Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moka- u nas tez tak:)
ja tez kupuje z wyprzedazy i z allegro uzywane, teraz mialam przystopowac bo kolezanka ma 3 worki po 2 corkach dla mnie tylko tak ciezko sie oprzec no:) ja sporo mam na wyrost a teraz chcialam pokompletowac te najmniejsze 56 i 62 brakuje mi dolów np getrow czy polspiochow nigdzie nie widze ladnych:/
a wlasnie moze ktos ma liste ile czego?i ile czego do szpitala?
a na 52 kupujecie? -
Ja mam tylko stare rozstępy, z czasów dojrzewania. Nic nowego nie widzę, ale brzuszek nie mam za duży i z waga też nie jest źle - nadal mam 3-4kg (w zależności od dnia i nasilenia zaparć) od wagi przedciążowej. Smaruje się teraz Ziaja, ale też nie super regularnie. Staram się codziennie, ale to różnie wychodzi.
Za to od kilku dni mam taką dziwną świadomości brzucha. Nie jest większy, ale jakiś taki bardziej wypełniony się zrobił, jak leżę na boku to czuję, że leci zgodnie z grawitacją, że to nie samo sadelko tylko solidne wypełnienie w środku. Ale mała ma już pewnie ponad 1,5kg więc co się dziwić, ze ją czuję. Choć ruchowo nadal jestem sprawna, aż mnie ciekawi czy kiedyś dojdę do etapu brzucha przeszkadzajacego w schylaniu czy wiązaniu butów. -
Kasiarzynka wrote:Anula, nie. Mi zrobiły się tylko bardziej brązowe i urosły do takich rozmiarów, że masakra. Jak noszę stanik typu "bardotka" to tak niefajnie je widać.
Ale myślę, że nie masz się czym martwić! Poobserwuj je trochę, sprawdź bolesność, itp.
Eh w poniedziałek mam wizyte u lekarza to jak nie przejdzie to zapytam go.Myślałam ,że ja mam tylko wrazenie ze sa takie sine ale mój mąż sie przeraził jak zobaczył...najgorsze że swędzą aż niedozniesienia -
Nancy87 wrote:W ciąży dostałaś? Ja z okresu dojrzewania mam białe na udach od zewnętrznej strony (tak bliżej tyłka) i na piersiach. Boję się, że teraz też mnie dopadną.
Na brzuchu tak , ale piersiach udach , pośladkach plecach miałam już wcześniej blade okres dojrzewania. -
moka89 wrote:Skoro niedługo trzeba się pakować to chyba w końcu powinnam zamówić sobie te koszule do szpitala? Do porodu może być jakiś wielki t-shirt męża? bo nie wiem czy kupić 2 czy 3, no i kwestia rozmiaru.. wezmę chyba M, mam 163, brzuch za wielki nie jest więc chyba się zmieszczę O_o
ale to zalezy jakie macie sale i jak duże są koszulki męża dla Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 17:14
-
Paulinek wrote:co do ciuszków i wyprawki ubranowej ma ktoś jakaś listę ile czego w jakim rozmiarze?
Z ciuszkami juz sobie podaruję - jak zbiore wszystko od mamy i teściowej co maja pokitrane po szafach to przejrzę i tak na zdrowy rozsadek dokupię jesli uznam, ze czegos brakuje ale ogólnie nie będę szaleć- zawsze można kupic po, jak cos bedzie potrzebne. Teraz nawet Tesco jest 24h na dobę otwarte
W ogóle doszlam do wniosku, ze takie forum jest fajne bo mozemy sie podpytać, poradzić itp - wiadomo, ze to się przydaje. Jednocześnie mysle, ze gdyby nie forum to nie kupilabym niektórych rzeczy i tez bym dala radewiec sie troche tu nakręcam niepotrzebnie
Anitka te spodnie sa super! Ja tez jeszcze planuje wybrac się do h&m podpatrzeć co teraz na wyprzedaż tam dają.
Musze kupic takie male czapeczki i skarpetki ale nie wiem, jaki rozmiar brać, ktoras ma wiedze na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 17:21
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Ja mam brzuch caly czas nisko, wiec nie wiem gdzie on bedzie jak sie jeszcze obnizy? Miedzy nogami ?
U mnie to samo - jeszcze w dodatku jest bardzo duży, więc wszyscy się dziwią, że to dopiero na koniec września termin i wróżą mi wkrótce rozwiązanie.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Witam się jako Magister!!!
Nie dam rady Was nadrobić.;(
W końcu wolna od uczelni i egzaminów...Teraz tylko moje małe maleństwo;)
Brzuch dzisiaj znów bolał, także nospa i magne B6 w pogotowiu. Jak przykazali tak staram się odpoczywać...także witaj błogie lenistwo. Miłego wieczoru Wam życzę.
Ps. Tak mi cieknie z piersi ze to masakra. Nie wiem skąd się to bierze w tych moich malutkich piersiach;)Lilla My, easymum, Anitka201, magdalenkaihelenka, agatka196, AniaM, Dominka92, 4me, Kasiarzynka, Wonderland, adzia, Mozjaka, Sigma, Czarna_88, Misi@, Dżuls, Carolline lubią tę wiadomość