Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aldona, super
Bardzo się cieszę ! Będziesz na bank zadowolona
Skabarka, uwielbiam styl Twoich wypowiedzi
Powiem Wam, że jak na 3 godz snu w nocy i 20 min drzemki popołudniu, jestem jak Zombie
Ola od wczoraj ma ADHD, no szaleństwo po prostuKOCHAM ten widok szalejącego brzuchola !
Dobrej nocy
Córcia
-
nick nieaktualny
-
Wasze dzieciaczki to chyba przydział mojej wyrabiają, bo ta moja ostatnio wprost przeciwnie, żadnych drastycznych szaleństw. Trochę się przeciąga, coraz częściej ma czkawke. Ale głównie smyra gdzieś w środku brzucha, że nawet po przyłożenie ręki nie czuję. Za to dziś tak się ułożyła, że miałam zupełnie krzywy brzuch, taka górka z jednej strony.
Ale już sie przyzwyczaiłam, że jej ruchy zależą od pozycji, jak siedzi za łożyskiem, to ruchy są wytlumione bardzo mocno. Teraz trochę się kokosi, ale na pewno w nocy da mi spać, nigdy mnie jeszcze nie wybudzila kopaniem. A może ja po prostu mam mocny seneasymum lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana
Ja też spać nie mogę od 5.
Lalenka może warto zapytać tego sprzedawcy czy nie ma w gdzieś u siebie takiego rozmiaru? Może nie koniecznie z tych co są pokazane bo ma naprawdę duża rozmiarowke i może by coś znalazł
Skabarka ty to faktycznie umiesz pocieszyć wpisem
U nas jest ten problem że ja chrapię jak zasypiam i mój pies który leży pod łóżkiem wiec R ma stereo. I np wczoraj poszedł do salonu i wrócił do nas w środku nocy. A nad ranem R zaczyna chrapać wiec żyjemy w zgodzie
Jak jestem w ruchu to mało co czuje ruchy. Ale tylko usiade to odrazu nadrabia. W nocy tez daje popis. Dość że wstaje po 5x siku to jeszcze mała kopie i zasnąć nie mogę. Kręci się i wypycha aż boli. Teraz też już chyba głodna była bo od 5 tańczy mi w brzuchu. -
moka89 wrote:Ja! Wlasnie dzis aplikowałam, bo moja infekcja wróciła. Generalnie wylatuje coś na zewnątrz, ale raczej białe i gęste, bo taki jest ten krem. W ogóle czuję się po tym jak po samogwałcie
I jak się czujesz z rana po tym leku bo mi znowu poleciało troch wody z lekiem dzisiaj przedzwonię do swojej dr bo strasznie się boje to to mogą być wody płodowe szkoda ze nie mam tych papierków lakmusowych
Edit. Moze to po prostu śluz?moka89 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj położna na szkole rodzenia mówiła nam, że w 3. trymestrze taka zwiększona ilość wydzieliny jest normalna. I że bardzo często dziewczyny mają właśnie obawy, że to wody płodowe, a tak naprawdę to tylko więcej śluzu.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Witam się w ten niedzielny poranek. Wczoraj w końcu kupiliśmy łóżeczko, fotelik, a na koniec zaszalałam na przecenie w Smyku
Teraz w pokoju już w ogóle nie ma na nic miejsca, same pudła. Mój dostał zakaz kolegów i wyjazdów do mamusi póki nie pomaluje garażu i nie zrobi półek. Kurde, nie po to mam garaż, żeby w pokoju robić składzik wszystkiego...
Niestety chyba wracają mi dolegliwości I trymestruMam nadzieję, że jednak nie spędzę kolejnych 3 m-cy męcząc się z bólem żołądka i jelitami...
-
Dzień dobry:) Dzisiaj już mogę powiedzieć, że zaczęłam 8 miesiąc, bo za równo dwa miesiące mam termin.
Te papierki to zwykłe lakmusowe do mierzenia ph. Też muszę się gdzieś w nie zaopatrzyć. Później częściej będziemy się zastanawiać, czy to wody płodowe nam się sączą. Wiem tylko, że jeżeli to wody, to pasek będzie miał kolor niebieski.Sigma, easymum, skabarka lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane
ale mi sie dobrze spalo i nie chce mi sie z łóżka wychodzić. Całą noc padało a teraz jest brzydko pochmurno ...
Śniło mi sie że krokwi jadlam takie dobre hehe ale w domu nie mamale mąż jak będzie z pracy wracał koło 16 to powiedział że mi kupi jupi
-
wiec tak do wykrywania wód płodowych służą takie podpaski nie sa tanie 2 szt 27 zł działaja na zasadzie testów ph płyn owodniowy ma ph wieksze niz 6,5.Ale jst oczywiscie pewien minus bo jak sie ma zakazenie no a wiecie jak to jest w ciazy wszystko sie czepia to podpaska to tez wykryje i sie zabarwi ;/ a ja własnie mam jakies zakażenie ;/ a na SOR ponoć lepiej pojechać jak sie zużywa wiecej niz co 2 godziny wkładki.Mały wyciek nie bedze zauwazany w tym badaniu AFI bo wody na bieżąco sa produkowane
http://allegro.pl/test-loritan-na-wyciek-wod-plodowych-plynu-owodnio-i5453044379.html