WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Jeszcze ten rozważam https://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-paski-szare.html ale kropki chyba lepsze.

4me,pokaż taki za 150 niech się chociaż poslinie :P
    W groszki ładniejszy jak dla mnie- taki bardziej wyrazisty :)

a to masz kilka przykładów

http://www.coocoo.pl/pol_m_pielegnacja-i-higiena_otulacze-i-pieluszki-212.html

http://bobomio.pl/rozek-niemowlecy-grey-dots-80-x-80-cm

http://effii.pl/sklep/rozek-niemowlecy-lnianagwiazdka.html

Tak na szybko ;)

W ogóle firma SKIP HOP jest super- maję ekstra torby do wózków ale niestety ceny tez EKSTRA ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko chyba równie mocno mialo ochotę na czereśnie jak mamusia.... normalnie zjadłam juz chyba z pół kilo, a mała sobie tak radośnie skacze, ze aż cały brzuch mi się trzęsie =)

Lady Savage lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co kupiły wanienkę z Ikei- ta wanienka podoba mi się najbardziej ale ja chciałam wanienkę na stelażu i nie mam siły biegać z nią po sklepach dopasowująć stelaż lub kupować uniwersalny ryzykując, ze spadnie...

Jak będziecie korzystać z tej wanienki?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja ze względu ja to, ze ta wanienka ma takie silikonowe nóżki antypoślizgowe będę je normalnie stawiała na stoliku i tak kapala maleństwo =)

a przynajmniej taki mam plan... jak to wyjdzie w praktyce to się okaże =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

czy Was też tak krocze boli jak więcej pochodzicie?

dziś doszły koszule które zamówiłam :) granatowa do szpitala, w kratkę również do szpitala a potem do domu :) mogę z czystym sumieniem polecić :) zostanie jeszcze do kupienia koszula do porodu

2it4l1g.jpg
    2rwnrk5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 18:53

diatomka, easymum lubią tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wanienka będzie stawiana na "stacji przewijakowej" - jak będzie kąpać mąż (a taki jest plan). Dla mnie byłoby to ciut za wysoko, w razie co będę musiała se jakoś inaczej poradzić, ale liczę, że to będzie tylko w awaryjnych przypadkach. Chyba, że coś lepszego wymysle w międzyczasie.

Skip hop super <3

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek mam taką samą granatową:) Muszę poprać te koszule i znaleźć torbę, w której spakuję rzeczy do szpitala.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy jak za taką cenę to myślę że się opłacało :) bałam się że nie trafie z rozmiarem ale jest ok :)

CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    Hej :)

czy Was też tak krocze boli jak więcej pochodzicie?

dziś doszły koszule które zamówiłam :) granatowa do szpitala, w kratkę również do szpitala a potem do domu :) mogę z czystym sumieniem polecić :) zostanie jeszcze do kupienia koszula do porodu
    oj boli, boli i to nie tylko jak więcej pochodzę.

podoba mi się ta w kratkę. czegoś takiego właśnie szukam. były też takie z krótkim rękawkiem? na oddziałach zasadniczo jest gorąco i boję się, że w długim będę się źle czuła.

dziękuję za gratulacje. dopiero teraz do siebie doszłam.

ktoś wizytuje jutro poza mną?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:20

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka ja również gratuluje:) ulga niesamowita pewnie :)

są z krótkim rękawem :) http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-rozm-m-producent-i4868022435.html

ja właśnie zamówiłam z długim bo jednak zmarzluch jestem więc wolałam taką :)

CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozajka gratulacje :-)

Mi jeszcze do szpitala brakuje w sumie tylko piżamek tzn koszul a tak to już chyba wszystko mam... już się czasami gubię w ilościach tych rzeczy normalnie

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka ja również gratuluję :)
    siedzę i się nudzę jeszcze 2 tygodnie do obrony opracowałam pytania, czekam aż koleżanki mi wyślą jeszcze, bo się podzieliłyśmy, a ja siedzę i nie mam co robić :D zjadłam kolację płatki owsiane :) mój mały łobuz od dwóch dni mało aktywny chwilę się ruszał po południu, a teraz cisza, zastanawiam się czy wszystko jest ok, aż jutro powiem również o tym lekarzowi zapytam czy tak może być. A już nie mogę się doczekać, zastanawiam się jak to po porodzie będzie, czy damy sobie radę, czy będę potrafiła nakarmić piersią, wyjść na spacer, obiad zrobić dla męża i wogóle czy ogarniemy to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:41

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    Mozjaka ja również gratuluje:) ulga niesamowita pewnie :)

są z krótkim rękawem :) http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-rozm-m-producent-i4868022435.html

ja właśnie zamówiłam z długim bo jednak zmarzluch jestem więc wolałam taką :)
    dzięki za link. widzę, że mój rozmiar też jest. więc czekam na przelew z zusu i biorę się na zakupy, bo do szpitala jeszcze nic nie mam, a i komodę na ciuszki też muszę kupić.

czarna dzięki :)

anulka damy radę po porodzie. najważniejsze to dać sobie czas i zrozumieć, że nie wszystko musi być na czas i na już. obiad nie ucieknie, sprzatanie też.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:43

• justysss Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey. Ja dziś zostałam wypisana. Czuję się tragicznie. Skurcze i szyjka w miarę opanowana. Mam dużo wypoczywać.

Jutro obrona magistra a ja nic nie potrafię. Masakra. ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:45

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne piżamy wybrałyście :)

La_lenka, Gusiak dzięki za info- ja wlasnie nie mam pomysłu na ta wanienke. W łazience prysznic, w pokoju małego tylko waska komoda i przewijak- wiec tam tego nie wcisne stad pomysl na stelaz.

Znalazlam za to ladna wanienke :) Jednak na allegro powariowali z cenami za przesylke- prawie drugie tyle co wanienka :/

O taka :)

http://allegro.pl/wanienka-wanna-86-cm-sowy-tega-nowosc-czarna-i4822541917.html

no nic, tyle za przesylke nie dam za żadna wanienke- jeden dostawca jest niedaleko mnie to może można odebrać osobiście- jeśli nie, to koncze z tym wariactwem i będę mieć po prostu brzydka wanienke- na szczęście mam ja gdzie schować :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:56

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss wrote:
    Hey. Ja dziś zostałam wypisana. Czuję się tragicznie. Skurcze i szyjka w miarę opanowana. Mam dużo wypoczywać.

Jutro obrona magistra a ja nic nie potrafię. Masakra. ;(
    trzymam kciuki za jutro. będzie dobrze. najważniejsze, że sytuacja tak jak piszesz została opanowana.

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:21

wnidtv73dpzdszlc.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na razie 2 pieluszki, te z ikea. :P
    Planuje jeszcze z 5-10 tetrowych białych, paczkę kolorowych (chyba właśnie muślinowe z babyono) i ze 3 flanelowe. Jak będzie mało to dokupie po porodzie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu się przepracowałam dziś ;/ najpierw sprzątanie i ogranianie w nowym mieszkaniu, a potem sprzątanie starego mieszkania bo trzeba je zdać 30 czerwca a my teraz wyjeźdzamy, i teraz odchorowuję, boli mnie strasznie brzuch ;/ a mój na to że następnym razem to on się nie pisze na takie coś ;/ albo dziecko albo przeprowadzka ;/ jeszcze powiedział że mnie jutro rano zawiezie i mam dosprzątać ;/ bo on będzie w pracy i nie może ;/ fuck

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w koszyku w Gemini 20 tetrowych pieluch, 10 dużych flanelowych i 5 małych flanelowych. I musi wystarczyć :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 1376 1377 1378 1379 1380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ