Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skończyłam sprzątanie a jutro wezmę się za układanie ciuszkow małego
Strasznie mnie boli biodro praweach zawsze coś .... Ale dla mojego misia wytrwam wszystko
-
Oj, widzę, że pracowicie dzisiaj wszędzie. U nas na razie remont naszej sypialni na finiszu. Dzisiaj umyłam w niej okna (to już jest niezły wysiłek), wykładzina położona, teraz tylko przenieść meble i wracamy do swojego pokoju. Ale to już po powrocie znad morza, jedziemy jutro na tydzień, więc postaram się do Was zaglądać, ale pewnie trudno będzie
Pogoda zapowiada się niezła, liczę na troszkę opalenizny, bo chodzę blada jak córka młynarza ...
A, no przecież - witamy się z Olą w 29 tygodniuagatka196, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze 24h
. No ale różnie to bywa.
Mam nadzieje że u nas w szpitalu nie każą się tak męczyć.
Mi przed chwila koleżanka dała znać ze urodziła w zeszłym tygodniu i dochodzi do siebie. Poleciła by zabrać ze sobą ciuszki do szpitala dla dziecka bo jak ubrudza się to ciężko doprosić o czyste i pożyczyła mi miłych położnych bo są okrutne. -
agatka196 wrote:Kurcze 24h
. No ale różnie to bywa.
Mam nadzieje że u nas w szpitalu nie każą się tak męczyć.
Mi przed chwila koleżanka dała znać ze urodziła w zeszłym tygodniu i dochodzi do siebie. Poleciła by zabrać ze sobą ciuszki do szpitala dla dziecka bo jak ubrudza się to ciężko doprosić o czyste i pożyczyła mi miłych położnych bo są okrutne.
To mnie Agatka nie pocieszyłaś z tymi położnymi. A już się cieszyłam, że są fajne, bo dwie moje koleżanki zachwalały. Ja wezmę do torby jakieś ciuszki w razie czego. -
Nancy87 wrote:To mnie Agatka nie pocieszyłaś z tymi położnymi. A już się cieszyłam, że są fajne, bo dwie moje koleżanki zachwalały. Ja wezmę do torby jakieś ciuszki w razie czego.
Powiem Ci że ja jak leżałam na patologii to były fajne. No może ze 2 takie były jakby za karę tam pracowały. Ale było nas dużo na patologii i na poporodowych a one tylko we dwie.
Myślę że to też zasługa podejścia człowieka do człowieka. Jak juz dojdzie do siebie to popytam konkretnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 20:58
-
A mi chyba mdłości wróciły
od dwóch dni jest mi niedobrze (póki co nie wymiotuje, a wieczorem taką zgagę mam, że nie mi się wymiotować chce i nie wiem czym ją mogę zabić) doradźcie mi, to jutro pójdę do apteki, po coś na zgagę
-
Mi czasem też się ostatnio robi mdło.
Ogólnie jestem podłamana, pooglądałam sobie biustonosze do karmienia na allegro, chciałam kupić choć jeden trochę mocniej trzymający na większe wyjścia.
Ale przy moim rozmiarze miseczki mam szansę tylko na takie w cenach powalających, albo muszę wziąć większy obwód, co mi się nie uśmiecha, bo podtrzymanie będzie żadne. -
AniaM wrote:Czy któraś z was mówiła ze używała gynazol? Bo ja się przerazilam z rana i teraz wylało mi się z pochwy trochę wody tak po nodze(przezroczysta wydzielina) i mam nadzieje ze to ten lek a nie saczenie wód
Edit. Moze to po prostu śluz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:47
-
Lalenka zobacz sobie tu i u tego sprzedawcy. Ja się nad nimi zastanawiam jeszcze http://allegro.pl/usztywniany-biustonosz-ciazowy-do-karmienia-80-d-i5302445572.html
Anulka na zgage Reni, gawiscon, ranigast i mleko. Ja wczoraj miałam tak potworna zgage że nic z tych ww mi nie pomogło. Aż szarpało mnie na wymioty i tak zasnełam.
AniaM ja nawet nie wiem co to jesttakże nie pomogę. Swoją drogą chyba kupie paski na allegro do sprawdzania wód.
-
agatka196 wrote:Lalenka zobacz sobie tu i u tego sprzedawcy. Ja się nad nimi zastanawiam jeszcze http://allegro.pl/usztywniany-biustonosz-ciazowy-do-karmienia-80-d-i5302445572.html
Ewentualnie skoczę do M&S, w inchniej rozmiarówce wchodzę w mniejsze miseczki, więc tam powinnam coś znaleźć, tylko cena będzie powalająca. -
nick nieaktualny