje farbą color mask perłowy blond i zawsze staram się na nieumytych włosach a jak muusze pilnie a mam umyte to je natłuszczam przed farbowaniem olejkiem arganowymprzy farbowaniu na takie jasne kolory sebum chroni wlosy, wiec polecam
-
agatka196 wrote:Ale jeżeli wdała się jakaś infekcja to idź do lekarza bo maść tylko delikatnie zaleczy pieczenie a "grzybki" i tak się mogą rozwinąć. Ja tak zaleczyłam maścią Pimafucin a w szpitalu wyszły w posiewie cuda nie widy. I dopiero globulkami mi to wyleczyli. A maść kazał mieć na w razie W ale koniecznie zaraz się do niego zgłosić po lek.
Tylko, że mnie nic nie piecze, tylko boli tak dziwnie w środku, a prywatnie do lekarza mnie niestety nie staćwięc muszę czekać do 15 lipca, na razie używam tormentiolu, bo lekarz mi pozwolił, jak ostatnio pytałam.
-
agatka196 wrote:Anulka ale on przecież przyjmuje w przychodni w szpitalu i chyba nie ma problemu by się dostać do niego? O Tormentiolu nie słyszałam.
Właśnie nastąpił pierwszy wyciek siary!
No właśnie w szpitalu jestem na 15 do niego zarejstrowana, a problem jest ma dużo pacjentek i jak bym chciała na już, to nie ma miejsc, a te w rejstracji to wredne baby -
nick nieaktualnyMadziaRatMed wrote:ja farbuje farbą color mask perłowy blond i zawsze staram się na nieumytych włosach a jak muusze pilnie a mam umyte to je natłuszczam przed farbowaniem olejkiem arganowym
przy farbowaniu na takie jasne kolory sebum chroni wlosy, wiec polecam
z olejków mam jeszcze serum z avonu do włosów.
Ten blond pokrywa u ciebie ciemny odrost?
Jutro pokaże jakie mam teraz, wydaje mi się ze będą konieczne dwie farby