X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Jeszcze ten rozważam https://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-paski-szare.html ale kropki chyba lepsze.

4me,pokaż taki za 150 niech się chociaż poslinie :P
    W groszki ładniejszy jak dla mnie- taki bardziej wyrazisty :)

a to masz kilka przykładów

http://www.coocoo.pl/pol_m_pielegnacja-i-higiena_otulacze-i-pieluszki-212.html

http://bobomio.pl/rozek-niemowlecy-grey-dots-80-x-80-cm

http://effii.pl/sklep/rozek-niemowlecy-lnianagwiazdka.html

Tak na szybko ;)

W ogóle firma SKIP HOP jest super- maję ekstra torby do wózków ale niestety ceny tez EKSTRA ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko chyba równie mocno mialo ochotę na czereśnie jak mamusia.... normalnie zjadłam juz chyba z pół kilo, a mała sobie tak radośnie skacze, ze aż cały brzuch mi się trzęsie =)

Lady Savage lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co kupiły wanienkę z Ikei- ta wanienka podoba mi się najbardziej ale ja chciałam wanienkę na stelażu i nie mam siły biegać z nią po sklepach dopasowująć stelaż lub kupować uniwersalny ryzykując, ze spadnie...

Jak będziecie korzystać z tej wanienki?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja ze względu ja to, ze ta wanienka ma takie silikonowe nóżki antypoślizgowe będę je normalnie stawiała na stoliku i tak kapala maleństwo =)

a przynajmniej taki mam plan... jak to wyjdzie w praktyce to się okaże =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

czy Was też tak krocze boli jak więcej pochodzicie?

dziś doszły koszule które zamówiłam :) granatowa do szpitala, w kratkę również do szpitala a potem do domu :) mogę z czystym sumieniem polecić :) zostanie jeszcze do kupienia koszula do porodu

2it4l1g.jpg
    2rwnrk5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 18:53

diatomka, easymum lubią tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wanienka będzie stawiana na "stacji przewijakowej" - jak będzie kąpać mąż (a taki jest plan). Dla mnie byłoby to ciut za wysoko, w razie co będę musiała se jakoś inaczej poradzić, ale liczę, że to będzie tylko w awaryjnych przypadkach. Chyba, że coś lepszego wymysle w międzyczasie.

Skip hop super <3

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek mam taką samą granatową:) Muszę poprać te koszule i znaleźć torbę, w której spakuję rzeczy do szpitala.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy jak za taką cenę to myślę że się opłacało :) bałam się że nie trafie z rozmiarem ale jest ok :)

CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    Hej :)

czy Was też tak krocze boli jak więcej pochodzicie?

dziś doszły koszule które zamówiłam :) granatowa do szpitala, w kratkę również do szpitala a potem do domu :) mogę z czystym sumieniem polecić :) zostanie jeszcze do kupienia koszula do porodu
    oj boli, boli i to nie tylko jak więcej pochodzę.

podoba mi się ta w kratkę. czegoś takiego właśnie szukam. były też takie z krótkim rękawkiem? na oddziałach zasadniczo jest gorąco i boję się, że w długim będę się źle czuła.

dziękuję za gratulacje. dopiero teraz do siebie doszłam.

ktoś wizytuje jutro poza mną?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:20

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka ja również gratuluje:) ulga niesamowita pewnie :)

są z krótkim rękawem :) http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-rozm-m-producent-i4868022435.html

ja właśnie zamówiłam z długim bo jednak zmarzluch jestem więc wolałam taką :)

CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozajka gratulacje :-)

Mi jeszcze do szpitala brakuje w sumie tylko piżamek tzn koszul a tak to już chyba wszystko mam... już się czasami gubię w ilościach tych rzeczy normalnie

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka ja również gratuluję :)
    siedzę i się nudzę jeszcze 2 tygodnie do obrony opracowałam pytania, czekam aż koleżanki mi wyślą jeszcze, bo się podzieliłyśmy, a ja siedzę i nie mam co robić :D zjadłam kolację płatki owsiane :) mój mały łobuz od dwóch dni mało aktywny chwilę się ruszał po południu, a teraz cisza, zastanawiam się czy wszystko jest ok, aż jutro powiem również o tym lekarzowi zapytam czy tak może być. A już nie mogę się doczekać, zastanawiam się jak to po porodzie będzie, czy damy sobie radę, czy będę potrafiła nakarmić piersią, wyjść na spacer, obiad zrobić dla męża i wogóle czy ogarniemy to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:41

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    Mozjaka ja również gratuluje:) ulga niesamowita pewnie :)

są z krótkim rękawem :) http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-rozm-m-producent-i4868022435.html

ja właśnie zamówiłam z długim bo jednak zmarzluch jestem więc wolałam taką :)
    dzięki za link. widzę, że mój rozmiar też jest. więc czekam na przelew z zusu i biorę się na zakupy, bo do szpitala jeszcze nic nie mam, a i komodę na ciuszki też muszę kupić.

czarna dzięki :)

anulka damy radę po porodzie. najważniejsze to dać sobie czas i zrozumieć, że nie wszystko musi być na czas i na już. obiad nie ucieknie, sprzatanie też.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:43

• justysss Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey. Ja dziś zostałam wypisana. Czuję się tragicznie. Skurcze i szyjka w miarę opanowana. Mam dużo wypoczywać.

Jutro obrona magistra a ja nic nie potrafię. Masakra. ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:45

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne piżamy wybrałyście :)

La_lenka, Gusiak dzięki za info- ja wlasnie nie mam pomysłu na ta wanienke. W łazience prysznic, w pokoju małego tylko waska komoda i przewijak- wiec tam tego nie wcisne stad pomysl na stelaz.

Znalazlam za to ladna wanienke :) Jednak na allegro powariowali z cenami za przesylke- prawie drugie tyle co wanienka :/

O taka :)

http://allegro.pl/wanienka-wanna-86-cm-sowy-tega-nowosc-czarna-i4822541917.html

no nic, tyle za przesylke nie dam za żadna wanienke- jeden dostawca jest niedaleko mnie to może można odebrać osobiście- jeśli nie, to koncze z tym wariactwem i będę mieć po prostu brzydka wanienke- na szczęście mam ja gdzie schować :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:56

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss wrote:
    Hey. Ja dziś zostałam wypisana. Czuję się tragicznie. Skurcze i szyjka w miarę opanowana. Mam dużo wypoczywać.

Jutro obrona magistra a ja nic nie potrafię. Masakra. ;(
    trzymam kciuki za jutro. będzie dobrze. najważniejsze, że sytuacja tak jak piszesz została opanowana.

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:21

wnidtv73dpzdszlc.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na razie 2 pieluszki, te z ikea. :P
    Planuje jeszcze z 5-10 tetrowych białych, paczkę kolorowych (chyba właśnie muślinowe z babyono) i ze 3 flanelowe. Jak będzie mało to dokupie po porodzie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu się przepracowałam dziś ;/ najpierw sprzątanie i ogranianie w nowym mieszkaniu, a potem sprzątanie starego mieszkania bo trzeba je zdać 30 czerwca a my teraz wyjeźdzamy, i teraz odchorowuję, boli mnie strasznie brzuch ;/ a mój na to że następnym razem to on się nie pisze na takie coś ;/ albo dziecko albo przeprowadzka ;/ jeszcze powiedział że mnie jutro rano zawiezie i mam dosprzątać ;/ bo on będzie w pracy i nie może ;/ fuck

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w koszyku w Gemini 20 tetrowych pieluch, 10 dużych flanelowych i 5 małych flanelowych. I musi wystarczyć :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 1376 1377 1378 1379 1380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ