Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyszłam z domu na zakupy i oznajmiam że czuje się fatalnie
. Nawet ciężko dupe wsadzić do auta a po schodach wejść do góry to masakra.
Brzuch mi podniósł się do góry i zrobiło mi się strasznie ciężko. Sapie i dysze.
U mnie na szczęście jeszcze na brzuchu rozstępów nie ma za to na udach mam małe świeże mimo że smaruje się cały czas. Wiec wszystko jeszcze przed nami.
Co to za kulki kakaowe o których któraś z mamus pisała?
Anulka dobrze że byłaś u dr i wykluczył infekcje
Jeżeli chodzi o brodawki to mi zrobiły się ciemne duże i tez są sinawe. W ogóle to doszłam do wniosku że muszę zainwestować w nowy stanik. -
anulka20 wrote:A dziewczyny, czy te wizyty położnych po porodzie są obowiązkowe?
I chyba nawet może Ci w domu szwy ściągnąć- ale tu nie jestem pewna na 100%...
-
Agatka mnie też jak dziś wróciłam z targu juz wejść na 4 piętro było troszkę ciężko... pod koniec sierpnia to już chyba w ogóle nie będę się nigdzie ruszać
Zdałam sobie sprawę, ze to jednak już ten czas kiedy z każdym tygodniem będzie niestety coraz ciężej -
Dziewczyny - fajne promocje w Smyku są. Właśnie zakupiłam kilka rzeczy do odbioru w Empiku (także mogę odebrać już po przyjściu pensji
):
http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-5-pack-rozmiar-68,p1103755736,ubranka-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-komplet-rozmiar-56,p1103564912,ubranka-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-kaftanik-chlopiecy-2-pack-rozmiar-56,p1103682449,ubranka-dla-dzieci-pmagdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyWitam sie po wizycie.
Mala wazy 1700 i wg. lekarza waga jest w normie a mi sie wydaje ze jednak ponad.Nancy87, Gusiak, Lilla My, Wonderland, magdalenkaihelenka, Lady Savage, agatka196, aldonaa, adzia, .ona., Kasiarzynka, Misi@, Czarna_88, Anitka201, karolcia87, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
anulka20 wrote:To co Nancy za 1005 stron rodzisz, bo chcesz na 1500 stronie rodzić słyszałam, a zaraz dobijemy 1400
Nie, nie odpuściłam już dawno hehe. Kiedyś to tak sprytnie wyliczyłam ale teraz tyle piszemy, że chyba na 2000 albo 2300 opiszę hehe. -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Mozjaka ja miałam wizytę dzień po Tobie, czyli 29+3 i mały ważył 1546 gram, czyli w sumie podobnie.
Lekarz zastepujacy mojego gina namawial mnie na porod sn. I juz nic nie wiem co mam robic. Mowil ze kobiety rodzace i tak i tak chwala sobie sn. -
Mozjaka wrote:Lekarz zastepujacy mojego gina namawial mnie na porod sn. I juz nic nie wiem co mam robic. Mowil ze kobiety rodzace i tak i tak chwala sobie sn.
Osobiście też wolałabym chyba SN. U mnie chęć CC wynika tylko i wyłącznie z mojej choroby (epilepsja). Co prawda nie miałam napadu od 7 lat, ale boję się, że wysiłek i stres zrobią swoje. A każdy napad do niedotlenienie moje i dziecka. Każda z nas wie, jakie jest ryzyko niedotlenienia okołoporodowego. Także chyba zdecyduję się na CC dla bezpieczeństwa malucha.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyLilla My wrote:Osobiście też wolałabym chyba SN. U mnie chęć CC wynika tylko i wyłącznie z mojej choroby (epilepsja). Co prawda nie miałam napadu od 7 lat, ale boję się, że wysiłek i stres zrobią swoje. A każdy napad do niedotlenienie moje i dziecka. Każda z nas wie, jakie jest ryzyko niedotlenienia okołoporodowego. Także chyba zdecyduję się na CC dla bezpieczeństwa malucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 19:19
-
nick nieaktualnyU mnie niecałe 1500
także chyba troszkę zwolnił
przepływy ok także się nie martwię
Mały w porządku, wszystko ładnie, nawet buzię zobaczyłam tak jak chciałam!
tylko moja lewa nerka jest już prawie całkiem rozjebana, masywne wodonercze - mam nadzieję, że uda się ją jednak uratować.
p.s. Aha, lekarz nie wierzy, że 3.06 było 6.4 AFI. Powiedział, że gdyby tak było, to dziecko by już dawno nie żyło. Fajnie, nie? A ja to mam na papierze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 19:20
Mozjaka, Gusiak, Wonderland, agatka196, aldonaa, adzia, .ona., Anitka201, 4me, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny