Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko chyba zamienię jeszcze te tetrowe i wezmę 10 we wzorki i 10 gładkich białych
Czekam tylko na wypłatę do końca miesiąca i zamawiam od razu w lipcu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:12
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Lady Savage wrote:Ja znowu się przepracowałam dziś ;/ najpierw sprzątanie i ogranianie w nowym mieszkaniu, a potem sprzątanie starego mieszkania bo trzeba je zdać 30 czerwca a my teraz wyjeźdzamy, i teraz odchorowuję, boli mnie strasznie brzuch ;/ a mój na to że następnym razem to on się nie pisze na takie coś ;/ albo dziecko albo przeprowadzka ;/ jeszcze powiedział że mnie jutro rano zawiezie i mam dosprzątać ;/ bo on będzie w pracy i nie może ;/ fuck
jeśli dalej zamarzasz, to mogę Ci pożyczyć gzejnik elektryczny, co prawda żre dużo prądu, ale lepsze to niż chorowac, mieszkam jakieś 200metrów dalejLady Savage lubi tę wiadomość
-
ja mam z gemini 5 kolorowych tetrowych wydaja mi się bardzo fajne i ładne
ale każdy ma różne gusta
ja właśnie jestem na stronie Ikei i chyba w przyszłym miesiącu się wybierzemy po parę rzeczy tupu wanienka ręcznik dla małego z kapturkiem lampkę gwiazdka i materacyk -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
zdałam dziś ostatni egzamin, teraz mogę spokojnie odpoczywać i czekać do września! :)widzę,że tu sporo napisałyście od wczoraj,zaraz bedę czytać
Gusiak, kasig, agatka196, karolcia87, Kasiarzynka, skabarka, Natka88, Anitka201, Misi@, sweety, easymum lubią tę wiadomość
-
Mój lekarz ogląda wyniki jak mu przynosze polozna wpisuje to w moja kartę ciąży i wyniki mi oddają bo są moje.
-
Kasiarzynka wrote:Dzięki za odp.
Wiecie, zaczęłam się zastanawiać w kontekście tego co napisała Dominika - że leukocyty podwyższone mogły wskazywać na wyrostek. Kto wie, czy wcześniej nie było nic widać na morfologii? Oczywiście w szpitalu jak mnie przyjęli to zrobili mi komplet badań, ale może wcześniej też coś się zaczynało dziać?
Karolcia, jakiej recepcji. Aaaa chyba że w rejestracji w lab, tak? Muszę zapytać jak tam będę niedługo.
Ja nie zapomnę jak bylam gowniara i czekałam w kolejce do lekarza i przeglądałam swoja kartę, ktora dostalam z rejestracji. Pielegniarka mnie ochrzanila, ze to karta dla lekarza a nie dla mnie... Wtedy nie wiedziałam co i jak i posłusznie zamknęłam... Teraz bym juz Pani wiedziała co odpowiedziećpewnie miala zly dzien i musiala wyżyć sie na biednej malej dziewczynce
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Ja właściwie od początku ciąży mam lekko podwyższone leukocyty, ale nadal w normie ciążowej (tak między 10-13). Lekarz kazał po prostu regularnie kontrolować czy nie rosną.
Mąż kupił sok jabłkowo - buraczkowy, od dziś zaczynam popijać, bo moje żelazo coraz bliżej poziomu kiedy trzeba będzie niezbędnie włączyć suplementacje. A przy moich zaparciach bardzo bym chciała uniknąć łykania.