Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sorry Lady ale nie stać Cię na konkretnego diabetologa a na wakacje nad morzem tak? I nie mów że już wcześniej miałaś wykupione wczasy bo jadąc tam nie wierzę że nie wydasz kupę kasy na restaurację czy inne zachcianki.
Ja hemoglobina glikowana mam od początku piękna. Nigdy nie przekroczyła 5 i insulinę mam.Kasiarzynka, Paulinek, .ona., alutka, MadziaRatMed lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Sorry Lady ale nie stać Cię na konkretnego diabetologa a na wakacje nad morzem tak? I nie mów że już wcześniej miałaś wykupione wczasy bo jadąc tam nie wierzę że nie wydasz kupę kasy na restaurację czy inne zachcianki.
Ja hemoglobina glikowana mam od początku piękna. Nigdy nie przekroczyła 5 i insulinę mam.
Witaj natulka
ja dzis dostałam kase z zus-u i w weekend lecimy do wrocka po komode na ciuszki jagody.
Po dzisiejszej rozmowie z ginem jednak się zdecyduje na szkołę rodzenia, bo już nie jestem taka pewna porodu cc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) mam pytanie, kiedyś któraś mówiła tu na forum o tantum rosa,chciałam to zamówić w gemini,bo położna w szkole rodzenia polecala, ale nigdy tego wczesniej nie uzywałam, a myśle że przyda się po porodzie, zamiast podmywać się po każdej wizycie w toalecie, tylko powiedzcie mi to jest to
http://www.aptekagemini.pl/tantum-rosa-10-saszetek.html
i to
http://www.aptekagemini.pl/tantum-rosa-irygator-500ml.html ??
tak? -
Magdalenkaihelenka ja zamówiłam to w saszetkach.
Z tego co wiem to je się rozrabia z wodą i psika rane. Dobrze jest mieć butelkę z dziubkiem w szpitalu i po każdym siku polać tym. Chyba ze się mylę to proszę o poprawienie mniediatomka, alutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie zus chyba dalej nie " kocha" bo mi dalej nie wyplacili za maj ..... Porażka z tym jest oni mają na wszystko czas
-
nick nieaktualny
-
Jak żeście sie uchowaly bez znania tantum rosy?
Ja tego zużyłam w życiu sama nie wiem ile - przy jakiś podrażnieniach, infekcjach, otarciach po stosunku. Dla mnie to jest niezbędne wyposażenie apteczki.
diatomka, easymum lubią tę wiadomość