Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na razie szare ściany, białe mebelki + nasze czarne łóżko (metalowe).
    Na ścianie żółty księżyc - lampka. Chce jeszcze dodać kilka fluorescencyjnych gwiazdek wokół, tylko muszę kupić te co świecą na ciepły odcień, a nie zielonkawo.
    Chętnie bym ten sam żółty pociągnęła dalej, ale to nie ma szans - już sam natłok zabawek itp. do wiele odcieni - więc akceptuję, że dodatki będą po prostu kolorowe. Nie wszystko kupuję sama, część rzeczy (np. pościel) dostałam od siostry, a szkoda mi kasy na odrzucenie tego wszystkiego tylko ze względu na wzór.
    Ale co tylko mogę staram się dobierać jak najbardziej neutralne żeby ograniczyć pstrokaciznę. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Lenka czy ten???? http://www.smykoland.pl/kocyk-dwustronny-babelki-z-mikrofibry-szary.html

bo jak ten to mam ten sam hahaha :)

Dokładnie o tym myślałam :P Wózek, mam z lekkimi dodatkami pomarańczowego, więc ładnie by pasował.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Dzień dobry :)
    Dziś na tapecie pieluszki - kupiłam na allegro 10 białych, nie są jakieś super hiper ale one nie są do tego, żeby wyglądały nie wiadomo jak tylko mają wycierać obrzyganą buźkę ;p Poza tym mam jeszcze takie naramienniki z F&F kolorowe, także dokupię kilka ładniejszych flanelowych bardziej wyjściowych szmatek i będzie ok :)

Kucykowa - sexi mama :D
    Mozajka - gratulacje! dzielna z ciebie mamuśka ;)

Apropo obiadu - czekam aż mężowy wróci z pizzą :D hie hie

ps. chyba znowu mi się nawróciła moja infekcja intymna ;/ a wizyta dopiero 10tego. Jakoś mi bardzo to nie doskwiera, ale czuję przy podcieraniu czasami lekkie pieczenie i rano mam upławy ;/ help me! Chyba zapiszę się na piątek na dodatkową wizytę

moka jesli masz takie to ja tez mam:P:P

haha sie okazuje ze mamy troche podobnych tych rzeczy:)

52c8ed5ad9ea3045med.jpg

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Dokładnie o tym myślałam :P Wózek, mam z lekkimi dodatkami pomarańczowego, więc ładnie by pasował.
    pewnie ze tak:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panna B - dokładnie te :D
    swoją drogą uwielbiam F&F moje dziecię chyba większość ciuszków ma właśnie z tesco :D

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie żałuję, że do Tesco mi strasznie nie po drodze, też słyszałam sporo dobrego.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:

Apropo obiadu - czekam aż mężowy wróci z pizzą :D hie hie

ale fajnie ... ja nie mogę namówic mojego męża na pizze ani kebaba na obiad choć mam taaaką ochotę a za 2 mce nie będę mogła jesc takich rzeczy.. kurde nagle musiał wziąść się za zdrowe odżywanianie i mówi, że to świństwo i nie będziemy jeździć na takie posiłki.. :/

720fbe94f2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja mam na razie szare ściany, białe mebelki + nasze czarne łóżko (metalowe).
    Na ścianie żółty księżyc - lampka. Chce jeszcze dodać kilka fluorescencyjnych gwiazdek wokół, tylko muszę kupić te co świecą na ciepły odcień, a nie zielonkawo.
    Chętnie bym ten sam żółty pociągnęła dalej, ale to nie ma szans - już sam natłok zabawek itp. do wiele odcieni - więc akceptuję, że dodatki będą po prostu kolorowe. Nie wszystko kupuję sama, część rzeczy (np. pościel) dostałam od siostry, a szkoda mi kasy na odrzucenie tego wszystkiego tylko ze względu na wzór.
    Ale co tylko mogę staram się dobierać jak najbardziej neutralne żeby ograniczyć pstrokaciznę. :)

No u mnie juz mamuśka dostala zakaz kupowania rzeczy na wyposażenie pokoju wlasnie z tego powodu ;) jak musi to moze sobie pofolgować z ubrankami- i tak juz duza czesc mam zdecydowanie innych niż ja bym kupiła ale skoro juz są i dostaliśmy je za darmo to nie bede wybrzydzać- maly i tak z tych pierwszych szybko wyrosnie a pozniej trzeba bedzie obie mamy troche przyblokowac ;)

Co do pstrokacizny to kolejna rzecz, ktora nie powala z designem to rozki... Te ladne zaczynają sie od ponad 150 pln a tyle na pierwsze tygodnie spania to ja nie wydam ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz kiedyś można :) Odmawiać to sobie będziemy po ciąży, teraz trzeba korzystać póki można :) Zawsze jest opcja zamówienia jakiejś 'zdrowszej' wersji :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    ale fajnie ... ja nie mogę namówic mojego męża na pizze ani kebaba na obiad choć mam taaaką ochotę a za 2 mce nie będę mogła jesc takich rzeczy.. kurde nagle musiał wziąść się za zdrowe odżywanianie i mówi, że to świństwo i nie będziemy jeździć na takie posiłki.. :/
    Ja to bym juz dawno sama sobie do domy zamowila ;)
    U mnie to ja sie musze powstrzymywac jak mój dzwoni mowi, ze nie jadl obiadu w pracy i wraca do domu prze McDonalda i czy cos chce. Ostatnio trzy razy z rzędu odmowilam- należy mi sie medal! ;)

Gusiak, easymum lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:25

4me, Czarna_88, adzia lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozajka gratuluję! =)

U mnie dziś coś spadek energii... taaaaaaaaka mam ochotę na czereśnie, a od rana nie mogę się zmobilizować, żeby po nie zejść... i żebym chociaż miała jeszcze daleko to rozumiem, ale nieeee... wystarczy zejść, przejść przez ulicę i kupić... achhh... ta ciąża mnie rozleniwia ;D

Wanienke i my wczoraj kupiliśmy w ikei... ogólnie podoba mi się w jej to, ze na spodzie na te nóżki, żeby się nie slizgala... uważam, ze to bardzo przydatne =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me faktycznie należy Ci się medal! =)

Mnie jakoś ostatnio apetyt nie dopisuje... wszystko wydaje mi się takie cieeeeeeeezkie i w ogóle...
    Jedynie co to mam ochotę na słodycze (ale dzielnie się powstrzymuje i od ostatniej wizyty u giną nic słodkiego nie jadłam ;p) i owoce... to mogłabym jeść cały czas =)

Staram się chociaż zapychac jakimiś maslankami czy jogurtami - tak próbuje sobie oszukać to chętke na słodkie ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:

Co do pstrokacizny to kolejna rzecz, ktora nie powala z designem to rozki... Te ladne zaczynają sie od ponad 150 pln a tyle na pierwsze tygodnie spania to ja nie wydam ;)
    Ja chyba kupię ten http://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-kropki-ciemnoszary-jasnoszary.html
    Trochę mam wątpliwości co do tej puchatosci, ale za 2 dychy to chyba da radę.
    Ewentualnie takie same kropy ale różowo - szare. Ale chyba raczej te bardziej uniwersalne.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Skąd ja to znam ;-) ale przynajmniej tylki nam nie urosna ;-)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam caly kg przepysznych czereśni... mąż kupil wracając z pracy ♥♥♥

Lilla My, Lady Savage, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi już jest ciężko! Uffff, a ile jeszcze przed nami. Mi też włączył się syndrom wicia gniazda i chcę mieć już wszystko gotowe. Przeglądam co chwilę małego rzeczy, układam, patrzę co z czym fajnie wygląda:D

Mozajka gratuluję:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Przeglądam co chwilę małego rzeczy, układam, patrzę co z czym fajnie wygląda:D
    Haha, wczoraj robiłam dokładnie to samo :D Co gorsza mam wrażenie, że jakoś mało do siebie pasuje, muszę koniecznie jeszcze sporo kupić. :P

Nancy87 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja chyba kupię ten http://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-kropki-ciemnoszary-jasnoszary.html
    Trochę mam wątpliwości co do tej puchatosci, ale za 2 dychy to chyba da radę.
    Ewentualnie takie same kropy ale różowo - szare. Ale chyba raczej te bardziej uniwersalne.
    Aaaaaa to mój typ :D tez o nim myslalam bo te za 40-50 PLN mnie nie przekonują wzorami a pozniej te co mi sie podobają sa za 150 ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ten rozważam https://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-paski-szare.html ale kropki chyba lepsze.

4me,pokaż taki za 150 niech się chociaż poslinie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 1375 1376 1377 1378 1379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ