X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na razie szare ściany, białe mebelki + nasze czarne łóżko (metalowe).
    Na ścianie żółty księżyc - lampka. Chce jeszcze dodać kilka fluorescencyjnych gwiazdek wokół, tylko muszę kupić te co świecą na ciepły odcień, a nie zielonkawo.
    Chętnie bym ten sam żółty pociągnęła dalej, ale to nie ma szans - już sam natłok zabawek itp. do wiele odcieni - więc akceptuję, że dodatki będą po prostu kolorowe. Nie wszystko kupuję sama, część rzeczy (np. pościel) dostałam od siostry, a szkoda mi kasy na odrzucenie tego wszystkiego tylko ze względu na wzór.
    Ale co tylko mogę staram się dobierać jak najbardziej neutralne żeby ograniczyć pstrokaciznę. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Lenka czy ten???? http://www.smykoland.pl/kocyk-dwustronny-babelki-z-mikrofibry-szary.html

bo jak ten to mam ten sam hahaha :)

Dokładnie o tym myślałam :P Wózek, mam z lekkimi dodatkami pomarańczowego, więc ładnie by pasował.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Dzień dobry :)
    Dziś na tapecie pieluszki - kupiłam na allegro 10 białych, nie są jakieś super hiper ale one nie są do tego, żeby wyglądały nie wiadomo jak tylko mają wycierać obrzyganą buźkę ;p Poza tym mam jeszcze takie naramienniki z F&F kolorowe, także dokupię kilka ładniejszych flanelowych bardziej wyjściowych szmatek i będzie ok :)

Kucykowa - sexi mama :D
    Mozajka - gratulacje! dzielna z ciebie mamuśka ;)

Apropo obiadu - czekam aż mężowy wróci z pizzą :D hie hie

ps. chyba znowu mi się nawróciła moja infekcja intymna ;/ a wizyta dopiero 10tego. Jakoś mi bardzo to nie doskwiera, ale czuję przy podcieraniu czasami lekkie pieczenie i rano mam upławy ;/ help me! Chyba zapiszę się na piątek na dodatkową wizytę

moka jesli masz takie to ja tez mam:P:P

haha sie okazuje ze mamy troche podobnych tych rzeczy:)

52c8ed5ad9ea3045med.jpg

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Dokładnie o tym myślałam :P Wózek, mam z lekkimi dodatkami pomarańczowego, więc ładnie by pasował.
    pewnie ze tak:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panna B - dokładnie te :D
    swoją drogą uwielbiam F&F moje dziecię chyba większość ciuszków ma właśnie z tesco :D

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie żałuję, że do Tesco mi strasznie nie po drodze, też słyszałam sporo dobrego.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:

Apropo obiadu - czekam aż mężowy wróci z pizzą :D hie hie

ale fajnie ... ja nie mogę namówic mojego męża na pizze ani kebaba na obiad choć mam taaaką ochotę a za 2 mce nie będę mogła jesc takich rzeczy.. kurde nagle musiał wziąść się za zdrowe odżywanianie i mówi, że to świństwo i nie będziemy jeździć na takie posiłki.. :/

720fbe94f2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja mam na razie szare ściany, białe mebelki + nasze czarne łóżko (metalowe).
    Na ścianie żółty księżyc - lampka. Chce jeszcze dodać kilka fluorescencyjnych gwiazdek wokół, tylko muszę kupić te co świecą na ciepły odcień, a nie zielonkawo.
    Chętnie bym ten sam żółty pociągnęła dalej, ale to nie ma szans - już sam natłok zabawek itp. do wiele odcieni - więc akceptuję, że dodatki będą po prostu kolorowe. Nie wszystko kupuję sama, część rzeczy (np. pościel) dostałam od siostry, a szkoda mi kasy na odrzucenie tego wszystkiego tylko ze względu na wzór.
    Ale co tylko mogę staram się dobierać jak najbardziej neutralne żeby ograniczyć pstrokaciznę. :)

No u mnie juz mamuśka dostala zakaz kupowania rzeczy na wyposażenie pokoju wlasnie z tego powodu ;) jak musi to moze sobie pofolgować z ubrankami- i tak juz duza czesc mam zdecydowanie innych niż ja bym kupiła ale skoro juz są i dostaliśmy je za darmo to nie bede wybrzydzać- maly i tak z tych pierwszych szybko wyrosnie a pozniej trzeba bedzie obie mamy troche przyblokowac ;)

Co do pstrokacizny to kolejna rzecz, ktora nie powala z designem to rozki... Te ladne zaczynają sie od ponad 150 pln a tyle na pierwsze tygodnie spania to ja nie wydam ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz kiedyś można :) Odmawiać to sobie będziemy po ciąży, teraz trzeba korzystać póki można :) Zawsze jest opcja zamówienia jakiejś 'zdrowszej' wersji :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    ale fajnie ... ja nie mogę namówic mojego męża na pizze ani kebaba na obiad choć mam taaaką ochotę a za 2 mce nie będę mogła jesc takich rzeczy.. kurde nagle musiał wziąść się za zdrowe odżywanianie i mówi, że to świństwo i nie będziemy jeździć na takie posiłki.. :/
    Ja to bym juz dawno sama sobie do domy zamowila ;)
    U mnie to ja sie musze powstrzymywac jak mój dzwoni mowi, ze nie jadl obiadu w pracy i wraca do domu prze McDonalda i czy cos chce. Ostatnio trzy razy z rzędu odmowilam- należy mi sie medal! ;)

Gusiak, easymum lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:25

4me, Czarna_88, adzia lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozajka gratuluję! =)

U mnie dziś coś spadek energii... taaaaaaaaka mam ochotę na czereśnie, a od rana nie mogę się zmobilizować, żeby po nie zejść... i żebym chociaż miała jeszcze daleko to rozumiem, ale nieeee... wystarczy zejść, przejść przez ulicę i kupić... achhh... ta ciąża mnie rozleniwia ;D

Wanienke i my wczoraj kupiliśmy w ikei... ogólnie podoba mi się w jej to, ze na spodzie na te nóżki, żeby się nie slizgala... uważam, ze to bardzo przydatne =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me faktycznie należy Ci się medal! =)

Mnie jakoś ostatnio apetyt nie dopisuje... wszystko wydaje mi się takie cieeeeeeeezkie i w ogóle...
    Jedynie co to mam ochotę na słodycze (ale dzielnie się powstrzymuje i od ostatniej wizyty u giną nic słodkiego nie jadłam ;p) i owoce... to mogłabym jeść cały czas =)

Staram się chociaż zapychac jakimiś maslankami czy jogurtami - tak próbuje sobie oszukać to chętke na słodkie ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:

Co do pstrokacizny to kolejna rzecz, ktora nie powala z designem to rozki... Te ladne zaczynają sie od ponad 150 pln a tyle na pierwsze tygodnie spania to ja nie wydam ;)
    Ja chyba kupię ten http://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-kropki-ciemnoszary-jasnoszary.html
    Trochę mam wątpliwości co do tej puchatosci, ale za 2 dychy to chyba da radę.
    Ewentualnie takie same kropy ale różowo - szare. Ale chyba raczej te bardziej uniwersalne.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Skąd ja to znam ;-) ale przynajmniej tylki nam nie urosna ;-)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam caly kg przepysznych czereśni... mąż kupil wracając z pracy ♥♥♥

Lilla My, Lady Savage, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi już jest ciężko! Uffff, a ile jeszcze przed nami. Mi też włączył się syndrom wicia gniazda i chcę mieć już wszystko gotowe. Przeglądam co chwilę małego rzeczy, układam, patrzę co z czym fajnie wygląda:D

Mozajka gratuluję:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Przeglądam co chwilę małego rzeczy, układam, patrzę co z czym fajnie wygląda:D
    Haha, wczoraj robiłam dokładnie to samo :D Co gorsza mam wrażenie, że jakoś mało do siebie pasuje, muszę koniecznie jeszcze sporo kupić. :P

Nancy87 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja chyba kupię ten http://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-kropki-ciemnoszary-jasnoszary.html
    Trochę mam wątpliwości co do tej puchatosci, ale za 2 dychy to chyba da radę.
    Ewentualnie takie same kropy ale różowo - szare. Ale chyba raczej te bardziej uniwersalne.
    Aaaaaa to mój typ :D tez o nim myslalam bo te za 40-50 PLN mnie nie przekonują wzorami a pozniej te co mi sie podobają sa za 150 ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ten rozważam https://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-paski-szare.html ale kropki chyba lepsze.

4me,pokaż taki za 150 niech się chociaż poslinie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 1375 1376 1377 1378 1379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ