Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.ona. wrote:Obiło mi się o uszy (na forum sierpniówek , że skarpetki L'Biotica w ciązy można stosować. Nie wiem, nie stosowałam, dla mnie w ogóle takie skarpetki to 'nowość'
.
Zwykłe kremy to ja też stosuję, tylko właśnie nic nie dają.
-
Malutka dobiła do kilograma i nadal jest dziewuszka, rośnie pięknie i wszystkie przepływy ma tak jak trzeba
a ginekolog mnie tylko przepytała i stwierdziła, ze nie ma po co badać. Tak wiec nadal u ginekologa de facto nie byłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 22:46
Czarna_88, Kasiarzynka, skabarka, Gusiak, 4me, Dominka92, Natka88, sweety, agatka196, Sigma, Misi@, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Wstyd przyznać ale nigdy nie byłam i mam jakieś opory
Nawet do fryzjera nie lubię chodzić, strasznie mnie krępuje jak ktoś coś przy mnie robi. Wolałabym sama.
Poza tym obecnie nadal nie wiadomo co wyjdzie z pracą mojego męża, cały czas są tam jakieś ruchawki, nadal pewności nie ma, że go nie zwolnia, więc wydatki ograniczam tylko do planu minimum.
Co do robienia- jak Pani mi te stopy robila to ja sie czułam meeeega dziwnie- ja z gazetka a one gdzies tam u much stopa jak mi jezdzila polerką po podeszwie to sie zaslanialam gazeta ze śmiechu
-
Widzę że nie tylko ja dzisiaj spać nie mogę hehe
No to dzień dobry z rana
ja od 4 rano walczyłam żeby nie wstać i pączka nie zjeść ale już nie wytrzymałam i punkt 6 weszłam do kuchni i zajadam pączka hahaCarolline, 4me, Gusiak, przyszła mama, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie z rana. Ale mi sie pierdoly snily
Mam nadzieje ze po 12 bede mogla wpisac sobie mgr przed imieniem i nazwiskiem. Mezowi obiecalam ze jak zdam to go zabiore na dobry obiad a jak nie to chleb z woda do konca tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 06:29
Carolline, Sigma lubią tę wiadomość
-
9 miesięcy oczekiwania,
Wylegiwania i objadania.
Kilka miesięcy dolegliwości,
Wzruszeń, radości, napadów złości.
Wiele tygodni przygotowania
Ćwiczeń oddechów i przewijania,
Malutkich ciuszków kompletowania
pieluch, butelek, smoczków do ssania.
To wszystko po coś, ten chaos cały
Ciąża jest magią, cel jest wspaniały.
Bo po tych wielu miesiącach tycia
Czeka nagroda za rolę życia.
Bądź w niej więc taka, jaką być pragniesz,
a szybko serce maluszka skradniesz,
który nagrodzi wszystkie trudności,
dając Ci w zamian morze miłości
Fajny wierszykZnalazłam chyba na listopadówkach nie jestem pewna
mozajka trzymam kciuki za mgr
przyszła mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Jest kolejna kruszynka wrześniowa urodzona wczoraj, z tym że jak dobrze przeczytałam w ciągu tygodnia będzie mogła iść do domku, miała 8pkt 33cm i chyba ponad 880gr
Musieli robić cc bo mamusia miała skoki ciśnienia 194 :o
Lenka ja robię peeling na stopy, fusy z kawy obojętnie czy już zaparzone czy ze słoika, kremuje stopy i w misce 'jezdze' po nich bo schylac się nie chcę, na godzinę ubieram mezowskie skarpety bo są grube i chodzę w nich albo leżę, możesz dłużej ale ja na to czasu nie mam, sciagasz myjesz i są gładkie jak dupka niemowlaczka -
nick nieaktualnyDominka92 wrote:Ale sie te dzieci pchaja szybko
Moja rowne 2 tyg temu wazyla 910g
Przez to że szyjka się otwiera nie wiem czy mamy nie ublagac aby nie jechała w sobotę do babci i dziadka na niemcy, na 3 tygodnie się wybiera, i tam dziadek w szpitalu -
A ja w czwartek musze isc na sciagniecie szwow i potem do szkoly zaliczyc egzamin ktorego nie pisalam bo bylam w szpitalu , nie dalo sie uprosic zeby chociaz 3 wpisal ze wzgledu na sytuacje. Niektorzy ludzie to nie maja ani zrozumienia ani wspolczucia, mam nadzieje ze pessar to wytrzyma. A druga sprawa ze bede musiala sie nauczyc bo jako jedyna zaliczam i to ustnie
a juz myslalam ze koniec nauki
-
Witam się w ten paskudny dzień. ☺
Ale i tak w środku cała się cieszę, bo dziś zaczęłam 31 tydzień. A na moim suwaczku 3 na przodzie. ☺I równe 70 dni do porodu. ☺Staraczka23, .ona., agatka196, Kasiarzynka, skabarka, Czarna_88, Wonderland, Misi@, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana, u nas już tydzień pada ;/ mamy darmowy basen błotny w ogródku, jak tak dalej pójdzie to się przekonamy czy ta rzeka obok nas wylewa. Masakra, co jeszcze od 2 dni pojawiły się nocne wyprawy do ubikacji znowu, i bóle jak na okres, prawy bok najlepszy do spania bo na boku lewym mam bóle jak na okres, na plecach to samo, jak pochodzę dłużej jak godzinka to samo ;/ jak posiedzę dłużej jak 30 min też ;/ Mamusie to chyba nie jest normalne nie? Czy któraś też tak ma.
A ruchy Zuzi ograniczyły się tylko do głaskań, rzadko kiedy daje mi kopa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:00
-
nick nieaktualny
-
Witam:)
Dzisiaj dzień taty:) Zaraz wstaję z łóżka i idę zjeść śniadanie.
Mozajka powodzenia na obronie:) Wiesz, że to tylko formalność ale rozumiem stres, bo sama będę 9 lipca panikować. Cała ta otoczka tego egzaminu stresuje, a jeszcze nie wiadomo o co zapytają. Zazdroszczę, że będziesz mieć to dzisiaj z głowy.